Premijer liga BiH - aktuelno

Lakoste
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Lakoste » 17 jul 2022, 06:57

Mulalic ne konta da sa ovom pricom, kukanjem o situaciji sa lovom i sl odbija svakog potencijalnog igraca s kojom pregovaraju.
Zamisli imas ponudu, dvoumis se i onda izadje Sablja na press i prica o uzasnoj situaciji, besparici, piti od 3 marke i sl. Pa lik sam srozava ugled kluba.

LovacnaJelene
Kontakt:

Post Postao/la LovacnaJelene » 17 jul 2022, 07:35

KONTRASVIH je napisao/la:
17 jul 2022, 00:28
Udjes malo na temu poslije Zeljine utakmice kad ono od 7 stranica 6 pitari ispisali. Standardno.
Da vam to bude najveci uspjeh u ovoj sezoni, amin

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 17 jul 2022, 07:52

dejavu je napisao/la:
17 jul 2022, 06:44
inace, nastavlja se dizat posjeta Posusju i bez imalo obraza lupati i umanjivati nasa :opaopa:

Posusje - Velez
procjena saveza 3500
slika

slika

Zeljo - Leotar
procjena saveza 4000

moja neka procjena na Grb cca 6500-7000, za Posusje ne znam iskreno kapacitete pa nisam relevantan :D ali ako je kao sto ovi levati lupaju bilo 3500 onda je na Grb bio cener :mrgreen:
Ljudi cijelu proslu sezonu pumpali brojke drasticno. S cijeli stadion prima oko 4200. Neznam cemu to i zar je za bilo koga osim gl grada, BL i Mostara losa posjeta od 1500-2000 koliko oni ugl i imaju.

Kad je jesen vecina ljudi sjedi na ovoj maloj tribini radi sunca. Ona ima cca 1200 stolica i ne bude puna oni pisu 2500 gledatelja itd smijurija

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 17 jul 2022, 07:55

MarkoMaterazzi je napisao/la:
16 jul 2022, 06:58
brig je napisao/la:
16 jul 2022, 01:33
MarkoMaterazzi je napisao/la:
15 jul 2022, 22:33
slika
Samo ova tribina prima više od 3500, nek su svi prisli sa male na ovu tribinu bila bi puna
Ma koja?? :crazy:
Cijeli stadion prima cca 4200
Mala tribina cca 1200 full kad je. Znaci velika s lozom max cca 3000 a dosta je prazna. Prema tome ovdje ima nekih 1500-2000 gledatelja. Ajmo reć 2000 napumpano. I što onda pisati 3500? Zar je za Posusje lose da ima 2000 gledatelja? Smijesno

Ako ovdje ima 3500 onda je protiv Širokog prosle sezone bilo 6000. Nigdje veze
Dođi i prebroj stolice 3500 velika tribina
Bio i prebrojao
Komplet stadion cca 4200 kapacitet

Kozmo
Kontakt:

Post Postao/la Kozmo » 17 jul 2022, 08:03

Lakoste je napisao/la:
17 jul 2022, 06:57
Mulalic ne konta da sa ovom pricom, kukanjem o situaciji sa lovom i sl odbija svakog potencijalnog igraca s kojom pregovaraju.
Zamisli imas ponudu, dvoumis se i onda izadje Sablja na press i prica o uzasnoj situaciji, besparici, piti od 3 marke i sl. Pa lik sam srozava ugled kluba.
Mulalic je bas neugledan trener. Toliko tenzije u toku tekme, on je zaostao negdje. Zeljo ima katastrofalan kadar, jednostavno nema tu znanja, nikakav balans. Tesko je vjerovati da npr mali Durakovic nije dobio sansu, jednako kao da je Kosoric ispred Drine. Kosoric kao da Bogicevic igra, zapravo kod Bogicevica je i stalo vrijeme, a on pomocni trener, fckm

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 17 jul 2022, 08:09

slika

slika

slika

HVALA TI BOZE STO NAVIJAM ZA ZELJU

GOLEM SI ZELJO

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 17 jul 2022, 08:18

Mamba21 je napisao/la:
16 jul 2022, 18:46
Široki je imao sreće što u prvom kolu igraju protiv Igmana, kome je ovo prva utakmica u historiji. Da je bilo koja druga ekipa danas bila, nabušili bi ih u provom poluvremenu, da se drugo ne bi trebalo igrati

Jedan od kandidata za ispadanje!
Željo je imao sreće što u prvom kolu igraju protiv Leotara. Da je bilo koja druga ekipa danas bila, nabušili bi ih u provom poluvremenu, da se drugo ne bi trebalo igrati.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

LovacnaJelene
Kontakt:

Post Postao/la LovacnaJelene » 17 jul 2022, 08:22

Sudjenje koje je sinoc bilo, je standarsno sudjenje u plbih. Sjeckanje, usporavanje. To je sve zbog neznanja, veci dio, a oststak je bezobrazluk, jer sudije sebe smatraju vecim od samih igraca, klubova i aktera utakmice.

Sad pricati da ih je gigovic ostetio, pa da su se trebinjci valjali, recu narkoman 20 minuta uzeli na valjanja :urnebes: :urnebes:

Al ko se ljuti, uvalimo mu kruti

LovacnaJelene
Kontakt:

Post Postao/la LovacnaJelene » 17 jul 2022, 08:24

svrakino1921 je napisao/la:
17 jul 2022, 08:09
slika

slika

slika

HVALA TI BOZE STO NAVIJAM ZA ZELJU

GOLEM SI ZELJO
Malo vise od 2500 je na slici, koliko ste ono vi i komentator rekli, 7999 ? :tokralju: :urnebes: :urnebes:

I ja kazem Hvala bogu oa navijate za zelju.

DzananMusa11
Kontakt:

Post Postao/la DzananMusa11 » 17 jul 2022, 08:28

Leotar pokraden.

O čemu ovi pričaju ? O sjeckanju igre ? Pa liga nam je toliko jadna da bude 40 faulova i 35 auta u 90 minuta. I onda im neko nije dao da igraju, kad prestanemo igrat hrkljuš nećemo ostat jedina zemlja u Evropi bez tima u grupnoj fazi bilo kojeg evropskog takmicenja.

70 posto golova je plod gresaka odbrana, a ne dobrih akcija napda i mi pričamo o nekom fudbalu.

Uostalom i da je bilo neke krađe koga više briga, nama su uzeli bodove, 6 utakmica stadion i suspendovali rpedsjednika, niko nije trepno, ko vas ba yebe sad, dabogda Borac bio svake godine sampion

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 17 jul 2022, 08:42

ElCartel11 je napisao/la:
17 jul 2022, 00:36
Mamba21 je napisao/la:
17 jul 2022, 00:26
Pitari kad vas pokrade taj isti Gigović ili bilo koji sudija, nemojte govoriti treba ovo prekinuti bla, bla, bla.
Duga sezona, imat će te priliku kukati
Mi kad smo pokusali tome stati u kraj, vi ste se smijali i bili protiv pošto smo mi bili povodioci.
Izvolite sad vi poduzmite nesto.
Za 7 dana kad nas opet drasticno pokradu i ostete protiv Borca oni ce se opet smijati.

Kazem opet,jucer sve osim tog faula u zadnjoj minuti ok.Ne mozes dobiti kuci pred 6-7 hiljada ljudi ekipu koja ce se grcevito boriti za opstanak.Tu ti sudija nije kriv.Nit ih je ostetio za neki penal,ponistio gol,crveni karton itd.sjeckanje igre je prisutno na svakoj utakmici nase lige i na 90% utakmica ima 40+faulova,nista neobicno
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 17 jul 2022, 08:47

Zeljo treba da da vrati Ivkovica, najbolji trener za njih.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 17 jul 2022, 08:55

Jeste dosadni s tim prebrojavanj krvnih zrnaca. Realno je da je sinoc na Grbavici bilo iznad prosjecno ljudi ne samo za bh stamdarde nego i za Balkan. Isto tako je realno da je Zeljo odigrao lose i da traze alibi tamo gdje ga nema. Mulalic ofira sebe i klub, trci i dize nogavice, blago receno uzas.

Zeljo nema stra traziti pored Borca, Zrinjskog, Sarajeva, Tuzle, Veleza. Misljenja sam da su tu negdje sa Sirokim i Posusjem. Dalje idu ovi ostali.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 17 jul 2022, 09:01

Joooojj
Sad Zrinjski u nedjelju

Ko nam tu sudi

A gdje su sudije Eeeelllvvviiiisss i Sabrija

Ako nam mora sudit Gigovic na LJEPOTICI
Onda u 7 kolu protiv Pitara na LJEPOTICI nam mora sudit gosp.Kaljanac

Nemoj nam Peljtu
I one pomocne Beljo i Macic

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 17 jul 2022, 09:09

Group 5

Seeded
Twente (NED)
Molde (NOR) vs Elfsborg (SWE)
Rapid Wien (AUT) vs Lechia Gdańsk (POL)
Hapoel Beer-Sheva (ISR) vs Dinamo Minsk (BLR)
Levski Sofia (BUL) vs PAOK (GRE)

Unseeded
Lugano (SUI)
Kairat Almaty (KAZ) vs Kisvarda (HUN)
Aris Limassol (CYP) vs Neftçi (AZE)
Velež (BIH) vs Hamrun Spartans (MLT)
Racing FC Union Luxembourg (LUX) vs Čukarički (SRB)
Twente :ljepota:

Da im vratimo

Velež - Twente 1-0
Attendence: 33,000

Možda nas opet bude ovoliko
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 17 jul 2022, 09:13

17 jul 2022, 09:01
Joooojj
Sad Zrinjski u nedjelju

Ko nam tu sudi

Nemoj nam Peljtu
Ja ti hvalio Svrakino jucer a nigdje tebe

Jesi li to opet bia na kafi pa nisi vidio

Joj koliko ti imas para

Golemo
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 jul 2022, 09:13

RollingPaper je napisao/la:
17 jul 2022, 08:47
Zeljo treba da da vrati Ivkovica, najbolji trener za njih.
Pa za sad ako ih poredimo bolje se možda i pokazao :think:

Ivkovic 21 utakmica omjer 7-8-6 gol razlika 24:23
Mulalic 15 utakmica 3-9-3 gol razlika 13:11

Edisa najviše ovi nerješeni rezultati zezaju,a to je problem zbog ovog lošeg ofanzivnog dijela i toga sto nemaju gol igraca(eto svjestan je i on toga kaže da nisu mogli dovest takvog igraca ),odbranu je dobro zategao i taj balans odbrana dobra napad loš ga dovodi u ovu situaciju da je vezao cak 7 nerješenih u nizu(sigurica ih odigrat X na kladari nit njih moze ko dobit nit oni mogu koga dobit :) ) .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 17 jul 2022, 09:32

Nisam sinoc bio u prilici da odgledam utakmicu zeljo-leotar. Poslije vidim 1-1 zavrsilo. Iznemadjen, ocekivao sam kakvu-takvu pobjedu zelje. Vidi portali i raja po mrezama pise o katastrofalnom sudjenju sudije Gigovića. Jutros i dalje mlate o tom sudjenju. Odlučim da vratim utakmicu i pogledam, da vidim sta je to bilo. Prvo poluvrijeme Gigoviću se nema sta reci. Svirao je sve sto bi i svaki prosjecan sudija nase lige sudio i na sta smo i navikli. Eh u drugom poluvremenu je bilo gresaka. Dvije s greske bile prevelike 1. Igra rukom Cocalića. Kod usporenog snimka se vidi namjera da igra rukom. Cocalić je u tom momentu zadnji igrac kojeg prolazi igrac leotara i dosao bi sam pred golmana. Nema kartona, pustena igra da se igra. I greska broj 2. Na samom kraju utakmice kod ubacivanja iz slobodnog udarca za leotar u 16-erac na usporenom snimku se vidi kako Haračić povlaçi Milovića s ledja objema rukama. Milović pada za njim pade ni zbog cega i Haracic. Sudija na 5 m od njih s jasnim pregledom situacije svira kontra faul za zelju. Sto se tiće faula nad Štilićem u 95-oj minuti - kad se pogleda usporeni snimak bio je faul i mogao se svirati ali razumijem i sudiju. 95-a je minuta akcija ide okolo 16-erca sudija vjerovatno razmislja da ce neko samo gledati da jos padne i pokusa nesto izvuci na neku simulaciju i sfolira me (sudiju) - zato mislim da ga nije svirnuo pod uslovom da nije vidio dobro faul. Necu komentarisati remblanje kad Stanojeviću daje zuti karton nepotrebno a ne vidi nijedan sudija kad Beganovica Stanojević zakuca s ledja namjerno u vrat. Utrcavanje Edisovo je tragično, psovanje seljacko a najsmijesnjje je kad odjednom nesto podje da dize nogavice svojih helanki :-D izjave koje je dao na račun sudije samo su alibi za realno ipak losu igru zelje sinoc. E da, spominjano je valjanje evo sami pogledajte drugo poluvrijeme pa recite ko se i koliko valjao (2 lezanja vise je imao leotar). Treba nam VAR pod hitno ODMAH!

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 17 jul 2022, 09:40

OnlyLeft22 je napisao/la:
17 jul 2022, 09:13
17 jul 2022, 09:01
Joooojj
Sad Zrinjski u nedjelju

Ko nam tu sudi

Nemoj nam Peljtu
Ja ti hvalio Svrakino jucer a nigdje tebe

Jesi li to opet bia na kafi pa nisi vidio

Joj koliko ti imas para

Golemo
Ejjjj brat moj
Ljubi brat

Vidio sam da si mi hvalio naselje
Hvala ti
To ti Svrakindolci nikad nece zaboravit

I da ti odgovorim na ono pitanje jesam li ja lopov i jel Svrakino lopovsko naselje

Nisam ja lopov

Ja sam prvo Mumin
A drugo sam jedan Svrakindolac

Nije Svrakino lopovsko naselje u Metropoli
To je radnicko naselje-lopata,krampa i tako to
Hljeb sa sedam kora

Momciluk nam ide pretezno u Lombardiju u Milano da se snalazi
Jedino sto Metropola ima stete od Svrakina je nas momciluk koji udara po curicama iz Boljakov potoka i Brijesca naselja :D

Sta ces :D

Mi smo jedno mirno i lijepo naselje

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 17 jul 2022, 09:44

ŠTA_JE je napisao/la:
17 jul 2022, 09:32
I greska broj 2. Na samom kraju utakmice kod ubacivanja iz slobodnog udarca za leotar u 16-erac na usporenom snimku se vidi kako Haračić povlaçi Milovića s ledja objema rukama. Milović pada za njim pade ni zbog cega i Haracic. Sudija na 5 m od njih s jasnim pregledom situacije svira kontra faul za zelju.
Nakon sto je Haracic svukao Đoku Milovica dobio je udarac u lice pa je i on pao.
Ali u pravu si, cist kazneni udarac je to bio za Leotar.
tuzlanska Sloboda

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Balorda, svemalim1 i 14 gostiju.