Govorim iz perspektive kluba, jer klub ne smije dozvoliti pad kvalitete i vrijednosti pa makar Lewa bukvalno srao po klubu. Što se njeg tiče, karma je zeznuta stvar, ko god je shebo jednom jedan klub shebo je i onaj koji je profitiro od toga, ako mu se dozvoli prilika. Ja ne znam zašto to nije odradio gospodski ko Thiago, nikakav problem ne bi ispao, nikome.
FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Eto konačno da se završava i stvar oko Lewe, hvala mu za sve. Gorak je ukus načina na koji je uradio.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Bild kaže da je Bayo čekao pismenu poboljšanu ponudu, cifra zasad nije poznata.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
znači ubrzo ide i deligt za 7 banki
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pozdravljam ovaj potez.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Izgleda da je De Ligt sletio u Minhen. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jel u pratnji @gefufne,neda @gefufna mladu ako u koverti nije 90 miliona

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Navodno je privatni avion u vlasništvu Bayerna iz Torina sletio na aerodrom koji koristi Bayern.
Neko kaze da su to mozda celni ljudi Juventusa.
Neko kaze da su to mozda celni ljudi Juventusa.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Taman do ujutro da se dogovore, pa da padobranac gefufna se vrati svakodnevnici smrkanja jeftinog ljepila iz FIS-a.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- FabioMiretti
- Kontakt:
FRANK RIBERY je napisao/la: ↑15 jul 2022, 23:22Taman do ujutro da se dogovore, pa da padobranac gefufna se vrati svakodnevnici smrkanja jeftinog ljepila iz FIS-a.
kapitenu, je li ovo imamo Lefandofskog u timu?
prodat ga treba za 45+5
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Završen posao oko Lewe ide put Katalonije cifra 50 mil.
Vjerovatno su spustili malo ali da im bude placeno u jednoj rati.Multiple **** confirming the fee is €45m + €5m.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Check this out :
Sad znamo razlog forsiranja transfera.Čovjeku od 34 god dali ugovor na 4 godine.Lewandowski will sign a 4-year contract in Barcelona. Barça will pay €45m guaranteed plus €5m in add-ons [
@altobelli13

Ali babuka Kahn je rek.. 

- FabioMiretti
- Kontakt:
puni ste ko brod sad, ocekujem da sutra posaljete 80+15
i naravno 37-godisnjem Crisitianu 2-godisnji ugovor
i naravno 37-godisnjem Crisitianu 2-godisnji ugovor
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Naravno da je mašina kad te pazi najbolji medicinski tim na planeti u Minhenu sad će ići u ruke Hilme sa Mejtaša da mu namješta ligamente jer za stručna lica nema love.
Nema love samo će i ovaj rok, ko i zadnjih 20, Barcelona potrošiti neuporedivo više na transfere od Baye

Nego jel ovo Lewa pobjegao iz kaveza i po cijenu manje plate moj Sarmice

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.