Heba će biti solidan za klupe u Igmanu
Premijer liga BiH - aktuelno
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Siroki samo 6 igraca na klupi(golman+5 igraca)
Realno sastav nikad slabiji,uzima ovo Igman vjerovatno
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Za 6 igrača nije završena registracija, 3 ozlijeđenaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jul 2022, 16:24Siroki samo 6 igraca na klupi(golman+5 igraca)
audere est facere!
Cek.. Golman sirokog se zove adolf?
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Zovu ga Dado. K'o Topića

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
Bgm dobra ekipa igmana, svima ce biti tvrd orah za pobjediti, ovo sto vidim do sada super igraju, lijepih sansi su imali
Ubijte ove iz sela zvanog : Listica !!!!

Ubijte ove iz sela zvanog : Listica !!!!

Zadnja izmjena: scudetto89, dana/u 16 jul 2022, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !
-
- Kontakt:
Igman kao Real Madrid , atomski Igman !
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Igman fino igra ovih 20 min.Sirokom fali 7 8 igraca , sigurno nisu ovo uigravali a bod je njima dobar danas ovdje.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ubi Igman, samo da ne izgoee u zelji
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Siroki sa ovim kadrom ispada iz lige sigurno. Ovo je federalni nivo.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
“Sudija je bio apsolutno naklonjen njima. Rekao sam Gajiću da ne ulazi oštro, a ekspresno je dobio dva žuta kartona. Poslije toga smo igrali sa dva napadača i oni su imali dosta prostora iza naših leđa. Sudija je imao situaciju da po istom kriterijumu svirne penal za naš Borac. Još jednom se izvinjavam navijačima Borca u ime sebe, stručnog štaba i svojih igrača, koji ništa nisu krivi. Znam koliko im je ovaj poraz teško pao. Ima mnogo ljudi koji su nezadovoljni svojim životima, mnogima smeta i jak Borac, a Borac nikad nije bio jači. Nisam htio da me se ovdje dočeka kao heroja, ja nemam čarobni štapić. Došao sam i nisam očekivao velike stvari u Evropi, jer za to treba vremena da se sklope stvari, ali jesam za prvenstvo. Nismo imali sreće, očigledno je nismo ni zaslužili. Uzmite primjer Zrinjskog, Jakirović je najbolji trener u ligi, ali oni su imali strpljenja sa njim. To nije došlo preko noći, navijači su mu dali podršku kao i klub i rezultati su krenuli za godinu dana. U bratskom klubu Vojvodini mi je isto bilo jako teško prvih šest mjeseci, nije djelovalo tada da će biti dobro kao što je bilo, ali kada su se sklopile kockice krenulo je u istorijskom smjeru”, priča Lalatović, a prenosi **** BH.
“Siguran sam da će nakon godinu dana, iako je ovdje nažalost teško da jedan trener ostane godinu dana, ali kad bi bilo strpljenja Borac bi radeći sa mnom bio ozbiljan kandidat za grupnu fazu Lige konferencija. U tom periodu bismo mogli donijeti i dva trofeja u Banjaluku. Za sve treba vrijeme, a vremena nažalost ovdje nema puno. Svu odgovornost uzimam na sebe. Kad god budem nekom smetao ja ću moći da otiđem. Ovdje sam došao iz velike ljubavi jer jednostavno osjećam ovaj klub. Bogoljub me pozvao, došao sam, kao u Vojvodinu koju jako volim, a ovo je bratski klub. Nisam htio da čitam medije, jer znam sebe kakav sam i kako bih reagovao. Želim da poručim da svakog navijača Borca poštujem, da Banjaluku volim i da sam ovdje došao da pomognem. Do juče ste me gledali kao ne znam ni ja koga, a ja to nisam tražio. Želim da poručim ljudima koji komentarišu da nemaju pojma o životu. Ja ću im to reći. Za 20 dana se ništa ne može stvoriti. Moja je odgovornost što smo ispali i molim vas da pustite moje igrače na miru da rade i napreduju. Kad god navijači budu željeli da mi vide leđa nek dođu da popričaju sa mnom i predsjednikom kluba i ja ću otići” – rekao je Lalatović u opširnijem izlaganju”, izjavio je Lalatović na press-konferenciji u izjavi koju je prenio **** BH.
“Siguran sam da će nakon godinu dana, iako je ovdje nažalost teško da jedan trener ostane godinu dana, ali kad bi bilo strpljenja Borac bi radeći sa mnom bio ozbiljan kandidat za grupnu fazu Lige konferencija. U tom periodu bismo mogli donijeti i dva trofeja u Banjaluku. Za sve treba vrijeme, a vremena nažalost ovdje nema puno. Svu odgovornost uzimam na sebe. Kad god budem nekom smetao ja ću moći da otiđem. Ovdje sam došao iz velike ljubavi jer jednostavno osjećam ovaj klub. Bogoljub me pozvao, došao sam, kao u Vojvodinu koju jako volim, a ovo je bratski klub. Nisam htio da čitam medije, jer znam sebe kakav sam i kako bih reagovao. Želim da poručim da svakog navijača Borca poštujem, da Banjaluku volim i da sam ovdje došao da pomognem. Do juče ste me gledali kao ne znam ni ja koga, a ja to nisam tražio. Želim da poručim ljudima koji komentarišu da nemaju pojma o životu. Ja ću im to reći. Za 20 dana se ništa ne može stvoriti. Moja je odgovornost što smo ispali i molim vas da pustite moje igrače na miru da rade i napreduju. Kad god navijači budu željeli da mi vide leđa nek dođu da popričaju sa mnom i predsjednikom kluba i ja ću otići” – rekao je Lalatović u opširnijem izlaganju”, izjavio je Lalatović na press-konferenciji u izjavi koju je prenio **** BH.
A sto pise Tomislav

Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
-
- Kontakt:
Lalatović: Sudija je bio naklonjen njima, mnogima smeta jak Borac

SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
-
- Kontakt:
Ispiranje mozga na maks
Igman je dosta dominantni od Sirokog Brijega.
To je ta njihova poznata mitomanija, cudo nije NATO okrivio.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Što nema raje na tribinama?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Joj peljte i zutog 

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], laszlo, supervizor i 23 gosta.