Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Niko nam ne brani ni sad da tih 5 stranaca bude nešto kvalitetno.Sasvim dovoljno za napravit nešto,to sto ih mi ni niko u ligi u toj nekoj mjeri nije do pravila nego do klubova.
Strah me i pomisliti šta bi im Šerif počinio, da su bili na bar 20 % spreme i forme, to bi bio genocid za oči.
Ma pusti, ljudi kontaju da nema pravila o strancima, da bi nam liga bila puna Brazilaca, Argentinaca, Engleza... A zapravo.bi povecanje broja stranaca dovelo do povecanja Cmiljanica, Radulovica, Protica, Vusljanina, Mitrevskih, Sofranaca i slicne bagre koju su menadzeri uvaljivali u Sarajevo. Smanjenje broja stranaca nama savrseno godi, jer imamo akademiju i proizvodimo kvalitetne igrace, a imamo pare da dovedemo pet fakat jakih stranaca. To dvoje uvezes i mozes osvajat.ligu svake godine. Al stranaci treba da su Musa, Avramovski, Drobarov, Benko, Delac, Jajalo... a ne Cmiljanici i Protici.miky_hz je napisao/la: ↑12 jul 2022, 21:07Niko nam ne brani ni sad da tih 5 stranaca bude nešto kvalitetno.Sasvim dovoljno za napravit nešto,to sto ih mi ni niko u ligi u toj nekoj mjeri nije do pravila nego do klubova.
Jel pravilo krivo što Zrinjski za strance ima tri igraca sa Hrvatskim pasošem,sto umjesto ta tri Hrvata nisu nafatali tri neka jaca strana igraca.Alibi prica covjek bi reko brani neko puškom da se dovede stranac kvalitetan,nemaju klubovi para za boljeg i pomirit se sa tim,kakvo crno pravilo
Čudi me da takvo ime dolazi da bude samo saradnik Borojeviću, realno on je 5 levela iznad Borojevica.
Moj Unitedovac, pa covjek je bio kod njih u OP, sve sto je talenata proizvedeno tamo, sve je haman njemu kroz ruke proslo. Zna covjek znanje. Npr. Ajla je Hebibovic svoje pozicije, Dogan je Benko svoje sto neko napisa vec.
On trazio da ide odmah poslije tekme sa iskromMaroonBjelave je napisao/la: ↑12 jul 2022, 15:03Ostade enigma oko Vicka zašto ovdje nije dobio šansu, pogotovo nakon utakmica i statistike u Sloveniji.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 31 gost.