Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Šta očekujemo od lika koji zamišlja kako je neki biznismen, samo mu treba govoriti "miran!" 

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Aneks 7 !
Ovakvih pun grad,sjete se Srebrenice za vrijeme godisnjice i go je to,a da se vrati ne pomislja .zalijepio za asfalt ni rat ga ne bi mogao otjerati..
Ovakvih pun grad,sjete se Srebrenice za vrijeme godisnjice i go je to,a da se vrati ne pomislja .zalijepio za asfalt ni rat ga ne bi mogao otjerati..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Niko od nas navijača Slobode nije opravdao ovakav propust, čak se zbog kritika navijača i pomjerila utakmica i svakome je odmah kada je vidio da se utakmica treba održati na sutrašnji dan 11. jul bilo cudno i iznenađujuće. Nema veze s kim se igra utakmica nije trebala biti na sutrašnji datum to je sigurno, ali sigurno je da niko nije trebao zbog ovog vrijeđati klub i navijače.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Vala City-jevci, šaljete fakturu na pogrešno mjesto. Jer utakmica je odgođena upravo nakon kritike navijača.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
Ok sto je odgođena, problem je što je uopće i zakazana na taj dan sa takvim protivnikom na taj dan. Da nije bilo kritika šire javnosti pitanje je da li bi bila odgođena.MaroonBjelave je napisao/la: ↑10 jul 2022, 19:11Vala City-jevci, šaljete fakturu na pogrešno mjesto. Jer utakmica je odgođena upravo nakon kritike navijača.
Hahaha
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kakva je igračina ovaj Suljić, jedan od najboljih u ligi. Mu'min po desnom boku će praviti probleme 

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Pa realno jedno od vecih imena u ligi koji je redovno igrao evropu,lige jace od nase itd Kako li ovaj Musa izgleda kad prodje pripreme ako je ovakav nakon 2 sedmiceDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 jul 2022, 20:18Kakva je igračina ovaj Suljić, jedan od najboljih u ligi. Mu'min po desnom boku će praviti probleme![]()
Da im željo ne uze onu dvojicu, bilo bi 5-0
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- svrakino1921
- Kontakt:
Joooj
1 500 gledalaca danas na istoku

1 500 gledalaca danas na istoku

Kakva si ti pukotina hahaha malo je reci
Zrinjevci, hvata li vas po malo hastra... 

Klasična posjeta na Koševu, osim kad Željo dolazi tad dolaze jer gostuje najveći klub u državi
Šta će ih biti strah, dva pasa cijela ekipa se skupi na centru
Šta će ih biti strah, dva pasa cijela ekipa se skupi na centru

IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Daj mi sliku sa vaše zadnje prijateljske na grbavici

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
I zapad i jug

Kakav smo mi cirkus 3 tribine nam prazne

A i na ovoj jednoj doslo 2500 a tribina prima 7000

Bruka i sramota konama bi danas minimum 35000 doslo,jos nedelja a Bajram,umjesto da se druzimo mi bi da obilazimo nesto...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Zadnja prijateljska u dolini dugova okupila bas puno ljudi hahahahahhahaha
Pod nebom plavim u gradu BORDO boje.
SARAJEVO SIAMO NOI
SARAJEVO SIAMO NOI
Realno, poslije nas ste najkvalitetnija ekipa, al mislim da smo i dalje daleko iznad svih. A i ne mogu ti prijateljske utakmice biti mjerilo, mislim mogu ali onda sagledaj da je ova ekipa u prijateljskim tekmama tukla Hajduk na poljudu 1-3 , Lokomotivu dobila 4-0, Varaždina 0-3, ekipe dosta jače od GOŠK-a i Iskre.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Beli98, BeYaZ, bhfanatic14, club21, Direktorcic, feniksptica, Fudbalmozak2, Fudo, gh0stHZ, HyperOS, jurisicduska, MaroonBjelave, MikiPirs, mnon46, NebeskaSila96, Pantelija, PeppermintSA, Pitaristok, relativizam, rishovski, ristagrad, ronaldo99, Shategabri, skoJaa, strahmeipomisliti, THEC, USB, WeekendOffender i 165 gostiju.