Strašno.
Ko nije na kupanju ili u šumetini teško njemu.
To je sad u svakom tržnom. Bila je prije par godina jedna mlada prelijepa u Omegi.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Strašno.
To je sad u svakom tržnom. Bila je prije par godina jedna mlada prelijepa u Omegi.
Ma jeftino je to, trebao si uzeti.
Lako je tebi kad imaš Neretvu, Boračko, Jablanicko, rijeku Ugošćicu, bazene u Gardenu i vanjski i zatvoreni, bazene kod stadiona, blizu ti more...
Jaka klima pa te propuse
Je li ovo i @Asteriks naš?kraljttbvb je napisao/la: ↑17 jul 2022, 18:34Lako je tebi kad imaš Neretvu, Boračko, Jablanicko, rijeku Ugošćicu, bazene u Gardenu i vanjski i zatvoreni, bazene kod stadiona, blizu ti more...
Sta će ovi što se nemaju nigdje kupati
Hodati po SSC-u i gledati nedostižne trebe![]()
Mescini...Nirton je napisao/la: ↑17 jul 2022, 20:04Je li ovo i @Asteriks naš?kraljttbvb je napisao/la: ↑17 jul 2022, 18:34Lako je tebi kad imaš Neretvu, Boračko, Jablanicko, rijeku Ugošćicu, bazene u Gardenu i vanjski i zatvoreni, bazene kod stadiona, blizu ti more...
Što nas ima, mašala.kraljttbvb je napisao/la: ↑17 jul 2022, 20:39Mescini...Nirton je napisao/la: ↑17 jul 2022, 20:04Je li ovo i @Asteriks naš?kraljttbvb je napisao/la: ↑17 jul 2022, 18:34
Lako je tebi kad imaš Neretvu, Boračko, Jablanicko, rijeku Ugošćicu, bazene u Gardenu i vanjski i zatvoreni, bazene kod stadiona, blizu ti more...
Šta sam ti uradio?kraljttbvb je napisao/la: ↑17 jul 2022, 18:34Lako je tebi kad imaš Neretvu, Boračko, Jablanicko, rijeku Ugošćicu, bazene u Gardenu i vanjski i zatvoreni, bazene kod stadiona, blizu ti more...
I kada se skolujes bitno je da si mudar i da neces da radis jer ako si hitar i hoces samo ti uvale da radis sve zivo. Mislim bitno je ali za lagodan zivot se treba poklopiti X faktora
A ti ko za inat najbolji radnik?
Nisam ali jesam naučio raditi na najviše strojeva. To mi je bila greška. Samo jedan ima da može na više mašina od mene, on je već majstorčina.
Priča mi neki dan jaran za ovog jednog mog komisiju.tuzlak1987 je napisao/la: ↑17 jul 2022, 22:31Pa ja, samo kazu nemoj njemu on je nesposoban. I on nastavi tu raditi dugi niz godina, samo neko sve te godine radi i za njega .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.