Dobro ih zabari oderase definitivno.Bayern are offering €75-78m fixed plus add-ons to reach €85-90m
FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Zabari udaraju Brazzu kurc.em po celu a on uziva.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
U pravu je bio Hoeness da Bayern nece nikada platiti igraca 100mil. 

Znači ulazimo u sezonu bez CF-a koji može zabit 25+ golova u sezoni, prvi put u historiji kluba. Zanimljivo... 
Ne znam da je ikada zabilježen ovaj slučaj u Bayernu, mada to ni u fudbalu nije postojalo do zadnjih par godina. Kao što rekoh biće zanimljivo, jasan zadatak za Nagelsmanna: uklopiti ekipu da igra kao Guardiolin City otprilike, a možda i kao onaj Tuchelov Chelsea, pošto imamo konačno jaču odbranu i standardno dobrog golmana.
Muller kao CF je vječiti promašaj, njega ne bih dirao, on je najbolji u onome što radi iza napadača, a definitivno odgovor bih tražio u Gnabryu i Maneu na centarforu, možda čak i Musiala ponekad, ali Muller nikad.

Ne znam da je ikada zabilježen ovaj slučaj u Bayernu, mada to ni u fudbalu nije postojalo do zadnjih par godina. Kao što rekoh biće zanimljivo, jasan zadatak za Nagelsmanna: uklopiti ekipu da igra kao Guardiolin City otprilike, a možda i kao onaj Tuchelov Chelsea, pošto imamo konačno jaču odbranu i standardno dobrog golmana.
Muller kao CF je vječiti promašaj, njega ne bih dirao, on je najbolji u onome što radi iza napadača, a definitivno odgovor bih tražio u Gnabryu i Maneu na centarforu, možda čak i Musiala ponekad, ali Muller nikad.
Predsjedniče, možemo li i mi ove bonuse uvesti ko Barcelon; 10 mil€ ako fudbaler završi sezonu u timu.FabioMiretti je napisao/la: ↑15 jul 2022, 23:57FRANK RIBERY je napisao/la: ↑15 jul 2022, 23:22Taman do ujutro da se dogovore, pa da padobranac gefufna se vrati svakodnevnici smrkanja jeftinog ljepila iz FIS-a.kapitenu, je li ovo imamo Lefandofskog u timu?
prodat ga treba za 45+5
Dogovor vrlo moguc do ponoci.
Taman da se rijesimo zabara sa teme.
Taman da se rijesimo zabara sa teme.
Eto ga.TRUEDeal done! Juve accepted the offer of @FCBayern. Matthijs de Ligt get a contract at Bayern til 2027 @BILD_Sport
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
@FabioMiretti 

i za koliko €?
Smijesan si druze 70+10

Smijesan si druze 70+10
Sta kaze prevarant FabioMiretti nista ispod 90mil€ 

Ma Hassan je bezobrazno lowball-o svoj bivši tim i uspio je, ali mislim da je potrošio sav kredit kod njih i da im je usmeno osto dužan nekog dobrog igrača kada bude htio da ide iz Baye da ga usmjeri u Juve.
Nije realno da smo Juvetu uzeli i Comana i De Ligta
Nije realno da smo Juvetu uzeli i Comana i De Ligta

Juventus have accepted Bayern's offer of €70m guaranteed plus €10m add-ons [@cfbayern]
Ma ja, rijesi to Bayern za nekoliko dana, pa nismo debili ko kojekakve Barcelone i slicni pa da se za igraca borimo pola godine
Cifra po mjeri, imamo stopera za narednih 10 godina
Cifra po mjeri, imamo stopera za narednih 10 godina
- FabioMiretti
- Kontakt:
polahko sa ciframa, nemojte poslije zvat hardena kad vas citiram sa #90
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Mozda zna koliko Juventus ima para na racunu, posto mu je haver baratao sa tim podacima. Jedan dan usnio da je neki klinac u Juventus, druze to je bio san, probudi se.
Sad Leimer i Tel i da pocne karanje nejaci iz Premiershita.

Sad Leimer i Tel i da pocne karanje nejaci iz Premiershita.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- FabioMiretti
- Kontakt:
haarrdeeeneeee
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sine igramo se sa tobom ko beba sa zveckomFabioMiretti je napisao/la: ↑17 jul 2022, 21:49polahko sa ciframa, nemojte poslije zvat hardena kad vas citiram sa #90
Sljedeci je aBd Mathys Tel...
Eto svi se složiše 70+10, easy to achieve.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
@FabioMiretti sine..gledaj ovo:
€70m fixed plus €10m add-ons is the final fee agreed [@DiMarzio]
€70m fixed plus €10m add-ons is the final fee agreed [@DiMarzio]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.