Postao/la RAGIBIZSTRMINA » 17 jul 2022, 00:37
Odmah kontriraš sa Ronaldom,ne vidim potrebu toga,ja sam tog kancera tjerao iz kluba i hvala Bogu da je otišao,ego koji je imao nije ništa donijelo dobro klubu,naprotiv donijelo samo loše,a pao mi je u očima i uvidio sma da je nabijač statistike u jednoj utakmici kad je na Chiesu bio ljut i mlatarao rukama jer mu nije dodao loptu.
Morata više ne može biti rezerva a kamoli standardni,zaboravljate da Chiese nema na početku a izvješta se da ga ziherica vidi na krilu,e to je problem,hocemo da gradimo evropsku ekipu a Morata bi nam bio standard par mjeseci,3 mandata što ke dosta dosta je.
Problem je što oni i imaju novac za Zaniola i bez prodaje DeLigta ali ne žele da plate,50mil nije mnogo jer se radi o dobrom igracu,danas ne moze niko doci za 30mil a oni to ocigledo misle da moze,svaka rabata kosta 30,40,50,60....miliona,znaci imas novce ali neces da ga potrosis na covjeka koji je rodjeni Juventino,nuditi se,zeljan dokazivanja,svjeze krvi nego ces ih trositi da bi vracao rabotu Moratu,covjek koji donosi depresiju ekipu,zasiceni svega i svacega,to mi je problem,Arrivabene i Cherubini raee dobar posao i radili su ga,ali zadnji period pocinju nervirati slusanjem ocigledno ziherice
Sto se tice pripremnih prijateljskih utakmica,to se slazem,samo mi igramo neke turneje sa top klubovima,pa psihicki upadamo u nelagodu i uzdrmani ulazimo u ligu
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡