Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

RAGIBIZSTRMINA
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la RAGIBIZSTRMINA » 16 jul 2022, 18:31

Pogba je napisao/la:
16 jul 2022, 18:27
RAGIBIZSTRMINA je napisao/la:
16 jul 2022, 15:56
Ziherašu očigledno draži panjina i bukva Morata,zasto bi trosili novce na talentovanog Zaniola,daj ti nama Moratu da gledamo ofsajde,promasaje zicera i da uzimamo apaurine,ha ya....
Navedi kakve je to zicere Morata fulao u zadnje 2 sezone?

Dalje, Morata nema nikakve veze sa Zaniolom, obojica su potrebna, ali poziciono vise Morata.
Pa ne cudi me od tebe nista,sutr da ti se ponudi Messi prime i Morata ti bi uzeo Moratu
O tvom izboru igraca tek ne treba pricati,Woj,Morata,Arthur.....
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍

"No Mikey,no no Mikey that was so no right".

Super Max! 🧡

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 16 jul 2022, 18:37

Znaci nema. Za svaki Moratin koji mi postavis ja cu 2 od Ronalda samo u dresu Juventusa, i to mrtva zicera.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 16 jul 2022, 19:08

Ako nisi nikad u zivotu fudbal gledao, a kamo li igrao, ako ne znas ni pravila fudbala a kamo li bilo sta drugo, dodjes na ovaj pdf i vidis sta lupaju Pogba i Italia. Pises samo suprotno od njih i uvijek ces biti upravu :)
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 16 jul 2022, 20:18

Znaci 2022 i mi jos pricamo o Morati kao pojacanje.. :tokralju:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 16 jul 2022, 22:54

Jok et Lewandovski ce doci da bude zamjena Vlahovicu.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

RAGIBIZSTRMINA
Kontakt:

Post Postao/la RAGIBIZSTRMINA » 16 jul 2022, 23:06

Jeb.es Zaniola daj nam panjinu Moratu,znaci imaju novce za Zaniola ali nece da plate,mercato rauslo obicno,obecavao prvih dana i ja sam imao nadu jer su kvalitetno radili ali sad ziva katastrofa
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍

Super Max! 🧡

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 16 jul 2022, 23:13

Ne razumijes ti ništa, Zaniolo i Morata veze nemaju jedan sa drugim.

Inače, ponavlja se scenarij već dugi niz godina gdje Juventus ne igra "lagane" utakmice s diletantima i kreira igru i hemiju vec odigra odmah 3-4 utakmice s ekipama kalibra Reala i pocne sezonu. Juventus je jedan od rijetkih vecih klubova koji nema prijateljsku utakmicu i koji trenira tek 7-8 dana.
Inter i roma npr imaju 2-3 utakmice već odigrane, a Juventus prvu igra tek za 7 dana.

Isto će biti kao lani gdje će biti nikakvi na startu sezone, a pričaju istovremeno kako je to pravo bitan period.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

RAGIBIZSTRMINA
Kontakt:

Post Postao/la RAGIBIZSTRMINA » 17 jul 2022, 00:37

Odmah kontriraš sa Ronaldom,ne vidim potrebu toga,ja sam tog kancera tjerao iz kluba i hvala Bogu da je otišao,ego koji je imao nije ništa donijelo dobro klubu,naprotiv donijelo samo loše,a pao mi je u očima i uvidio sma da je nabijač statistike u jednoj utakmici kad je na Chiesu bio ljut i mlatarao rukama jer mu nije dodao loptu.
Morata više ne može biti rezerva a kamoli standardni,zaboravljate da Chiese nema na početku a izvješta se da ga ziherica vidi na krilu,e to je problem,hocemo da gradimo evropsku ekipu a Morata bi nam bio standard par mjeseci,3 mandata što ke dosta dosta je.
Problem je što oni i imaju novac za Zaniola i bez prodaje DeLigta ali ne žele da plate,50mil nije mnogo jer se radi o dobrom igracu,danas ne moze niko doci za 30mil a oni to ocigledo misle da moze,svaka rabata kosta 30,40,50,60....miliona,znaci imas novce ali neces da ga potrosis na covjeka koji je rodjeni Juventino,nuditi se,zeljan dokazivanja,svjeze krvi nego ces ih trositi da bi vracao rabotu Moratu,covjek koji donosi depresiju ekipu,zasiceni svega i svacega,to mi je problem,Arrivabene i Cherubini raee dobar posao i radili su ga,ali zadnji period pocinju nervirati slusanjem ocigledno ziherice

Sto se tice pripremnih prijateljskih utakmica,to se slazem,samo mi igramo neke turneje sa top klubovima,pa psihicki upadamo u nelagodu i uzdrmani ulazimo u ligu
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍

Super Max! 🧡

Zelten
Kontakt:

Post Postao/la Zelten » 17 jul 2022, 09:06

Oni doveli Pogbu i Dimariju i misle to dovoljno🤣

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 17 jul 2022, 11:00

Ne ne, pojacat cemo se jos Moratom i to je to. Ovoj ekipi fali konstanta koju donosi Morata 🤣
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 17 jul 2022, 12:16

17 jul 2022, 00:37
Odmah kontriraš sa Ronaldom,ne vidim potrebu toga,ja sam tog kancera tjerao iz kluba i hvala Bogu da je otišao,ego koji je imao nije ništa donijelo dobro klubu,naprotiv donijelo samo loše,a pao mi je u očima i uvidio sma da je nabijač statistike u jednoj utakmici kad je na Chiesu bio ljut i mlatarao rukama jer mu nije dodao loptu.
Morata više ne može biti rezerva a kamoli standardni,zaboravljate da Chiese nema na početku a izvješta se da ga ziherica vidi na krilu,e to je problem,hocemo da gradimo evropsku ekipu a Morata bi nam bio standard par mjeseci,3 mandata što ke dosta dosta je.
Problem je što oni i imaju novac za Zaniola i bez prodaje DeLigta ali ne žele da plate,50mil nije mnogo jer se radi o dobrom igracu,danas ne moze niko doci za 30mil a oni to ocigledo misle da moze,svaka rabata kosta 30,40,50,60....miliona,znaci imas novce ali neces da ga potrosis na covjeka koji je rodjeni Juventino,nuditi se,zeljan dokazivanja,svjeze krvi nego ces ih trositi da bi vracao rabotu Moratu,covjek koji donosi depresiju ekipu,zasiceni svega i svacega,to mi je problem,Arrivabene i Cherubini raee dobar posao i radili su ga,ali zadnji period pocinju nervirati slusanjem ocigledno ziherice

Sto se tice pripremnih prijateljskih utakmica,to se slazem,samo mi igramo neke turneje sa top klubovima,pa psihicki upadamo u nelagodu i uzdrmani ulazimo u ligu
Mozes li naci ikakav dokaz ove tvrdnje. Zivo me zanima izgled tog clanka i intervjua gdje to govore. Pa nisu trgovci u marketu da rade kako im sef smjene kaze, ljudi dobijaju vise milionsku platu za posao.

Za mjesec dana ce biti da su doktori mogli izlijeciti Chiesu brze, ali Allegri im rekao da drugacije lijece i eto problema. :lol:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 17 jul 2022, 12:32

Za novog beka lijevo moraju Pellegrini ili Sandro otići.

Zaniolo je na tihoj vatri, pokušavaju nekako Arthura uvaliti Romi. Na kraju će doći ovako ili onako

Za nova pojačanja sad treba dosta prodati jer ima 30 igrača u ekipi.

Strpljenje nikad nije bilo jača strana, ali zasad je poboljšana ekipa iako ne kompletna naravno
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 jul 2022, 13:19

I kade rijese jednog smeca oni u medjuvremenu naprave novo smece kao sto su De Sciglio i Kean. Ne moze bolje kada se tim segmentom bave sibicari koji nisu sutnuli lopte. Iskustvo u sportu vodjenje F1 ekipe jer su prodavaci cigara ciji je zaposlenik bili sponzori i pravljenje produzene s mlijekom Maroti.

RAGIBIZSTRMINA
Kontakt:

Post Postao/la RAGIBIZSTRMINA » 17 jul 2022, 15:05

Italia je napisao/la:
17 jul 2022, 12:16

Mozes li naci ikakav dokaz ove tvrdnje. Zivo me zanima izgled tog clanka i intervjua gdje to govore. Pa nisu trgovci u marketu da rade kako im sef smjene kaze, ljudi dobijaju vise milionsku platu za posao.

Za mjesec dana ce biti da su doktori mogli izlijeciti Chiesu brze, ali Allegri im rekao da drugacije lijece i eto problema. :lol:
Allegri otvoremo želi Moratu,novac kojeg imas za boljeg igraca,mladjeg,zivahnijeg (Zaniola) oni bi trosili na depresiju Moratu,a imena kao sto su Paredes,Ruiz,Morata moze samo ziherica izmisliti,to nije tesko zakljuciti.....

Odigran je prijateljski mec sa ekipom iz Serie D u Continasi.
9:0 rezultat (Kean 3x,Zakaria 2x,Soule 2x,DiMaria,Rabiot).
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍

Super Max! 🧡

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 17 jul 2022, 15:42

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 17 jul 2022, 17:21

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 17 jul 2022, 18:45

Carlos Soler entered Juventus’ radar in the last campaign and they have been monitoring the midfielder since then.
Tuttojuve claims the Bianconeri have not forgotten about him and it is a transfer that can still happen before this window closes.
Na marketu 55M...slijedece godine mu istice ugovor...vjerujem da bi mogao za 40at...2M mu plata..:
Juventus are lining up Pau Torres as their top replacement for Matthijs de Ligt but they’re hoping to a secure a discount from Villarreal.
:rol: :opaopa:

Arsenal have reportedly restarted talks with Juventus for midfielder Arthur, which could explain why the Brazilian isn’t expected to join the US pre-season tour.
Coach: Massimiliano Allegri

Assistant Coach: Marco Landucci

Coaching Staff: Paolo Bianco

Coaching Staff: Aldo Dolcetti

Coaching Staff: Simone Padoin

Coaching Staff: Maurizio Trombetta

Fitness Coach: Simone Folletti

Assistant Fitness Coach: Francesco Lucia

Assistant Fitness Coach: Enrico Maffei

Assistant Fitness Coach: Andrea Pertusio

Head of Conditioning & Sport Science: Duccio Ferrari Bravo

Sport Science Assistant: Antonio Gualtieri

Goalkeeping Coach: Claudio Filippi

Assistant Goalkeeping Coach: Tommaso Orsini

Head of Match Analysis: Riccardo Scirea

Match Analysis Assistant: Paolo Pettinato

Match Analysis Assistant: Domenico Vernamonte
Hoce li biti povreda, majstori?

Juventus are reportedly in talks with Atletico Madrid to sign Alvaro Morata on a new loan deal and things are seemingly moving positively.
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 17 jul 2022, 18:57

Italia je napisao/la:
17 jul 2022, 12:16

Nemoj se smijati...ovdje se pisalo da je Pirlo, izbacen iz helikoptera, dobio sve igrace koje je pozelio... :kafa:
Prema svima da budemo fer... :thumbup:

Mislis da Max ne stopira neke transfere? da ne trazi igrace po svojoj volji? Ne kazem da mu se sve zeljke ispune, ali zbog toga se i vratio, da bi imao veci uticaj na stvaranje tima...naravno, sve zelje se ne mogu ispuniti...

Ja mu dajem podrsku oko toga, neka napravi tim po svojoj volji...samo da mi ne place na kraju sezone i cetvrtim mjestom kao uspjehom..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

J10
Kontakt:

Post Postao/la J10 » 17 jul 2022, 19:14

16 jul 2022, 23:06
Jeb.es Zaniola daj nam panjinu Moratu,znaci imaju novce za Zaniola ali nece da plate,mercato rauslo obicno,obecavao prvih dana i ja sam imao nadu jer su kvalitetno radili ali sad ziva katastrofa
Samo tebi polazi za rukom da povezes Zaniola i Moratu. Jedan ofanzivni vezni, desno krilo, mozda desna mezzala, lijeva noga, kao i Dybala ne moze igrati lijevo. Drugi pokriva spica i lijevo krilo.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 17 jul 2022, 19:32

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.