Pored Dizarevica i Sahinovica treci je tu da popuni broj, cak i neki 30+ bi mozda dobrodosao kako bi Arman mogao bolje napredovati sa akademcima jer je jos ultra mlad, 17 ako se ne varam, da ne gubi vrijeme biti treci golman
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Torlaka i nako niko nepamti ni kao dobrog igraca nivo ko dupovca (takve igrace niko nepamti) on da nije poceo lajat ko cuko na klub niko zanjeg nebi pito.
Al Turkovic je bio majstor al sa ponasanjem i dugim jezikom i pljuvanjem klub svi su ga zaboravili i doveo se na nivo zlatkovica melunovica..
Stvarno teska picka nisam se od almira nado..
Al Turkovic je bio majstor al sa ponasanjem i dugim jezikom i pljuvanjem klub svi su ga zaboravili i doveo se na nivo zlatkovica melunovica..
Stvarno teska picka nisam se od almira nado..
nazalost nase "legende" vecinom su obicni supci. Umjesto da pomognu,oni samo gledaju neku korist. Sto dalje od kluba to bolje
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Hebibovic ide napokonFoux87 je napisao/la: ↑11 jul 2022, 18:40Raja imam jednu informaciju vezanu za naš klub, informacija je "malo veći zalogaj" pa ako neko ima na temi ko ima neke konekcije sa administracijom kluba neka mi se javi da provjerimo je li lažna informacija ili ne, jer ne bih da iznosim ovakve stavari (iako su pozitivne) na forum. Zato ako neko ima neka mi se javi u pp da provjerimo.

Pričaj o cemu se radi!Foux87 je napisao/la: ↑11 jul 2022, 18:40Raja imam jednu informaciju vezanu za naš klub, informacija je "malo veći zalogaj" pa ako neko ima na temi ko ima neke konekcije sa administracijom kluba neka mi se javi da provjerimo je li lažna informacija ili ne, jer ne bih da iznosim ovakve stavari (iako su pozitivne) na forum. Zato ako neko ima neka mi se javi u pp da provjerimo.

- LutakSutko
- Kontakt:
FCUM je napisao/la: ↑12 jul 2022, 06:48Hebibovic ide napokonFoux87 je napisao/la: ↑11 jul 2022, 18:40Raja imam jednu informaciju vezanu za naš klub, informacija je "malo veći zalogaj" pa ako neko ima na temi ko ima neke konekcije sa administracijom kluba neka mi se javi da provjerimo je li lažna informacija ili ne, jer ne bih da iznosim ovakve stavari (iako su pozitivne) na forum. Zato ako neko ima neka mi se javi u pp da provjerimo.![]()
![]()

- LutakSutko
- Kontakt:
Lucas je napisao/la: ↑11 jul 2022, 22:24Sa Torlakom je največa greška napravljena sto smo ga uopšte zaposlili u Akademiju.Ubuduce uprava treba sto puta "izvagati" svakog trenera, prije nego ga eventualno zaposle, da ne bi imali slucajeve poput Džene alkoholicara, Džeme Berberovića kojeg traže kamatari po kampu, Torlaka koji blage veze sa trenerskim poslom nema.

ode jos jedna legenda iz klubaLutakSutko je napisao/la: ↑12 jul 2022, 08:23FCUM je napisao/la: ↑12 jul 2022, 06:48Hebibovic ide napokonFoux87 je napisao/la: ↑11 jul 2022, 18:40Raja imam jednu informaciju vezanu za naš klub, informacija je "malo veći zalogaj" pa ako neko ima na temi ko ima neke konekcije sa administracijom kluba neka mi se javi da provjerimo je li lažna informacija ili ne, jer ne bih da iznosim ovakve stavari (iako su pozitivne) na forum. Zato ako neko ima neka mi se javi u pp da provjerimo.![]()
![]()
![]()
to je vijest decenije
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Borac igra sa Slogom u ponedjeljak u Modrici, odnosno između revanša prvog i prve utakmice drugog pretkola KL.Oni nisu odgodili, ali je seljački Simin Han odgodio, nadam se da ce ima AZ Alkmar 10 komada uvaliti.
Još Borac putuje na farska ostrva a ovi u Sarajevu igraju
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Znači za nas liga ne počinje do 30.07, utakmicom protiv Sloge? 

- hordasDoboj
- Kontakt:
Je l ima najave kad ce se raditi teren na Kosevu. Bila prica 7 dana poslije Tusnja, i evo nista.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Jedino je pozitivno to što bi se do tada trebala riješiti registracija za Musu i što bi se eventualno Avramovski mogao oporaviti.Nadam se samo da ćemo u naredna dva vikenda organizovati dvije prijateljske utakmice, da popunimo rupe u kalendaru i da se momci još više uigraju.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑12 jul 2022, 10:33Znači za nas liga ne počinje do 30.07, utakmicom protiv Sloge?![]()
moze li se to kako odgoditi ?SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑12 jul 2022, 10:33Znači za nas liga ne počinje do 30.07, utakmicom protiv Sloge?![]()
- JavierBosnia
- Kontakt:
Rekao je Fedja za vikend sad ce izmedju sebe odigrati utakmicu, a za onaj tamo vikend ce naci nekog protivnika iz nizeg ranga vjerovatno
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ma super, bitno je samo da se momci iskoriste dva vikenda.Recimo ovaj vikend projektovani prvi tim protiv rezervista, a onaj tamo vikend protiv nekog iz Federalne lige.JavierBosnia je napisao/la: ↑12 jul 2022, 10:42Rekao je Fedja za vikend sad ce izmedju sebe odigrati utakmicu, a za onaj tamo vikend ce naci nekog protivnika iz nizeg ranga vjerovatno
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
- LutakSutko
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo i 22 gosta.