FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Komunikacija
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Komunikacija » 20 maj 2009, 22:14

el-fighter je napisao/la:Ma Želji trebaju pare. Oni sa nestrpljenjem očekuju prelazak Džeke u veliki klub i za velike pare, da i oni nešto dobiju. Grcaju u dugovima i situacija je sve gora i gora.
Sto nestrucni ljudi urede od kluba,nije mi jasno samo sto onaj lik sto ulaze u Olimpik iste te pare ne ulozi u Zelju,Zeljo je dugorocno ulaganje a Olimpik ce biti nesto kao Laktasi.
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 maj 2009, 22:19

Komunikacija je napisao/la: Sto nestrucni ljudi urede od kluba,nije mi jasno samo sto onaj lik sto ulaze u Olimpik iste te pare ne ulozi u Zelju,Zeljo je dugorocno ulaganje a Olimpik ce biti nesto kao Laktasi.
Zato sto su to ljudi kompleksasi, zele da se prica o njima, da pricaju da je Olimpik NJEGOV da ga je on stvorio... a o Zelji tako ne bi mogao pricati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 20 maj 2009, 22:23

Virtu4l je napisao/la:
Komunikacija je napisao/la: Sto nestrucni ljudi urede od kluba,nije mi jasno samo sto onaj lik sto ulaze u Olimpik iste te pare ne ulozi u Zelju,Zeljo je dugorocno ulaganje a Olimpik ce biti nesto kao Laktasi.
Zato sto su to ljudi kompleksasi, zele da se prica o njima, da pricaju da je Olimpik NJEGOV da ga je on stvorio... a o Zelji tako ne bi mogao pricati.
Lik je navijač Sarajeva i htio je ulagati u Sarajevo ali ne dadoše mu...i naljuti se i ode u Olimpik !

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 21 maj 2009, 17:33

Stone Island je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Lik je navijač Sarajeva i htio je ulagati u Sarajevo ali ne dadoše mu...i naljuti se i ode u Olimpik !
Ovo je tačno, ako se nevaram on je i bio u upravi Sarajeva proteklih godina(možda prij tri-četri).
Samo ne znam odakle im tolika lova, valja to sve dići na noge, a izgleda da je samo jedan čovjek u pitanju, nego tema je Željo. 8-)
SAMO ŽELJO

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 21 maj 2009, 23:10

zeljo ce dobiti pare od sanela jahica
cirka 17.000 funti
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 22 maj 2009, 16:31

tax je napisao/la:zeljo ce dobiti pare od sanela jahica
cirka 17.000 funti
kako, od koga, Arisa ili :?: :?:
SAMO ŽELJO

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 22 maj 2009, 17:07

SINE je napisao/la:
tax je napisao/la:zeljo ce dobiti pare od sanela jahica
cirka 17.000 funti
kako, od koga, Arisa ili :?: :?:
u slucaju prodaje jahica
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 22 maj 2009, 19:02

hajde,ako bogda ;)
SAMO ŽELJO

Maxisco
Kontakt:

Post Postao/la Maxisco » 22 maj 2009, 19:51

čamac je napisao/la:Ako Džeko ode za cvaju kako se trenutno piše eto nama milion i po maraka.
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-17481.htm
Dje izvuce toliku cifru, ja koliko znam da je 3,5 % od 20 mil. nekih 700 hiljada ( sto svakako nije mala lova ), ali mislim da zeljo nije zasluzio ni marke od dzekinog transfera ni ovog ni bilo kojeg jer znamo svi kako je okarakterisan na grbavici ( nema kvaliteta za zelju, prodaj ga budzasta ) i bukvalno je otjeran.
FK Sarajevo

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 maj 2009, 19:56

Maxisco je napisao/la:
čamac je napisao/la:Ako Džeko ode za cvaju kako se trenutno piše eto nama milion i po maraka.
Dje izvuce toliku cifru, ja koliko znam da je 3,5 % od 20 mil. nekih 700 hiljada ( sto svakako nije mala lova ), ali mislim da zeljo nije zasluzio ni marke od dzekinog transfera ni ovog ni bilo kojeg jer znamo svi kako je okarakterisan na grbavici ( nema kvaliteta za zelju, prodaj ga budzasta ) i bukvalno je otjeran.
netacno 8-)
Kada je odlazio Plisek on je obecao Dzeki da ce ga dovesti u Cesku,kada je Plisek preuzeo mjesto sport.direktora u teplicama transfer se desio te je Dzekson za 50 hiljada americkih dolara otisao u Cesku,njega nije niko otjerao,sezonu ranije je bio najbolji junior Želje te donio i kup BiH Željinim juniorima(4-0 vs.sloboda 4xDzeko),to sto je bio jako mlad kada je debitovao te sto mu je trebalo 100 sansi za 1 gol su rezultat neiskustva ali i pritiska 8-)

i mislim da je camac mislio na eure :!:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Maxisco
Kontakt:

Post Postao/la Maxisco » 22 maj 2009, 20:02

bistrikboy je napisao/la:
Maxisco je napisao/la:
netacno 8-)
Kada je odlazio Plisek on je obecao Dzeki da ce ga dovesti u Cesku,kada je Plisek preuzeo mjesto sport.direktora u teplicama transfer se desio te je Dzekson za 50 hiljada americkih dolara otisao u Cesku,njega nije niko otjerao,sezonu ranije je bio najbolji junior Želje te donio i kup BiH Željinim juniorima(4-0 vs.sloboda 4xDzeko),to sto je bio jako mlad kada je debitovao te sto mu je trebalo 100 sansi za 1 gol su rezultat neiskustva ali i pritiska 8-)

Istina, ali je zbog ovog na kraju u zelji proglasen kao NEDOVOLJNO kvalitetan za prvi tim tj. za zelju i zbog toga je prodan budzasto (osim ako ti mislis da je tih 50.000 nesto ekstra ).
FK Sarajevo

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 maj 2009, 20:04

Nije njega niko proglasio preslabim za tim,tadasnji trener Ninkovic je izjavio da je razocaran sto je otisao i od tog momenta njegov odnos sa upravom je bio katasrofalan sto je rezultiralo ostavkom Ninkovica...
50k dolara za Željinog najboljeg juniora je zalosno :!:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Maxisco
Kontakt:

Post Postao/la Maxisco » 22 maj 2009, 20:12

Haj nema veze nebitno, naravno da je zalosno pogotovo iz ove danasnje perspektive, ali ruku na srce da je osto u zelji ne bi on bio ni pola ko sto je sad...

P.S.
izvinjenje za onu lovu zeljo bi mogao dobit oko milion i po ali maraka ( ja sam konto da lik misli na eure )
peace 8-)
FK Sarajevo

aldin_tm
Kontakt:

Post Postao/la aldin_tm » 22 maj 2009, 23:37

od koliko sutra radi uuzenje? hvala :)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 maj 2009, 07:37

aldin_tm je napisao/la:od koliko sutra radi uuzenje? hvala :)
joj ti nađes subotu da ides u udruzenje haj ako bude radilo danas javicu ti na Pm ako ne **** :!:

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 23 maj 2009, 07:56

Danas bi trebala biti rutinska pobjeda, izlazi li podmlađen sastav ili prvi tim :?: :?:
SAMO ŽELJO

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 maj 2009, 08:37

SINE je napisao/la:Danas bi trebala biti rutinska pobjeda, izlazi li podmlađen sastav ili prvi tim :?: :?:
Prvi tim ako je vjerovat treningu :!:

SVI U DOLINU!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 24 maj 2009, 12:13

Ta reci o jucerasnjoj utakmici,ukratko "nasi" momci od prve minute napadali iako je travnik imao stativu na pocetku,poslije malog predaha zbog vrucine smo poveli sa 1-0 akcija koja je isl preko bucana koji centrira Mujkanovicu koji se ne snalazi najbolje a lopta nekako opet dolazi do Bucana koji pogađa za 1-0,2-0 je uslijedilo odmah nakon toga sut sa 18 metara Cocalica,a Nurkovic loptu zahvata ali ona odlazi u gol,pocetkom drugog poluvremena 2-1,prelijep gol Tavnika,Manijaci u 60-toj napustaju utakmicu i na taj nacin pokazali upravi da nam je DOSTA :!:

slika

GRAJI LJOŽE,GRAJI LJOŽE BROHRA RIBO SE,KAD JE ŠKOTE MOJNE DA SE DAŠPRE :D 8-)

Do augusta 8-) :geek:

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 25 maj 2009, 01:48

jeli istina da osim preuzima zelju...cuo sam neke mahalske price
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 25 maj 2009, 09:11

nick je napisao/la:jeli istina da osim preuzima zelju...cuo sam neke mahalske price
Znas kako kazu, sta carsija prica il je bilo il ce bit... a ovo je haman pa ko bilo :mrgreen:

Al volio bi da je istina...
010 ISN'T JUST A CODE

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, greenwood i 45 gostiju.