Samo nastavite…
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Odlična stvar!Zukanovic je napisao/la: ↑14 jul 2022, 20:22FK Mladost Doboj - Kakanj
Salih Viteškić i Mihajlo Jovašević na posudbi iz FK Sarajevo u FK Mladost.
Klubovi su postigli sporazum oko posudbe dva igrača.
Jovašević igra na poziciji lijevog beka a Viteškić na poziciji veznog igrača.
Radi se o dva izuzetno talentirana mlada igrača koji će u Doboju naredne sezone nositi crveni dres i pomoći našoj ekipi.
Dobro nam došli!
Ma bježi.. nisi svjestan koliko bi nas tek onda pokrali jbtNajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jul 2022, 20:53Joj da hoce proci ovi da se ne odgadja sa Borcem ali tesko...Imam osjecaj da ce zabit smetljari
Znaci Salcin ce igrati lijevog beka kad zatreba, a Jovasevic ide na kaljenje u jednu od najgorih ekipa u Prvoj ligi Federacije ?Zukanovic je napisao/la: ↑14 jul 2022, 20:22FK Mladost Doboj - Kakanj
Salih Viteškić i Mihajlo Jovašević na posudbi iz FK Sarajevo u FK Mladost.
Klubovi su postigli sporazum oko posudbe dva igrača.
Jovašević igra na poziciji lijevog beka a Viteškić na poziciji veznog igrača.
Radi se o dva izuzetno talentirana mlada igrača koji će u Doboju naredne sezone nositi crveni dres i pomoći našoj ekipi.
Dobro nam došli!
Ma brate ovaj B36 bi se kod nas borio za opstanak.Bez zayebancije mislim da bi Posusje moglo ove izbaciti.MortemHz je napisao/la: ↑14 jul 2022, 21:00Ma bježi.. nisi svjestan koliko bi nas tek onda pokrali jbtNajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jul 2022, 20:53Joj da hoce proci ovi da se ne odgadja sa Borcem ali tesko...Imam osjecaj da ce zabit smetljari![]()
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, benko21, bhfanatic14, Burberry46, ErosViverosViv, HordasDolacMalta, James1987, JavierBosnia, JayCatwright, johntravolta123, NazorUso, NeSamSafetee, Posejdon, rimljanin90, ronaldo99, sarajevo19461987, Sazg, Seipronto, VolimoSarajevo i 195 gostiju.