FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Joj ne kakite, sporazumi je raskid, ovo su objavili jer je Adnan njihov klijent i nista vise.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Dobar bas samo nisam siguran da cemo tu igratiAduka87 je napisao/la: ↑15 jul 2022, 11:43izdzezveubrazil je napisao/la: ↑15 jul 2022, 11:39Ukratko - katastrofa.
Ali koliko sam upoznat oni su trebali igrati evropu u Modrici, dok su Bosanski Novi prijavili za premijerligaske utakmice.
Ovako je izgledo kad su ga pripremali za Farane
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Prije tačno godinu dana. HVALA TI ISMIREBurberry46 je napisao/la: ↑15 jul 2021, 18:19Iz Amerike covjek Ismir Mirvic ulozice u kamp kaze Kasum na n1

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Pa piše sa posljednjim klubom za koji je nastupao u BIH, to smo mi logično.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ja bih radije Hamzu na krilu u početnoj postavi pa onda zadnjih 20-30 minuta uvest' Ikića jer nema tog beka koji njega svježeg može zadnjih pola sata ganjat'.
Što se naših bekova tiče, imam neki osjećaj da će se Musa završit' na vrijeme al' ako kojim slučajem ne uspijemo, onda gurnut Enedina u vatru, po svemu prikazanom do sad ima kuveta u malom, alergičan sam na ljevaka na desnom beku. Lijevo već imamo belaj, u svakoj pripremnoj su i Đani i Tomašević znali ispast' ko čunjevi tako da bi tu podebljao sa Mujakićem, al' čini mi se da ga Feđa ni u kojoj kombinaciji ne vidi na beku.
Ma samo da počne.
Što se naših bekova tiče, imam neki osjećaj da će se Musa završit' na vrijeme al' ako kojim slučajem ne uspijemo, onda gurnut Enedina u vatru, po svemu prikazanom do sad ima kuveta u malom, alergičan sam na ljevaka na desnom beku. Lijevo već imamo belaj, u svakoj pripremnoj su i Đani i Tomašević znali ispast' ko čunjevi tako da bi tu podebljao sa Mujakićem, al' čini mi se da ga Feđa ni u kojoj kombinaciji ne vidi na beku.
Ma samo da počne.

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Cheltenham danas predstavio novi Errein dres, vjerovatno nešto najsličnije našem.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Pregovaracki postupak, znaci pregovarali sa klubom u Secerovo ime. Dogovorili se i tjt.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
I ja kontam mojne kragne musafa ti.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mirvic u bolnici, objavio na Instagramu, al kaze da je dobro sada
- belosevic23
- Kontakt:
Gdje je i sta radi Ahmad Kallasi
Sta nam je sa Mirvicem
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Dobio zuljeve po rukama od brojanja keša

This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ja sam bio za Amoaha na zimu. Ali iskreno slabo se pokazao u nastavku prvenstva. Bas gledam, u drugom dijelu sezone 0 golova i 1 asistencija. Npr jedino ga potpisati i poslati na posudbu u nasu filijalu, ali prvo sto nemamo filijale, a drugo, to ne bi njemu ni bilo primamljivo.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Frajer vazda na telefonu

Koga li je došao gledat

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ne znam koga on gleda, ali znam da lik pored njega nikoga ne gleda

This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, keli, kogmagie46, Kyle88, leo1946, MSOZ101, N3R3D, striktnosarajevski, Tatamata1946, Vaya i 67 gostiju.