FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
35
22%
2. Borbu za Evropu
78
50%
3. Sredinu tabele
26
17%
4. Borbu za opstanak
18
11%

Ukupno glasova: 157

Manijakalnost99
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Manijakalnost99 » 17 jul 2022, 01:46

LjoZee je napisao/la:
17 jul 2022, 01:45
Kosoricu kao kapitenu je ruzno da se breca na Muftica. Od malog nece nista biti i to je jasno, ali kad si kapiten okreni se gore pa sam sebi tersaj.

Muftic u sred utakmice pravda se Mulalicu i klupi zbog gola.
Ko nam je kriv malog Situ smo nabili nogom ni na pripremim ga nisu zvali

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 jul 2022, 01:49

Manijakalnost99 je napisao/la:
17 jul 2022, 01:46
Taj mali da je valjao ne bi zavrsio tu gdje jeste.

Mufticu samom treba biti jasno da od njega nema nista i mene i presjece kad je on na golu i nerviram se, ali ovo sam gore napisao jer je Kosoric kapiten. I na Cocalicu se vidjelo da ga je mali iznervirao, ali nije ovako ruzno reagovao ko Kosoric. Cocalic mu samo trazio loptu i okrenuo se.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 17 jul 2022, 01:53

LjoZee je napisao/la:
17 jul 2022, 01:49
Manijakalnost99 je napisao/la:
17 jul 2022, 01:46
Taj mali da je valjao ne bi zavrsio tu gdje jeste.

Mufticu samom treba biti jasno da od njega nema nista i mene i presjece kad je on na golu i nerviram se, ali ovo sam gore napisao jer je Kosoric kapiten. I na Cocalicu se vidjelo da ga je mali iznervirao, ali nije ovako ruzno reagovao ko Kosoric. Cocalic mu samo trazio loptu i okrenuo se.
Ne vidim razlog da iznervira jednog ili drugog kad je kosoric apsolutni krivac za go. Ide na loptu sve vrijeme, zamah glavom da udari i odjednom spusta glavu bez ikakvog razloga, momak se uopste nije javio da ide na loptu

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 17 jul 2022, 01:53

Da bog sacuva kakvih kretena ovdje pise i kakvih kretena je veceras bilo na Grbavici. Nadam se da debili koji su gadjali igraca sa istoka nece vise nikad doci na utakmicu. Da ste ga pogodili, 0:3 za Leotar, novcana kazna i prazan stadion par mjeseci. Od igre i igraca ste samo vi gori

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 17 jul 2022, 01:54

Ide solidan ubačaj sa strane, ti umjesto da udariš loptu sagneš glavu? Kakav je to potez? Muftić kriv za taj potez?
Kosorić isti Bogu, svi krivi samo on zlatan
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Ejnur
Kontakt:

Post Postao/la Ejnur » 17 jul 2022, 01:54

Dokad se misli davat igracima podrska nakon losi odigrani meceva ?
Mene je bas mucno bilo slusati onaj aplauz nakon utakmice upucen igracima koji su odigrali 1-1 sa leotarom i to kuci. Nisam ni zagovornik psovanje ili vrijedjanja al nisam ni zagovornik da im se aplaudira nakon nerijesenog rezultata protiv leotara.

Victor
Kontakt:

Post Postao/la Victor » 17 jul 2022, 02:25

Ako nas ijedan igrac zabije vise od 5 golova u 33 kola nek mu daju 100k slobodno...znaci toliko smo ocajni naprijed da je ti bogu plakat. Eo gledo sam obje tekme prije nase i sve 4 ekipe su bile agilnijeni opasnije od nas...ok siroki tu i tamo al vise jer su se branili

Edise bgm tanak si ko papir a i brukas klub realno...ovi sto govore koga dovest, ne znam mijenjaj dok ne ubodes nekoga, jer i ovo ne vodi. Mi bukvalno mozemo pobjedir ako ga zabijemo prvi i onda udri drzi...da ti pred 8/9 milja protiv usranog leotara ne mozes posteno pritisnut protivnika ...za samara iskrenk ..jos pri tom meni je djelovalo da ce ga prije oni nama dat iz neke kontre nego li mi njiha iz "pritiska"

Sto se tice sudjenja, bilo je lose ali to nije opravdanje jer grijesio je na obje strane,,,nije opravdanje gigovic da nemas akcije 80 minuta...edisova reakcija, ponasanje, pa i stajling..no comment fkt

Sto se tice price ovaj bolji onaj gori, to je smijesno..svi su oni osim Cocalica u pet deka, znanja tankog borbe solidne...isto tako iduce kolo ce mekic bit ok neko drugi ocajan ko on, da bi komentarisao igru i igrace moras imati iste. Mi igre nemamo nego imamo ho ruk cirkus, kvalietata igraca je jedva tolika da moze zadovoljit bavljenje profesionalim fudbalom i tjt...nekad neki trci vise neki manje i tjt sto mozes komentarisat
Ex "invincible"

Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..

/Internazionale Milano/

=NYK=

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 17 jul 2022, 03:25

LjoZee je napisao/la:
17 jul 2022, 01:45
Kosoricu kao kapitenu je ruzno da se breca na Muftica. Od malog nece nista biti i to je jasno, ali kad si kapiten okreni se gore pa sam sebi tersaj.

Muftic u sred utakmice pravda se Mulalicu i klupi zbog gola.
Mora se pravdati kad ga je trenerski mag u pauzi kod proslave našeg gola nalijepio. To što Aci ne smije pisnuti piqkica to je drugi par cipela. :urnebes:
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 17 jul 2022, 04:25

Aco kriv za gol 100%.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 17 jul 2022, 07:23

Ma ovo je sve otislo u qurac krasni, nema ovo veze sa Mulalicem koji je ober papak i seljober. Previse se ocekuje i od nekih tog nekog imaginarnog lika iz Amerike, za kojeg neki tvrde da postoji. Sve je toliko syebano i srozano da je to nevjerovatno, pa ni za sta se nemas uhvatiti da ti probudi neku nadu da ce nekada biti bolje

Bradao1
Kontakt:

Post Postao/la Bradao1 » 17 jul 2022, 07:59

imekorisnicko je napisao/la:
17 jul 2022, 01:08
Mamba21 je napisao/la:
17 jul 2022, 01:06
Sasvim profesionalno od Stanojevića da udara igrače šakom, sasvim fudbalski potez. Fudbalski je da te sudija zakolje, treba ruku pružiti, fudbalski je.
Sa Edisom se onda,dok je bio igrač,niko nikad nije trebao pozdraviti.
Bravo, opste poznato da je bio jedan od najmrzih igraca u premijer ligi godinama, a ljudi ovdje isto prigovaraju stanojevicu. Uvijek je bilo i bice takvih igraca

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 17 jul 2022, 08:36

Jutro je jutro je.
Skrba Berjan Baljic Sabanhadzovic Komsic Capljic Bahtic Odovic MihajlovicBazdarevic Nikic.Jel kod njih bila lopta okrugla samo pitam.

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 17 jul 2022, 08:39

Victor je napisao/la:
17 jul 2022, 02:25
Ako nas ijedan igrac zabije vise od 5 golova u 33 kola nek mu daju 100k slobodno...znaci toliko smo ocajni naprijed da je ti bogu plakat. Eo gledo sam obje tekme prije nase i sve 4 ekipe su bile agilnijeni opasnije od nas...ok siroki tu i tamo al vise jer su se branili

Edise bgm tanak si ko papir a i brukas klub realno...ovi sto govore koga dovest, ne znam mijenjaj dok ne ubodes nekoga, jer i ovo ne vodi. Mi bukvalno mozemo pobjedir ako ga zabijemo prvi i onda udri drzi...da ti pred 8/9 milja protiv usranog leotara ne mozes posteno pritisnut protivnika ...za samara iskrenk ..jos pri tom meni je djelovalo da ce ga prije oni nama dat iz neke kontre nego li mi njiha iz "pritiska"

Sto se tice sudjenja, bilo je lose ali to nije opravdanje jer grijesio je na obje strane,,,nije opravdanje gigovic da nemas akcije 80 minuta...edisova reakcija, ponasanje, pa i stajling..no comment fkt

Sto se tice price ovaj bolji onaj gori, to je smijesno..svi su oni osim Cocalica u pet deka, znanja tankog borbe solidne...isto tako iduce kolo ce mekic bit ok neko drugi ocajan ko on, da bi komentarisao igru i igrace moras imati iste. Mi igre nemamo nego imamo ho ruk cirkus, kvalietata igraca je jedva tolika da moze zadovoljit bavljenje profesionalim fudbalom i tjt...nekad neki trci vise neki manje i tjt sto mozes komentarisat
Šta ces bolan mijenjati dok ne ubodes,pa nije ti ovo igrica. A s ovim timom u situaciji kad imas upravu koja ti nije obezbjedila nista ne mozes očekivati ništa.

Ja ne znam razmišljate li vi glavom ili samo onako bezveze lupate. Treba otjerati prvo upravu koja nije I ne može da namakne pare da se dovodu dobri igrači,pa tek onda tražiti trenera.

Dovedi sad Jakirovica za trenera isto će biti. Ali dzaba to vama realno .

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 17 jul 2022, 09:00

15 ligaskih utakmica nas je vodio i ima 3 pobjede. U tih 15 utakmica smo igrali 3 puta s Leotarom, Slobodom, Rudarom, Radnikom, Posusjem. Ne moras dobit Velez, Zrinjski, derbi ali ovo gore moras jer ni oni nemaju Messija i Ronalda.
Lik je promasaj i umjesto da iskoristis to sto se ne boris ni za sta da slozis ekipu da stvoris igraca mi gledamo izgibije kurce palce. Fuj.
Cuva Bog Zelju svog!

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 17 jul 2022, 09:10

Victor je napisao/la:
17 jul 2022, 02:25

Zabit cemo ove sezone vise golova ako Edis dobije otkaz danas

Ganola1921
Kontakt:

Post Postao/la Ganola1921 » 17 jul 2022, 09:24

Muftić - Sukrivac kod gola, pripisujem neiskustvu i tremi pred skoro punim stadionom. Kasnije vise nego dobar i jako siguran.
Šehić - Nazalost nismo imali zamjenu za njega, isprepadan ko da mu je prva tekma u karijeri u profi fudbalu.
Vego - Uzasni ubacaji i nesiguran nazad, moze se pripisati prvoj tekmi na Svetinji.
Kosorić - Treba se zahvaliti kapitenu.
Cocalić - Jaap Stam.
Subašić - Decko jednostavno mora igrat u sredini u rotaciji sa Stilom i Mekicem
Mekić - Nije bio na nivou, moze to puno bolje.
Štilić - Idol nacije, al ga je zub vremena naceo. Nema snage da potrci al´ majstor ostaje majstor i zna je podvaliti ko malo ko u liZi.
Hodžić - Patrick Vieira.
Santos - Odavno Grbavica nije vidjela hitrije lijevo krilo, brzi od samog sebe. Steta sto nemamo napadaca da ga isprati.
Beganović - Jednostavno nije za napadaca, za sta je ne znam, al´za napadaca nije.

Hajdarević - OK!
Haračić - Mora pocet tekmu. Kasnio kod onog ubacaja Santosa zivotom i malo zbunjen al´i takav je dosta pokretniji od Beganovica.
Beća - Solidan, unjeo zivost na teren.

Mulalic treba da suti i radi, a ne da se ponasa ko na pijaci, ne znam, ja vidim nekakav trenerski potencijal u njemu al´njegova osobnost ga nece daleko odvesti.
Dva krila i napadac se moraju dovesti!

Manijaci - No.1 u drzavi!
Zadnja izmjena: Ganola1921, dana/u 17 jul 2022, 13:58, ukupno mijenjano 7 puta.

Dzakaa123
Kontakt:

Post Postao/la Dzakaa123 » 17 jul 2022, 09:25

Da je samo jedna sinoć ušla od gol od svih onih lopti koje su hodale po šesnaestercu, danas ne bi bilo pljuvanja niti priče o lošoj igri. Zašto? Zato što bi bilo 2:1 za nas i što bi logično pobjedili. Međutim, kolko god bježali od toga i govorili da nismo to, mi zapravo svii jesmo navijači rezultata. Kolko puta smo odigrali gore nego sinoć, pa dobijemo nekako i niko ne priča o lošoj igri, već ko kaže igru briši bodove piši. I moramo se nekad dogovoriti šta potenciramo, ne možemo govoriti prvo da je Gasal antitalenat i da mu Grbavica treba biti što dalje, a onda kriviti Mulalića što ga nije ubacio na krilo jer bi ko bolji bio od Subašića, a Suba trenutno jedini u ekipi koji iole može desno krilo igrati. Muftić je odličan bio, obzirom kako su se svi pribojavali. Acin gol to je sigurno.
Svi smo nezadovoljni i svi bi otjerali Mulalića, čak i da se to desi, može doći 10puta kvalitetniji trener opet ćemo pljuvati. Jer mi smo samo obični navijači rezultata. Da ne bude zabune govorim za forum i 70% komentara na fb. Ako smatrate da griješim samo se osvrnite idući put na loše odigrane, a dobivene utakmice. Podsjetit ću vas ;)

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 17 jul 2022, 09:39

Bezveze se nerviramo. Čim je Mulalić ostao znalo se da se patnja iz prethodne sezone nastavlja. Mogu oni njemu dovesti napadača i krilo, džaba, lik je neznalica.

A ono ponašanje na kraju utakmice kao da je trener nekog seoskog kluba.

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 17 jul 2022, 09:46

Mogu oni njemu dovesti napadača ali dzaba. Isto ko da Mulalic daje golove. Vi nemate pojma o fudbalu to su fakti. Vas ovdje par komaraca jedino sto već 3 godine radite jeste da pljujete i tjerate redom kako koji trener. Nemate obzira,neznalice ste,o fudbalu znate ko Diglisic. Ali zato kad treba da lažete i petljate i investitorima tu ste prvi. Izmisljati,slagati prekucavate.

Mulalic radi u skladu s onim što ima. To je sredina tabele. Gubit će od Leotar pobjedit će Široki i to će se vrtiti tako. Ko je očekivao borbu za evropu taj pojma nema..

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 17 jul 2022, 10:49

Poruka za ljude u klubu da pregledaju malo skenere karata.. Na istoku se ulazilo 20 minuta jer za svaku kartu moras nabadati po pola minute dok je ono ocita.. I po zavrsetku utakmice na c2 ulazu nisu otvorili citavu kapiju vec samo vrata, tako da se i izlazilo maksimalno usporeno.. Eto, ako ne mogu nesto vise, mogu bar te neke detalje zbog kojih im se masa ljudi sinoc sjecala najmilijih..

Sto se tekme tice to je to dok nas Edis vodi.. Lik koji za 90 minuta nije u stanju jednu rotaciju na terenu izvrsiti.. Ni jednu takticku promjenu.. Santos je bio zreo da ga se malo zarotira na desno krilo u drugom poluvremenu jer su ga bili bas zatvorili na lijevom.. Mekic katastrofa, mada ni Hajdar nije bio bolji kada je usao.. Bio je jos gori.. Stila guzelja po terenu, ali i takav je medju najkonkretnijim.. Seha da nauci aut izvoditi.. Mimo toga nije bio ni los toliko.. Imao je par finih pasova, a zatvarao je solidno i defanzivno.. Beca dobar osim one situacije kada je morao sutati, a ne vracati u sredinu.. Ostali srednja zalost osim Hodzica i Cocalica koji su jedini bili na visini zadatka..

Publika za 10 osim nekolicine retarda koji su gadjali, al uglavnom se radilo o nekim nepoznatim facama, vjerovatno neizivljenim dijasporcima..

Sudjenje kriminalno, ali tako nesto je i za ocekivati..

I neka zakrpe rupu pred sjeverom kao sto su uradili pred golom na jugu.. Ne kontam zasto su je ostavili..

Sve u svemu, ako se po jutru dan poznaje, onda nas ocekuje repriza prosle sezone i patnja iz tekme u tekmu i sa najgorima u ligi..
Pročepit će negdje.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Paromlinac i 41 gost.