Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
hordasDoboj je napisao/la: ↑12 jul 2022, 10:34Je l ima najave kad ce se raditi teren na Kosevu. Bila prica 7 dana poslije Tusnja, i evo nista.
Danas se je poceo radit teren na TusnjuhordasDoboj je napisao/la: ↑12 jul 2022, 14:38hordasDoboj je napisao/la: ↑12 jul 2022, 10:34Je l ima najave kad ce se raditi teren na Kosevu. Bila prica 7 dana poslije Tusnja, i evo nista.
Kobiljar, Đokanovic (jbg, takav feeling) KapićNajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 jul 2022, 14:34Eh hajmo sad lagano praviti spisak koga da tjeramo zimus![]()
Ja mislim da ce prvi pik biti Kobiljar
Kobiljar je vec zreo da ide. Poslije njega mislim da ce Hamza ili DzaficNajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 jul 2022, 14:34Eh hajmo sad lagano praviti spisak koga da tjeramo zimus![]()
Ja mislim da ce prvi pik biti Kobiljar
Samo za društvo u ćošku, Zorica Brunclik i jedina sam koja slavi rođendana dvaaaaaaaaaaaaaaa
Najavili su prije, evo sad vidim na njihovoj temi da su samo bile parkirane mašine. Znači očekivati da bi trebalo početi 19.7. i da se vraćamo tu 19.9. poslije reprezentativne pauze.kitkat je napisao/la: ↑12 jul 2022, 14:45Danas se je poceo radit teren na TusnjuhordasDoboj je napisao/la: ↑12 jul 2022, 14:38Je l ima najave kad ce se raditi teren na Kosevu. Bila prica 7 dana poslije Tusnja, i evo nista.
Tako je kad ti ublehe rade terene,u BL zajebali nesto,u Mostaru se vec par dana cekaju cijevi za drenazu itdkitkat je napisao/la: ↑12 jul 2022, 14:45Danas se je poceo radit teren na TusnjuhordasDoboj je napisao/la: ↑12 jul 2022, 14:38hordasDoboj je napisao/la: ↑12 jul 2022, 10:34Je l ima najave kad ce se raditi teren na Kosevu. Bila prica 7 dana poslije Tusnja, i evo nista.
Sto je najgore covjek uopste nije los sa loptom ali mu je zavrsnica 0.Znaci on je u stanju povuci loptu sa centra bez problema doci do 16 i nabit je 10m preko gola.Nevjerovatno da jos uvijek nijedan gol nije dao.Da je bilo ko drugi osim Fedje trener on bi vec na prozivci bio bivsi(sto je i bio plan Hadzije)ali Fedja ga dosta cijeni.Statisticki ne vjerujem da ce ista bolji biti ove sezone ali eto kad smo mogli Hebiba 7 godina mozemo i njega jos polusezonu istrpiti.FCUM je napisao/la: ↑12 jul 2022, 14:51Kobiljar je vec zreo da ide. Poslije njega mislim da ce Hamza ili DzaficNajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 jul 2022, 14:34Eh hajmo sad lagano praviti spisak koga da tjeramo zimus![]()
Ja mislim da ce prvi pik biti Kobiljar![]()