Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Sheyi
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Sheyi » 09 jul 2022, 23:03

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
09 jul 2022, 21:41
Imajednabrigada je napisao/la:
09 jul 2022, 19:48
Besiktas danas dobio Werder u prijateljskoj...Hasic starter. Navijaci samo rijeci hvale za njegov nastup...jedan od brojnih pozitivnih komentara
slika
Pusti to, gledao sam ga ja malo. Igrao čistu desetku, igrao na sigurno, standardno prosječna partija bez nekog značajnijeg poteza. Čak je bio pomalo i nevidljiv.

Nego kako igra Huseinbašić? Vidim igrao je u ovim pripremnim za Koln.
Igrao je i jucer protiv Lustenaua od 60. minute, kao i danas protiv Grasshoppersa do 60. Trener je zadovoljan onim sto je prikazao, bar je tako izjavio sto implicira da bi mogao mozda i ostati. U svakom slucaju u Kolnu ne zele da on sjedi na klupi zbog velikog talenta kojeg su vidjeli u njemu, ako vide da nece moci odgovoriti zadatku na bundesligaskom nivou ide definitivno na pozajmicu. Za njega je sve win win :mrgreen: i Smajic je igrao u ove dvije tekme.

Sto se Hasica tice on ako misli ovim potezima na centru igralista napraviti karijeru onda nije dobro, mora da konkretizira svoju igru.

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 10 jul 2022, 10:03

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
09 jul 2022, 21:41
Imajednabrigada je napisao/la:
09 jul 2022, 19:48
Besiktas danas dobio Werder u prijateljskoj...Hasic starter. Navijaci samo rijeci hvale za njegov nastup...jedan od brojnih pozitivnih komentara
slika
Pusti to, gledao sam ga ja malo. Igrao čistu desetku, igrao na sigurno, standardno prosječna partija bez nekog značajnijeg poteza. Čak je bio pomalo i nevidljiv.

Nego kako igra Huseinbašić? Vidim igrao je u ovim pripremnim za Koln.
Super to je onda info iz prve ruke ako si ga gledao, malo mi cudno da nije odskakao jer on je bas igrac poteza ima taj neki vic sto bi rekli, a i po komentarima hvale ga najvijaci da je bio dobar i medju najboljima, cak sam vido jucer tunel proturi dvojici ali ocito je to bilo daleko od gola pa nije bilo nekog znacajnijeg ucinka i to je ono u biti sto njemu fali da bi explodirao ali imao je tezak period tako da ocekujem da ce to uskoro doci na svoje.

Pa u biti u njegovoj situaciji i jeste najbitnija ta igra na sigurno bez mnogo rizika osim ako nije potrebno...a ti neki konkretni potezi koji bi bili od koristi i koji dizu publiku na noge dolaze s iskustvom i samopouzdanjem, sada je najbitnije da igra jer imao je twzak period iza sebe.

Tako da i dalje vjerujem da ce Hasko biti jedan od glavnih igraca repke u narednih 10 god ako Bog da.

A sto se Huseinbasica tice, vidio sam da je jucer cak ubiljezio asistenciju protiv GC, i definitivno ima velikog pptencijala u njemu ali ipak mislim tesko je ocekivat da se odmah nametne jer ogromna je promjena iz 4.ranga odmah u Bundesligu.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 10 jul 2022, 11:02

Hasic nema kontinuitet i to mu je najveći problem (pravni problemi + teška povreda), ali je činjenica da je i dalje veoma mlad. Tek ce u oktobru napuniti 21 godinu.
Potrebno mu je 10+ utakmica da bude starter u Superligi da bi se i on malo "uvezao", opustio...pokazao što zna.
Ovo je za sada sve šuplja priča o njegovim "dometima" bez ikakvog valjanog argumenta.
Volio bih da predje u neki tim Superlige gdje će biti starter, makar se taj tim borio za opstanak...ali bar bi igrao bez pritiska (bar tako mislim)...ovako, ako ostane u Besiktasu, nadati se da ce dobijati više prilike.
Moguće da mu na ruku ide cinjenica da Besiktas neće igrati evropska takmičenja ove godine pa neće dovoditi "zvijezde" u tim...tako da bi moglo biti vise prostora za igru...vidjet ćemo.

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 10 jul 2022, 11:13

Dobroo to sto si rekao sad nije nista novo, to vec znamoo svi sta se desavalo oko njega.
Naravno da je najbitnije sad da igra sto vise da dobije na rutini i samopouzdanju a mislim da je sad malo i zreliji jer se ozenioo, kao klinac djelovao je arogantan dosta.
Slazem se da je nebitno gdje ce igrat u bilo kojem timu Superlige ali mislim da ce ga besiktas zadrzati i da ce dobiti dosta minutaze ove sezone...takve su bar najave.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 10 jul 2022, 17:20

Evo Sabanovid od prve minute u pripremnoj za Angers :)

marlostanf1eld
Kontakt:

Post Postao/la marlostanf1eld » 10 jul 2022, 17:44

Sheyi je napisao/la:
10 jul 2022, 17:20
Asistirao

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 10 jul 2022, 18:02

marlostanf1eld je napisao/la:
10 jul 2022, 17:44
Sheyi je napisao/la:
Asistirao

Evo je :bow:

Sta cemo s ovoliko bekova u buducnosti u ovoj nestacici bekova :mrgreen:

SanaBosna
Kontakt:

Post Postao/la SanaBosna » 11 jul 2022, 11:20

Sheyi je napisao/la:
10 jul 2022, 18:02
Sheyi je napisao/la:
Asistirao

Akobogda bice I jos imena

GK:
Benjamin Ozegovic(22)
Petar Zovko(20)
Armin Abaz(20)

DEF:
Halid Sabanovic(22)
Anel Husic(21)
Adrian Leon Barisic(20)
Tarik Muharemovic(19)
Amar Dedic(19)
Adis Jasic(19)
Kenan Muharemovic(17)

MID:
Denis Huseinbasic(21)
Ivan Basic(20)
Ajdin Hasic(20)
Ervin Omic(19)
Petar Sucic(18)
Kenan Hadziavdic(18)
Anes Krdzalic(17)
Aleksandar Krajisnik(17)
Arijon Ibrahimovic(16)

FW:
Benjamin Kikanovic(22)
Nermin Karic(22)
Muharem Huskovic(19)
Filip Cuic(19)
Benjamin Kanuric(19)
Benjamin Tahirovic(19)
Aleksandar Kahvic(18)

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 11 jul 2022, 12:40

Nadam se da Muharemovic radi nesto po pitanju svoje karijere, znaci Omic ti ode iz primavere u Wolfsberger, a ti iz Wolfsbergera kad si igrao seniorski fudbal odes u primaveru, pa ko te nasavjetovao svaka mu cast.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 jul 2022, 15:08

Sheyi je napisao/la:
11 jul 2022, 12:40
Nadam se da Muharemovic radi nesto po pitanju svoje karijere, znaci Omic ti ode iz primavere u Wolfsberger, a ti iz Wolfsbergera kad si igrao seniorski fudbal odes u primaveru, pa ko te nasavjetovao svaka mu cast.
Jako glup potez. Muharemovic je dosta talentovan, pa ipak mislim da bi moglo nesto od njega biti, ali nije sebi ucinio uslugu nikakvu sa ovim. Cini mi se da igraci vecinom polete tako u Juve jer mogu odraditi pripreme i trenirati sa prvim timom ponekad, ali tu je i sve. Bolje da je ostao u Wolfsbergeru i skupljao jake utakmice, nego ovo sto igra u Primaveri to je nula.

A kladim se da ce i on opet nazad u Wolfsberger poslije Primavere. Dosta "nasih" je vec proslo tu Primaveru, i Jakupovic je nekad zario i palio u Primaveri, pa evo gdje sada.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 11 jul 2022, 15:30

Sheyi je napisao/la:
10 jul 2022, 18:02
Sheyi je napisao/la:
Asistirao

Kad smo kod bekova, Eldar Šehić postigao debitantski pogodak prije nekoliko dana za svoj novi klub Banik Ostravu. :)

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 11 jul 2022, 15:42

Ne postoji gori dio foruma od ovih što prave beskislene spiskove bez ikakvih kriterija. Par ih gosinams to radi, ovaj gore prednjači.

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 11 jul 2022, 16:02

ASD je napisao/la:
11 jul 2022, 15:42
Ne postoji gori dio foruma od ovih što prave beskislene spiskove bez ikakvih kriterija. Par ih gosinams to radi, ovaj gore prednjači.
Ne računa mu se ovaj spisak, nije na njega uvrstio Ivana Šunjića. :mrgreen:
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 11 jul 2022, 22:19

Nemam ja ništa imao protiv da se poziva Halida Šabanovica i Eldara Sehica. Mladi su i prespektivni igraci koji su se izborili da idu van naše lige takodje bi volio vidjeti na spisku Zolotica umjesto ovog krampa Milicevica, umalo smo redi njeha primili dva gola protiv Finske u finišu.

Na desnom beku imamo: Dedica i Gazibegovica nekad se ubaci Stevanovic iako je previše ofenzivan ali sta ćemo ocekivati od krilnog igraća.

Na ljevom beku: Kolasinac i Civic.

Dobra je ideja da se poziva svaki put po 30 igraća u svakoj pozicije jednog rezervnog igraća.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 11 jul 2022, 22:29

Ne mislim da ce se vise 30 igraca zvati. to je samo bilo sto se igralo 4 utakmice.

Sehic nije ni blizu reprezentacije. prije bi trebao dobiti Pidro poziv. Sabanovic mora da dobije poziv

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 11 jul 2022, 22:37

Ne bi trebali ni Pidro ni Šabanović dobiti pozive Zukane, ne se.ri.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 11 jul 2022, 22:41

Ko je ba Šabanović
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 11 jul 2022, 22:50

Znam da ti je tesko sto si dobio otkaz. ali pusti mene vise na miru. bas si dosadan

nisam reako da Pidro treba da dobije poziv. rekao sam " prije bi trebao " ako se gleda Sehic i Pidro. i Sabanovic osao u Ligue 1 ako to nije razlog da dobije poziv onda ok.

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 11 jul 2022, 22:57

Harise je napisao/la:
11 jul 2022, 22:19
Nemam ja ništa imao protiv da se poziva Halida Šabanovica i Eldara Sehica. Mladi su i prespektivni igraci koji su se izborili da idu van naše lige takodje bi volio vidjeti na spisku Zolotica umjesto ovog krampa Milicevica, umalo smo redi njeha primili dva gola protiv Finske u finišu.

Na desnom beku imamo: Dedica i Gazibegovica nekad se ubaci Stevanovic iako je previše ofenzivan ali sta ćemo ocekivati od krilnog igraća.

Na ljevom beku: Kolasinac i Civic.

Dobra je ideja da se poziva svaki put po 30 igraća u svakoj pozicije jednog rezervnog igraća.
Zolotić i Miličević su isto godište.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

SanaBosna
Kontakt:

Post Postao/la SanaBosna » 11 jul 2022, 23:00

ASD je napisao/la:
11 jul 2022, 15:42
Pa sta fali, maker jedan od ovih navedeni igraca naprave nesto :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz i 10 gostiju.