FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nije nam to dres, to sam ja postavljao nesto slicno sto bi fazon sa prugama trebao biti
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Meni ovaj bijeli vuče na onaj Nike, sto smo sami mi iscrtali bordo linije i predstavili kao novu garnituru.JavierBosnia je napisao/la: ↑13 jul 2022, 22:30Nije nam to dres, to sam ja postavljao nesto slicno sto bi fazon sa prugama trebao biti
Evo i oni tebe selame!
Iz Cometa zvanicno
U15 : Borislav Grbavac
U17 : Dzakmic + Scepanovic
U19 : Stojanovic + Sadikovic + Salman
U15 : Borislav Grbavac
U17 : Dzakmic + Scepanovic
U19 : Stojanovic + Sadikovic + Salman
Gledam baš Igman svojim navijacima organizovao za Kakanj,prevoz busem i karta 15 maraka.Pa eto mozda i naši nesto slicno da urade.JavierBosnia je napisao/la: ↑13 jul 2022, 21:34
Ako vec bude Zenica, nadam se da ce se organizovati bus i ako vec treba naplatiti karta 10 KM, opet je puno jeftinije od privatnog odlaska
Mada moram da kažem iskreno da je malo bezveze sto su naši od navijaca sakrili to,jel su oni savezu morali(a i jesu sto se moze vidjeti) prijaviti stadion na kojem ce igrati utakmice.
Vjerovatno su prešutjeli zbog prodaje sezonskih,nadam se da su smislili neku kompenzaciju radi toga ako ništa da za vlasnike sezonskih i prevoz dzaba daju jel mislim da bi to fer bilo,ko nema sezonsku nek regularno plati prevoz i kartu kolko vec bude(ja ne uzimam sezonsku da se razumijemo da nebude da radi svoje guzice ovo predlažem

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pyunik sa dva Armenca u prvih 11 izbacio Cluj, par drugog pretkola Lige prvaka Dudelange - Pyunik 

- BegovicRamiz
- Kontakt:
Ne kupujem ni ja iz razloga što sam 50% utakmica na sjeveru, 40% na zapadu i 10% na istoku. Zavisi kako nas prenese u mahali.miky_hz je napisao/la: ↑13 jul 2022, 23:13Gledam baš Igman svojim navijacima organizovao za Kakanj,prevoz busem i karta 15 maraka.Pa eto mozda i naši nesto slicno da urade.JavierBosnia je napisao/la: ↑13 jul 2022, 21:34
Ako vec bude Zenica, nadam se da ce se organizovati bus i ako vec treba naplatiti karta 10 KM, opet je puno jeftinije od privatnog odlaska
Mada moram da kažem iskreno da je malo bezveze sto su naši od navijaca sakrili to,jel su oni savezu morali(a i jesu sto se moze vidjeti) prijaviti stadion na kojem ce igrati utakmice.
Vjerovatno su prešutjeli zbog prodaje sezonskih,nadam se da su smislili neku kompenzaciju radi toga ako ništa da za vlasnike sezonskih i prevoz dzaba daju jel mislim da bi to fer bilo,ko nema sezonsku nek regularno plati prevoz i kartu kolko vec bude(ja ne uzimam sezonsku da se razumijemo da nebude da radi svoje guzice ovo predlažem)
🇵🇸
- napoleon72
- Kontakt:
Ma onako napisao, kod vecine ovih ekipa koje igraju evropske kvalifikacije, izgleda da ne postoji pravilo o ograničenju stranaca u rosteru.
- napoleon72
- Kontakt:
Nama bi ukidanje tog ogranicenja samo odmoglo, jer bi svaki 7. ili 8. stranac bio kvalitetan, a trziste bi preplavili polovnjaci iz Srbije i Hrvatske koji ne mogu nigdje drugo igrat. Liga bi bila prepuna Kramara, Gavrica, Radulovica, Cmiljanica, Protica, Vusljanina... nama je i ovako s ogranicenjem svaki treci ili cetvrti stranac pun pogodak, a zamisli tek da savez pusti menadzere da divljaju i guraju svoje debile. Bila bi liga duplo gora.Lucas je napisao/la: ↑14 jul 2022, 00:37Ma onako napisao, kod vecine ovih ekipa koje igraju evropske kvalifikacije, izgleda da ne postoji pravilo o ograničenju stranaca u rosteru.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Jel to sigurno da se igra u Zenici par ovih naših tekmi ?
Ja sam za to da se naprave kategorije stranaca. O tome sam (koliko se sjećam) već jednom pisao. Naime, moja ideja je da se naprave kategorije stranaca.napoleon72 je napisao/la: ↑14 jul 2022, 00:43Nama bi ukidanje tog ogranicenja samo odmoglo, jer bi svaki 7. ili 8. stranac bio kvalitetan, a trziste bi preplavili polovnjaci iz Srbije i Hrvatske koji ne mogu nigdje drugo igrat. Liga bi bila prepuna Kramara, Gavrica, Radulovica, Cmiljanica, Protica, Vusljanina... nama je i ovako s ogranicenjem svaki treci ili cetvrti stranac pun pogodak, a zamisli tek da savez pusti menadzere da divljaju i guraju svoje debile. Bila bi liga duplo gora.
Kategorija I: Ex-YU igrači (Srbija, Hrvatska, Crna Gora, Slovenija, Makedonija). Njihov broj neka bude ograničen na 5. Dosta vas će reći, pa svakako su svim ekipama stranci jedino iz tih država. Međutim, ono sto je ključno jeste ograničiti njihov broj, da se ne bi desilo gomilanje takvih "polovnjaka". Samim time, priča da se pikaju kao domaći igrači, pada u vodu, jer bi se ovo isto desilo.
Kategorija II: Igrači iz svih ostalih zemalja. Njihov broj neka bude također ograničen na 5. Ovim bi se klubovi podstakli da dovode igrače iz tih drugih zemalja, jer bi željeli iskoristiti slobodna mjesta iz kategorije II.
Dakle, smatram da bi 5+5 stranaca bilo idealno pravilo za naše prvenstvo, koje je po mnogo čemu specifično. Ovime bi se ključni problemi sa strancima značajno riješili.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
FK Sarajevo po svemu sudeći neće u narednom periodu igrati na Koševu.
Najavljena rekonstrukcija fudbalskih terena u našoj zemlji započela je na nekoliko stadiona, a jedan od onih koji još uvijek čekaju početak radova je stadion Koševo.
Nepoznato je kad će započeti rekonstrukcija terena stadiona Koševo, osim što se zna da mora započeti prije 31. decembra, kada je krajnji rok za početak radova. Za to vrijeme, klub se nije previše oglašavao, pa navijači nagađaju o tome kada će rekonstrukcija krenuti i koliko dugo neće moći prisustvovati domaćim utakmicama na stadionu Koševo.
U medijima su se još ranije javile špekulacije o tome da će Sarajevo svoje domaće utakmice igrati na Bilinom polju u Zenici jednom kad rekonstrukcija Koševa i zvanično krene, a iako tu poruku Sarajevo nije službeno objavilo i iskomuniciralo je navijačima, čini se da je takav dogovor već postignut i da će Zenica u narednom periodu biti dom FK Sarajevo.
Svi klubovi bili su dužni dostaviti savezu informacije o tome gdje će igrati svoje domaće utakmice, a savez je danas objavio informacije o rasporedu utakmica prvog kola. Iako je u međuvremenu utakmica između Sarajeva i Tuzla Cityja pomjerena, ona je u zvaničnoj objavi NFSBiH bila najavljena u Zenici, odnosno na Bilinom polju. Kada će FK Sarajevo i definitivno potvrditi da će igrati u Zenici, ostaje da se vidi.
Najavljena rekonstrukcija fudbalskih terena u našoj zemlji započela je na nekoliko stadiona, a jedan od onih koji još uvijek čekaju početak radova je stadion Koševo.
Nepoznato je kad će započeti rekonstrukcija terena stadiona Koševo, osim što se zna da mora započeti prije 31. decembra, kada je krajnji rok za početak radova. Za to vrijeme, klub se nije previše oglašavao, pa navijači nagađaju o tome kada će rekonstrukcija krenuti i koliko dugo neće moći prisustvovati domaćim utakmicama na stadionu Koševo.
U medijima su se još ranije javile špekulacije o tome da će Sarajevo svoje domaće utakmice igrati na Bilinom polju u Zenici jednom kad rekonstrukcija Koševa i zvanično krene, a iako tu poruku Sarajevo nije službeno objavilo i iskomuniciralo je navijačima, čini se da je takav dogovor već postignut i da će Zenica u narednom periodu biti dom FK Sarajevo.
Svi klubovi bili su dužni dostaviti savezu informacije o tome gdje će igrati svoje domaće utakmice, a savez je danas objavio informacije o rasporedu utakmica prvog kola. Iako je u međuvremenu utakmica između Sarajeva i Tuzla Cityja pomjerena, ona je u zvaničnoj objavi NFSBiH bila najavljena u Zenici, odnosno na Bilinom polju. Kada će FK Sarajevo i definitivno potvrditi da će igrati u Zenici, ostaje da se vidi.
ISTINA ZA VEDRANA!
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
SVI NA MYTVLecler je napisao/la: ↑14 jul 2022, 07:36FK Sarajevo po svemu sudeći neće u narednom periodu igrati na Koševu.

- Shategabri
- Kontakt:
Ko je ovo objavio?Lecler je napisao/la: ↑14 jul 2022, 07:36FK Sarajevo po svemu sudeći neće u narednom periodu igrati na Koševu.
Nije navedeno Bilino Polje.
https://www.nfsbih.ba/takmicenja/nogome ... -lige-bih/
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Ma ne mora ni biti publike tih par utakmica. Kao da ce u Zenici biti puno publike, nisu to evropske utakmice. Mozda da se igra nedjeljom pa da neko stigne na utakmicu.FkSa46 je napisao/la: ↑13 jul 2022, 20:54Ma to nema sanse u kampu, prvo moras tribine te montažne uradit, to je najmanji problem, nemas gdje parkirati auto, nemas prevoza kako treba do Butmira. Ne vjerujem da bi pustili toliko ljudi u kamp. Ne znam ni gdje ste mislili te montažne tribine postavit, ako ste kad bili unutra, vidjeli bi da se ne moze.LovacnaJelene je napisao/la: ↑13 jul 2022, 20:16Zasto se u kampu ne igraju utakmice dok se teren ne zavrsi![]()
Najbolje bi bilo da pokusaju tih par utakmica zamjeniti domacinstva dok se zavrse ti radovi
-
- Kontakt:
Odabrali su bas lose vrijeme za pocetak radova(ako ce krenuti u naredni par dana)
Jbt fulit cemo 5 utakmica kuci a da krenu 11.09 fulili bi samo 2.Sto se tice sezonski,nadam se da ove utakmice sto cemo igrati u Zenici nece racunati kao da igramo na Kosevu jer to bi bilo bas nepravedno prema ljudima koji su vec uzeli sezonsku
Jbt fulit cemo 5 utakmica kuci a da krenu 11.09 fulili bi samo 2.Sto se tice sezonski,nadam se da ove utakmice sto cemo igrati u Zenici nece racunati kao da igramo na Kosevu jer to bi bilo bas nepravedno prema ljudima koji su vec uzeli sezonsku
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Jednostavnije, stranci su igrači koji nemaju pasoš Europske unije i to je to. I ograničiti na 3 ili 4 stranca u zapisniku.vedinjo98 je napisao/la: ↑14 jul 2022, 02:49Ja sam za to da se naprave kategorije stranaca. O tome sam (koliko se sjećam) već jednom pisao. Naime, moja ideja je da se naprave kategorije stranaca.napoleon72 je napisao/la: ↑14 jul 2022, 00:43Nama bi ukidanje tog ogranicenja samo odmoglo, jer bi svaki 7. ili 8. stranac bio kvalitetan, a trziste bi preplavili polovnjaci iz Srbije i Hrvatske koji ne mogu nigdje drugo igrat. Liga bi bila prepuna Kramara, Gavrica, Radulovica, Cmiljanica, Protica, Vusljanina... nama je i ovako s ogranicenjem svaki treci ili cetvrti stranac pun pogodak, a zamisli tek da savez pusti menadzere da divljaju i guraju svoje debile. Bila bi liga duplo gora.
Kategorija I: Ex-YU igrači (Srbija, Hrvatska, Crna Gora, Slovenija, Makedonija). Njihov broj neka bude ograničen na 5. Dosta vas će reći, pa svakako su svim ekipama stranci jedino iz tih država. Međutim, ono sto je ključno jeste ograničiti njihov broj, da se ne bi desilo gomilanje takvih "polovnjaka". Samim time, priča da se pikaju kao domaći igrači, pada u vodu, jer bi se ovo isto desilo.
Kategorija II: Igrači iz svih ostalih zemalja. Njihov broj neka bude također ograničen na 5. Ovim bi se klubovi podstakli da dovode igrače iz tih drugih zemalja, jer bi željeli iskoristiti slobodna mjesta iz kategorije II.
Dakle, smatram da bi 5+5 stranaca bilo idealno pravilo za naše prvenstvo, koje je po mnogo čemu specifično. Ovime bi se ključni problemi sa strancima značajno riješili.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ma nema brate lošeg vremena za početak radova, yebo 5 tekmi ako ćemo gledat normalan travnjak narednih godinaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jul 2022, 09:36Odabrali su bas lose vrijeme za pocetak radova(ako ce krenuti u naredni par dana)
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ne možeš raji ugoditi da si pita.. Koliko se čeka na rekonstrukciju i kad je došlo vrijeme, jaaaj eto drama što će se par tekmi igrati na drugoj lokaciji. Rekao bi čovjek dolazi nas 10 milja svaku tekmu, pa belaj.
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, bvsic, Chony533, darkangel4, Ferrante071, Haksss, MSOZ101, Pena, pierce, robertkosar, Sanchez87hz, Tarapi, Tatamata1946, Venom i 131 gost.