Sto nestrucni ljudi urede od kluba,nije mi jasno samo sto onaj lik sto ulaze u Olimpik iste te pare ne ulozi u Zelju,Zeljo je dugorocno ulaganje a Olimpik ce biti nesto kao Laktasi.el-fighter je napisao/la:Ma Želji trebaju pare. Oni sa nestrpljenjem očekuju prelazak Džeke u veliki klub i za velike pare, da i oni nešto dobiju. Grcaju u dugovima i situacija je sve gora i gora.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Komunikacija
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
Zato sto su to ljudi kompleksasi, zele da se prica o njima, da pricaju da je Olimpik NJEGOV da ga je on stvorio... a o Zelji tako ne bi mogao pricati.Komunikacija je napisao/la: Sto nestrucni ljudi urede od kluba,nije mi jasno samo sto onaj lik sto ulaze u Olimpik iste te pare ne ulozi u Zelju,Zeljo je dugorocno ulaganje a Olimpik ce biti nesto kao Laktasi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Stone Island
- Kontakt:
Lik je navijač Sarajeva i htio je ulagati u Sarajevo ali ne dadoše mu...i naljuti se i ode u Olimpik !Virtu4l je napisao/la:Zato sto su to ljudi kompleksasi, zele da se prica o njima, da pricaju da je Olimpik NJEGOV da ga je on stvorio... a o Zelji tako ne bi mogao pricati.Komunikacija je napisao/la: Sto nestrucni ljudi urede od kluba,nije mi jasno samo sto onaj lik sto ulaze u Olimpik iste te pare ne ulozi u Zelju,Zeljo je dugorocno ulaganje a Olimpik ce biti nesto kao Laktasi.
Ovo je tačno, ako se nevaram on je i bio u upravi Sarajeva proteklih godina(možda prij tri-četri).Stone Island je napisao/la:Lik je navijač Sarajeva i htio je ulagati u Sarajevo ali ne dadoše mu...i naljuti se i ode u Olimpik !Virtu4l je napisao/la:Zato sto su to ljudi kompleksasi, zele da se prica o njima, da pricaju da je Olimpik NJEGOV da ga je on stvorio... a o Zelji tako ne bi mogao pricati.Komunikacija je napisao/la: Sto nestrucni ljudi urede od kluba,nije mi jasno samo sto onaj lik sto ulaze u Olimpik iste te pare ne ulozi u Zelju,Zeljo je dugorocno ulaganje a Olimpik ce biti nesto kao Laktasi.
Samo ne znam odakle im tolika lova, valja to sve dići na noge, a izgleda da je samo jedan čovjek u pitanju, nego tema je Željo.
SAMO ŽELJO
zeljo ce dobiti pare od sanela jahica
cirka 17.000 funti
cirka 17.000 funti
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
kako, od koga, Arisa ilitax je napisao/la:zeljo ce dobiti pare od sanela jahica
cirka 17.000 funti
SAMO ŽELJO
u slucaju prodaje jahicaSINE je napisao/la:kako, od koga, Arisa ilitax je napisao/la:zeljo ce dobiti pare od sanela jahica
cirka 17.000 funti![]()
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
Dje izvuce toliku cifru, ja koliko znam da je 3,5 % od 20 mil. nekih 700 hiljada ( sto svakako nije mala lova ), ali mislim da zeljo nije zasluzio ni marke od dzekinog transfera ni ovog ni bilo kojeg jer znamo svi kako je okarakterisan na grbavici ( nema kvaliteta za zelju, prodaj ga budzasta ) i bukvalno je otjeran.čamac je napisao/la:Ako Džeko ode za cvaju kako se trenutno piše eto nama milion i po maraka.
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-17481.htm
FK Sarajevo
- bistrikboy
- Kontakt:
netacnoMaxisco je napisao/la:Dje izvuce toliku cifru, ja koliko znam da je 3,5 % od 20 mil. nekih 700 hiljada ( sto svakako nije mala lova ), ali mislim da zeljo nije zasluzio ni marke od dzekinog transfera ni ovog ni bilo kojeg jer znamo svi kako je okarakterisan na grbavici ( nema kvaliteta za zelju, prodaj ga budzasta ) i bukvalno je otjeran.čamac je napisao/la:Ako Džeko ode za cvaju kako se trenutno piše eto nama milion i po maraka.
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-17481.htm
Kada je odlazio Plisek on je obecao Dzeki da ce ga dovesti u Cesku,kada je Plisek preuzeo mjesto sport.direktora u teplicama transfer se desio te je Dzekson za 50 hiljada americkih dolara otisao u Cesku,njega nije niko otjerao,sezonu ranije je bio najbolji junior Želje te donio i kup BiH Željinim juniorima(4-0 vs.sloboda 4xDzeko),to sto je bio jako mlad kada je debitovao te sto mu je trebalo 100 sansi za 1 gol su rezultat neiskustva ali i pritiska
i mislim da je camac mislio na eure
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
bistrikboy je napisao/la:netacnoMaxisco je napisao/la:Dje izvuce toliku cifru, ja koliko znam da je 3,5 % od 20 mil. nekih 700 hiljada ( sto svakako nije mala lova ), ali mislim da zeljo nije zasluzio ni marke od dzekinog transfera ni ovog ni bilo kojeg jer znamo svi kako je okarakterisan na grbavici ( nema kvaliteta za zelju, prodaj ga budzasta ) i bukvalno je otjeran.čamac je napisao/la:Ako Džeko ode za cvaju kako se trenutno piše eto nama milion i po maraka.
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-17481.htm![]()
Kada je odlazio Plisek on je obecao Dzeki da ce ga dovesti u Cesku,kada je Plisek preuzeo mjesto sport.direktora u teplicama transfer se desio te je Dzekson za 50 hiljada americkih dolara otisao u Cesku,njega nije niko otjerao,sezonu ranije je bio najbolji junior Želje te donio i kup BiH Željinim juniorima(4-0 vs.sloboda 4xDzeko),to sto je bio jako mlad kada je debitovao te sto mu je trebalo 100 sansi za 1 gol su rezultat neiskustva ali i pritiska
Istina, ali je zbog ovog na kraju u zelji proglasen kao NEDOVOLJNO kvalitetan za prvi tim tj. za zelju i zbog toga je prodan budzasto (osim ako ti mislis da je tih 50.000 nesto ekstra ).
FK Sarajevo
- bistrikboy
- Kontakt:
Nije njega niko proglasio preslabim za tim,tadasnji trener Ninkovic je izjavio da je razocaran sto je otisao i od tog momenta njegov odnos sa upravom je bio katasrofalan sto je rezultiralo ostavkom Ninkovica...
50k dolara za Željinog najboljeg juniora je zalosno
50k dolara za Željinog najboljeg juniora je zalosno
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Haj nema veze nebitno, naravno da je zalosno pogotovo iz ove danasnje perspektive, ali ruku na srce da je osto u zelji ne bi on bio ni pola ko sto je sad...
P.S.
izvinjenje za onu lovu zeljo bi mogao dobit oko milion i po ali maraka ( ja sam konto da lik misli na eure )
peace
P.S.
izvinjenje za onu lovu zeljo bi mogao dobit oko milion i po ali maraka ( ja sam konto da lik misli na eure )
peace
FK Sarajevo
od koliko sutra radi uuzenje? hvala 
- bistrikboy
- Kontakt:
joj ti nađes subotu da ides u udruzenje haj ako bude radilo danas javicu ti na Pm ako ne ****aldin_tm je napisao/la:od koliko sutra radi uuzenje? hvala
Danas bi trebala biti rutinska pobjeda, izlazi li podmlađen sastav ili prvi tim

SAMO ŽELJO
- bistrikboy
- Kontakt:
Prvi tim ako je vjerovat treninguSINE je napisao/la:Danas bi trebala biti rutinska pobjeda, izlazi li podmlađen sastav ili prvi tim![]()
SVI U DOLINU!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Ta reci o jucerasnjoj utakmici,ukratko "nasi" momci od prve minute napadali iako je travnik imao stativu na pocetku,poslije malog predaha zbog vrucine smo poveli sa 1-0 akcija koja je isl preko bucana koji centrira Mujkanovicu koji se ne snalazi najbolje a lopta nekako opet dolazi do Bucana koji pogađa za 1-0,2-0 je uslijedilo odmah nakon toga sut sa 18 metara Cocalica,a Nurkovic loptu zahvata ali ona odlazi u gol,pocetkom drugog poluvremena 2-1,prelijep gol Tavnika,Manijaci u 60-toj napustaju utakmicu i na taj nacin pokazali upravi da nam je DOSTA

GRAJI LJOŽE,GRAJI LJOŽE BROHRA RIBO SE,KAD JE ŠKOTE MOJNE DA SE DAŠPRE
Do augusta

GRAJI LJOŽE,GRAJI LJOŽE BROHRA RIBO SE,KAD JE ŠKOTE MOJNE DA SE DAŠPRE
Do augusta
jeli istina da osim preuzima zelju...cuo sam neke mahalske price
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- RK Gradacac
- Kontakt:
Znas kako kazu, sta carsija prica il je bilo il ce bit... a ovo je haman pa ko bilonick je napisao/la:jeli istina da osim preuzima zelju...cuo sam neke mahalske price
Al volio bi da je istina...
010 ISN'T JUST A CODE
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, bvsic, izdzezveubrazil, Mamba21, perodeformero i 78 gostiju.