Ovi drugi imaju most, ispod mosta rijeku i, i, i, iiii... ustvari to je to
Premijer liga BiH - aktuelno
-
simonknows
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kakav grad takav i festival 
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
To govori koliko je ljudima dokurcila politika koju provodi Sarajevo u svim sferama zivota.Miljacka je napisao/la: ↑17 jul 2022, 14:43To moguće, ali ja ne pričam o tome. Ja ne poznajem nikoga ko mrzi Tuzlu na način na koji vi predstavljate. Ja nisam političar niti se sa istima družim tako da nisam relevantan o tim stvarima da pričam. Dok ste vi nosili zastavice "Anti-Sarajlije" (i to na utakmicama u kojima ne igrate sa Sarajevom ili željezničarom) i pjevali "Yebem te Saraj'vo" na utakmici reprezentacije protiv Srbije. Šta nam to govori?
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Ma glup je nas narod ba. Pogotovo ovi turisti sto dodju samo zbog Panonskih jezera, to veze s vezom nema
Volim tebe, više od sebe
U petak bila 3 busa iz Zagrebaantisisoja1919 je napisao/la: ↑17 jul 2022, 14:57Ma glup je nas narod ba. Pogotovo ovi turisti sto dodju samo zbog Panonskih jezera, to veze s vezom nema
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Ti pod kamen i budi miranBalorda je napisao/la: ↑17 jul 2022, 14:44Da su ozračeni, radioaktivni debili. Ali to svi znamo već godinama, ne znam zašto o tome i dalje pričamo u 2022. godini. To je aksiom.Miljacka je napisao/la: ↑17 jul 2022, 14:43To moguće, ali ja ne pričam o tome. Ja ne poznajem nikoga ko mrzi Tuzlu na način na koji vi predstavljate. Ja nisam političar niti se sa istima družim tako da nisam relevantan o tim stvarima da pričam. Dok ste vi nosili zastavice "Anti-Sarajlije" (i to na utakmicama u kojima ne igrate sa Sarajevom ili željezničarom) i pjevali "Yebem te Saraj'vo" na utakmici reprezentacije protiv Srbije. Šta nam to govori?
Volim tebe, više od sebe
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Meni je Tuzla simpatičan grad,samo sam se razočarao sa ćevapima i lepinom, daleko ispod sarajevskih moram priznati
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Ma lud narod ba. Nisu pitali @balonju, da im on objasni da to nema logikeFKBilder je napisao/la: ↑17 jul 2022, 14:59U petak bila 3 busa iz Zagrebaantisisoja1919 je napisao/la: ↑17 jul 2022, 14:57Ma glup je nas narod ba. Pogotovo ovi turisti sto dodju samo zbog Panonskih jezera, to veze s vezom nema![]()
Volim tebe, više od sebe
Sta ovo nema pressova da se mogu pogledat,samo textualno da se procita,vidim i Posusje-Velez press samo na kanalu Posusja da se može vidjeti,nema od medija nekih(bar ja nisam našao).Imao je Sablja press i prije i poslije Leotara nisam ga našao,jel to i tu savez neku zabranu uradio 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
gdje si bio na cevapima?Espiritosanto je napisao/la: ↑17 jul 2022, 15:00Meni je Tuzla simpatičan grad,samo sam se razočarao sa ćevapima i lepinom, daleko ispod sarajevskih moram priznati
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Kod kapije odmah blizu,neki restoran u bosanskom stilu uređen,možda se čak i zove Bosnaadmirrx je napisao/la: ↑17 jul 2022, 15:04
gdje si bio na cevapima?Espiritosanto je napisao/la: ↑17 jul 2022, 15:00Meni je Tuzla simpatičan grad,samo sam se razočarao sa ćevapima i lepinom, daleko ispod sarajevskih moram priznati
ako budes navracao nekad idi kod "Cevabdzinica Feri"vjeruj da se neces pokajatEspiritosanto je napisao/la: ↑17 jul 2022, 15:07Kod kapije odmah blizu,neki restoran u bosanskom stilu uređen,možda se čak i zove Bosnaadmirrx je napisao/la: ↑17 jul 2022, 15:04
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la: ↑17 jul 2022, 15:03Sta ovo nema pressova da se mogu pogledat,samo textualno da se procita,vidim i Posusje-Velez press samo na kanalu Posusja da se može vidjeti,nema od medija nekih(bar ja nisam našao).Imao je Sablja press i prije i poslije Leotara nisam ga našao,jel to i tu savez neku zabranu uradio![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
E hvala,navikao sam sportsport da to izbaci,ali nešto su zakazaliMortemHz je napisao/la: ↑17 jul 2022, 15:09miky_hz je napisao/la: ↑17 jul 2022, 15:03Sta ovo nema pressova da se mogu pogledat,samo textualno da se procita,vidim i Posusje-Velez press samo na kanalu Posusja da se može vidjeti,nema od medija nekih(bar ja nisam našao).Imao je Sablja press i prije i poslije Leotara nisam ga našao,jel to i tu savez neku zabranu uradio![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
Espiritosanto
- Kontakt:
admirrx je napisao/la: ↑17 jul 2022, 15:09ako budes navracao nekad idi kod "Cevabdzinica Feri"vjeruj da se neces pokajatEspiritosanto je napisao/la: ↑17 jul 2022, 15:07Kod kapije odmah blizu,neki restoran u bosanskom stilu uređen,možda se čak i zove Bosna![]()
- ASD
- Kontakt:
Ko to voli, to je super stvar. Znam ih mnoge, pogotovo žene koje vole da se sunčaju i da se malo stope u slanoj vodi.FKBilder je napisao/la: ↑17 jul 2022, 14:59U petak bila 3 busa iz Zagrebaantisisoja1919 je napisao/la: ↑17 jul 2022, 14:57Ma glup je nas narod ba. Pogotovo ovi turisti sto dodju samo zbog Panonskih jezera, to veze s vezom nema![]()
Ja lično nisam ljubitelj.
Tuzlaci su sjajan narod generalno gledajući TK, ali imaju malo nelogičnosti pa ih vrijedi zezati. Šta fali?! 
Npr. kad pjevaju "i za sve pič.ke režimske", a oni 99% režimski klub.
A sve opet zavisi od njihove definicije režima. 
Npr. kad pjevaju "i za sve pič.ke režimske", a oni 99% režimski klub.
Kome smeta Evropska Sloboda ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Zna li itko šta je sa Hirošom,nema ga u sastavu,povreda ili?
Mogao bi i on iduće sezone nazad u našu ligu
Mogao bi i on iduće sezone nazad u našu ligu
Ne mora znacit, nama je puno lakse igrat kad ne moramo napdat i nemamo imperativ rezultata...nas najveci problem je kad mi moramo kvalitet u napadu pokazat, a ne da nemamo napadackog kvaliteta nego nemamo napda uopste
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Ja bi radije da ovog nemaMortemHz je napisao/la: ↑17 jul 2022, 15:09miky_hz je napisao/la: ↑17 jul 2022, 15:03Sta ovo nema pressova da se mogu pogledat,samo textualno da se procita,vidim i Posusje-Velez press samo na kanalu Posusja da se može vidjeti,nema od medija nekih(bar ja nisam našao).Imao je Sablja press i prije i poslije Leotara nisam ga našao,jel to i tu savez neku zabranu uradio![]()
Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=