FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
35
23%
2. Borbu za Evropu
73
48%
3. Sredinu tabele
26
17%
4. Borbu za opstanak
17
11%

Ukupno glasova: 151

Bersaga
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bersaga » 17 jul 2022, 00:19

Robust je napisao/la:
16 jul 2022, 23:27
slika

lijepo je bilo vidjeti vcrs poznate face i porodice na tekmi i tjt sve ostalo bogu plakati koji vrag u ekipi igra dzenis da mi je samo znati , beca i ono dodavanje allahu dragi :puke: :puke:

koje smece od ekipe i lige pratimo grob te boje :crazy: :crazy:
Prijatelju, kakva je to oranica na slici? Može li se kotrljati lopta bar malo?
Ko je ono zamalo pogodio flašom kapitena Leotara, ti ili Kana?
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 jul 2022, 00:19

Robust je napisao/la:
17 jul 2022, 00:13
slika

prvo nadam se da je ova osoba okay sto joj je pozlilo i ovo je bio bas sjeb momenat , da dvije hitne ovako stoje pored terena i da se ne zaustavi tekma samo kod nas svega mi :crazy:
Pise s.1. da je pozlilo tehnicaru BHT 1, mozda srcani. Ali, sto kazes cirkus da se ne zaustavi, rezervni igraci vira iza kola Hitne da bi vidjeli sta se desava na terenu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

sassari
Kontakt:

Post Postao/la sassari » 17 jul 2022, 00:21

Ovo vcs je bila katastrofa, ko kod kaže suprotno laže sam sebe i koliko god mi voljeli ili ne voljeli Mulalica, moje licno mišljenje da je smješno i postavljena i pripremljena ekipa!
Nas stručni stab, osim Hasagica :sick: :damn: :thumbdown:

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 17 jul 2022, 00:22

Bojudaosinebu je napisao/la:
16 jul 2022, 23:48
Rentanjem terena svakome da prezivimo brzo cemo ostati bez istog.
Promjeniti ćemo ga svakako,nije drenaža optimalna,štedili smo na pjesku bespotrebno.
Dešava nam se ko zadnje 3-4 godine,prvi prelaz na našu polovicu primamo gol.
Inače primamo iz prekida,večeras iz centaršuta.
Meka zakazao totalno večeras,Suba i Dženis odmah iza.
Mufta 👍
Sudijske odluke neću komentarisati,nakon Bandića,prekida sezone i onog proljeća 2021,suvišno komentarisati
Kao klub i kao navijači,moraćemo se ovim stvarima ozbiljno pozabaviti,a imamo tu moć.
Moramo dalje,glavu gore!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 17 jul 2022, 00:27

Nema se više šta ni komentarisati ni analizirati. Patnja se nastavlja i ove sezone a nije da nismo znali i prije samog početka.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.

SatroVacki
Kontakt:

Post Postao/la SatroVacki » 17 jul 2022, 00:27

Svali ti Mulaliću na igrače, na upravu na sve.

Šta očekivati, Alihodžića otjeraju iz OP stave ga na klupu prvog tima, Bogija kojeg poštujem, iz OP stave sa Edisom, doveden Behlulović, momak nema licencu, samo je kondicioni ( odličan) i očekujemo rezultat. Pokrijmo se i šutimo te molimo Boga da Eldin kaže da.

slika

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 17 jul 2022, 00:31

Nek još neko napiše da je Aco bolji od Drine?
Frajer katastrofa, kakva reakcija kod gola, jad obični, pa frajer nije trznuo on već pao.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Cunami87

Post Postao/la Cunami87 » 17 jul 2022, 00:32

KANA je napisao/la:
17 jul 2022, 00:12
Hilmo123 je napisao/la:
16 jul 2022, 23:49
Šta reći još jedan cirkus Gigovića gdje nije dopuštao uopšte igru, konstantno sjeckanje igre, zivciranje publike, nervoza raste, igraci se u nervoze i to rezultira ovim što dobijemo, nažalost
Ma pusti tu pricu o sudiji :damn: 9 utakmica bez pobjede :puke: ovaj Mulalic ( trudim se zivotom da ga ne vrijedjam) doceka jutro onda nas treba ugasiti ali momentalno.Kome aplauz na kraju :roll: najjadniju ekipu ne pobjedis pred 8 hiljada ljudi :facepalm: ovo je bruka I sramota I na sta su nas navikli to je strasno
Sta se bona ti trudis,stavljas nekog balu ispred kluba,solis pamet mjesecima.
Svaka ti je za samara,i reci tom malcu da vrati ljudima pare,sto su dali zbog Zelje a ne da bjezi iz kluba,da nebi tebe istresali ;)
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 17 jul 2022, 00:33

Bersaga je napisao/la:
17 jul 2022, 00:19
Robust je napisao/la:
slika

lijepo je bilo vidjeti vcrs poznate face i porodice na tekmi i tjt sve ostalo bogu plakati koji vrag u ekipi igra dzenis da mi je samo znati , beca i ono dodavanje allahu dragi :puke: :puke:

ne mere lete komadi terena kao hrana u pekari as nakon tekme :yawn:

a sto se tice gadjanja jes vidio kane i dijaspore , ima se moze se. Prvi vijesnik da je dijaspora u gradu lete puni sokovi samo tako ne bih svoj pingo na onom pritisku i kijametu potrosio na onakvom smradu od sudije nema sanse :kafa: :kafa: :mrgreen:

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 17 jul 2022, 00:37

Sta je ovom Mulalicu imas li imalo obraza pa da nekad priznas i svoju krivicu a ne samo svaljujes sa jednog na drugog. S ovom ekipom mozes mrtvog Leotara kuci dobiti.

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 17 jul 2022, 00:38

Robust je napisao/la:
17 jul 2022, 00:33
Bersaga je napisao/la:
Robust je napisao/la:
slika

a sto se tice gadjanja jes vidio kane i dijaspore , ima se moze se. Prvi vijesnik da je dijaspora u gradu lete puni sokovi samo tako ne bih svoj pingo na onom pritisku i kijametu potrosio na onakvom smradu od sudije nema sanse :kafa: :kafa: :mrgreen:
Sreća je samo što su ga promašili, u suprotnom bi ko iz topa bio prekid utakmice i 0-3. Na sjeveru djeca istraumirala sa onim napuhivanjem i pucanjem ambalaže
od soka. Puletić prva zvijezda večeri ko i prošli put, zeza se sa rajom i dječurlijom :D
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 jul 2022, 00:40

Bersaga je napisao/la:
17 jul 2022, 00:38
Puletić prva zvijezda večeri ko i prošli put, zeza se sa rajom i dječurlijom :D
Debil, umjesto da pusti on brani sanse. Od sljedece utakmice ide hrakanje. Finoca ne prolazi. :kafa:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 17 jul 2022, 00:41

Čim sam čuo Dunav i Sanju, znao sam da će biti patnja u drugom.
Na Jugu poruka za Srebrenicu, proklet bio ko zaboravi li oprosti zločin, genocid, pa državna himna, a onda se pušta Sanja srbijanske grupe Alise, čije su pjesme u bivšoj državi zabranjivane zbog nacionalističkih, četničkih poruka.
To se ponavlja godinama. Gdje je ponos i samopoštovanje?
Zamislite da u Beogradu na stadionima puštaju pjesme bosanskih ili hrvatskih nacionalista.
Nije ni čudo što je 20.000 dočekalo onog malog u Tešnju.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 17 jul 2022, 00:42

:bow:
Mamba21 je napisao/la:
17 jul 2022, 00:31
Nek još neko napiše da je Aco bolji od Drine?
Frajer katastrofa, kakva reakcija kod gola, jad obični, pa frajer nije trznuo on već pao.
Pazi sad ce ti ovaj jedan zagalamit.
Ovdje ako uputis kritiku prema nekom ko voli Zelju odma bivas napadnut.
Aco, Mulalic, svi ovi koji su dopustili da teren izgleda ovako, Alihodzic , Bogi ..svi oni vjerovatno na neki nacin vole ili simpatisu Zelju ali brate mili nije to jedina referenca za radit neki posao. Volim i ja i vecina sa ove teme pa nit igramo nit smo treneri.
To ti je ono tipicno nase bosansko "Hajde neka ga nas je pa kakav god".
Previse stvari je gurano pod tepih i sad dolazi na naplatu.
Ubi nas nestrucnost i mahalsko razmisljanje o svemu pa evo i u fudbalu. Neka nam je Bog na pomoci. Nije nas remi sa leotarom unazadio nit pokazao nista novo, svjesni smo mi valjda svih problema ali ako ne mogu njih dobit koga ce onda.
Sjedimo i cekamo tog Amerikanca i to je to. Ja ne mogu da vjerujem da evo koliko godina od otvaranja istocne tribine oni nisu yebeno sposobni uredit te prostorije ispod. Ma bolje da sutim , nek nam je Bog na pomoci i da su jeftini apaurini.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 17 jul 2022, 00:42

Bersaga je napisao/la:
Robust je napisao/la:
Bersaga je napisao/la:

Sreća je samo što su ga promašili, u suprotnom bi ko iz topa bio prekid utakmice i 0-3. Na sjeveru djeca istraumirala sa onim napuhivanjem i pucanjem ambalaže
od soka. Puletić prva zvijezda večeri ko i prošli put, zeza se sa rajom i dječurlijom :D
vi sa sjevera ste uvijek bili neki osebnjaci gledam pred kraj kad je bila ona situacija sa izlezavanjem kako ljudi skocise na onu ogradu sklanjaju djecu u fazonu s nje , sad djeco gledajte i ucite kako se pljuje sve odreda :rol: :rol: :rol:

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 17 jul 2022, 00:48

Generalno, loše. Mekić je trebao ostati na poluvremenu u svlačionici. Drag mi je, ali je bio van utakmice (ili nas je trener Leotara dobro skautirao). Cocalić sam igrao odbranu, ostala trojica loše. Hodžić nije bio loš, ali bez konkretnog učinka. Subašić jalov, Brazilac brz i to je to. Probije po strani i to je to. Poslije protrčavanja po strani, ni blizu da vrati povratnu, centrira ili bilo šta konkretno da uradi. Štilić je majstori da ima nekog normalnog saigraca imao bi tri asistencike po utakmici. Dženis nije napadać i tu se završava bilo kakva priča. Haračić je niželigaški igrač. Beća više napravio od svih veznih. Hajdarević standardno. I za kraj Mulalić je maherski prebacio loptu na sudiju, a to što nemamo nikakvog smisla u igri ( ne zna se ko pije ko plaća), što nismo pokušali iskreorati smislenu ykciju, što je napravio 3 pojedinačne izmjene ...nema veze. I treba mu zabraniti da koristi u izjavama proču kako je teška situacija, kako nema para, nema igrača. Brate mili napusti klupu, ili se ihvati posla dy osmislip jednu jedinu akciju iz tanzicije, barem da se zna gdje ko trči.

Azzuri
Kontakt:

Post Postao/la Azzuri » 17 jul 2022, 00:49

10 utakmica bez pobjede u nizu za emotivnog pateticara i najvecu trenersku ublehu..bas svako moze biti trener. Teska artiljerija tek ide Zrinja, Siroki, Velez, Tuzla, Borac, Kone..ko prezivi pricace. :crazy:

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 17 jul 2022, 00:50

zeljovac21 je napisao/la:
17 jul 2022, 00:37
Sta je ovom Mulalicu imas li imalo obraza pa da nekad priznas i svoju krivicu a ne samo svaljujes sa jednog na drugog. S ovom ekipom mozes mrtvog Leotara kuci dobiti.
Meni Mulalić nije katastrofalan trener,nije za Želje,ali mislim da bi bio baš dobar u nekom manjem klubu. Međutim, ono seljačko zalijetanje na sudiju,odbijanje da se pozdravi sa igračima Radnika na kraju i ove izjave su baš odron.

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 17 jul 2022, 00:50

Robust je napisao/la:
17 jul 2022, 00:42
Bersaga je napisao/la:
Robust je napisao/la:

vi sa sjevera ste uvijek bili neki osebnjaci gledam pred kraj kad je bila ona situacija sa izlezavanjem kako ljudi skocise na onu ogradu sklanjaju djecu u fazonu s nje , sad djeco gledajte i ucite kako se pljuje sve odreda :rol: :rol: :rol:
Robust je napisao/la:
17 jul 2022, 00:42
Bersaga je napisao/la:
Robust je napisao/la:

:urnebes: :urnebes:
Pustili djecu kontamo ide preokret ali kad je prekipilo onda se probalo na iskustvo izvući :urnebes:
LjoZee je napisao/la:
17 jul 2022, 00:40
Bersaga je napisao/la:
Puletić prva zvijezda večeri ko i prošli put, zeza se sa rajom i dječurlijom :D
Debil, umjesto da pusti on brani sanse. Od sljedece utakmice ide hrakanje. Finoca ne prolazi. :kafa:
:urnebes:
Dobar je momak. Diže Stanojevića i onog drugog štopera, nije im dao da odugovlače a ni sam nije to radio. Prošli put je valjao jer je tricu primio :mrgreen:
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 17 jul 2022, 00:52

Mula je uradio koliko je do njega, napravio izmjene, izbacio ko nije valjao, sve je pogodio, druga stvar je što igrači nisu bili u stanju zabiti gol.

A jel trebao da izljubi Stanojevića i Gigovića?
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Paromlinac, Proximic i 48 gostiju.