Sta fali Beci?
Sinoc unio zivost u ekipu i pokazao 10 puta vise od Mekica.
Sta pljujes bez razloga vise?
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sta fali Beci?
Imas li neki razlog?
Nije se javio Muftic da je njegova. Acin gol 100%MojaMalenkost je napisao/la: ↑17 jul 2022, 10:55Ako nije dirao loptu onda nije kriv.. Muftic se javio da je njegova.. Malac ima zesce probleme sa ubacajima sa strane.. Da je sinoc bio Bender pobijedili bi..
Apsolutno. Utakmica u kojoj je imao najvise uticaja na igru jos od prve polusezone kad je dosao. Bukvalno se vidjeli da jedino on moze dati go na neki nacin bilo kako i to je to. Jednostavno ne vidis nacin da da go neko drugi. Bruka da opet nemamo bar poluprofesionalca nekog u napadu da vidis da postoji nacin da da go. Ovi trenutni nema sanse ne znam kako, mora se bas dosta toga poklopiti da bi dali go. Momci se grade 90 minuta imam osjecaj da ragbi gledam, kad se okrene licem prema golu ne zna sta ce gdje da trci.CrazySouth1987 je napisao/la: ↑17 jul 2022, 23:48E sve možete reći al da je Stilic bio off ne možete znaci, ne znam da li ste bili na utakmici ne znam šta ste vi gledali ne razumijem tolike fule i takve komentare, čuj stila bio off, jedini koji je nešto pokušavao koji se borio koji je sutao, njegova ubjedljivo najbolja utakmica i zadnjih par tekmi, jedini on i Santos da su nešto pokušavali sinoć u navalnom dijelu, fuj komentarima
kome ti smecaru za samara? o cemu ti pricas debilcinoCunami87 je napisao/la: ↑17 jul 2022, 00:32Sta se bona ti trudis,stavljas nekog balu ispred kluba,solis pamet mjesecima.KANA je napisao/la: ↑17 jul 2022, 00:12Ma pusti tu pricu o sudiji9 utakmica bez pobjede
ovaj Mulalic ( trudim se zivotom da ga ne vrijedjam) doceka jutro onda nas treba ugasiti ali momentalno.Kome aplauz na kraju
najjadniju ekipu ne pobjedis pred 8 hiljada ljudi
ovo je bruka I sramota I na sta su nas navikli to je strasno
Svaka ti je za samara,i reci tom malcu da vrati ljudima pare,sto su dali zbog Zelje a ne da bjezi iz kluba,da nebi tebe istresali![]()
Od izrazito glupog odbrambenog igraca ocekivati leprsavu napadacku igru je smijesno. Mulalic nije bio los igrac, nego glupi kostolomac sto i pokazuje svojim igracima na treninzima, utakmicama i presicama, ne znam uopste odakle mu ideja da ode u trenereMamba21 je napisao/la: ↑18 jul 2022, 08:37https://sport.bosnainfo.ba/pitanje-za-t ... jeznicara/
Zanimljiv tekst..
Ne fali Beći ništa ali jedino logično je da Drina bude.
Istog sam misljenja,svi koji su usli sa klupe su bili ocajni i nista novo nisu unijeli,Mekic je bio katastrofa i jedva sam cekao da izadje medjutim on kad je izasao tek tada sredine nikako nije bilo,nije niko bio sposoban da okrene stranu a ne nesto vise.
Sta je rec, imal ga
ImaBojudaosinebu je napisao/la: ↑18 jul 2022, 12:58Sta je rec, imal ga
da ste vi zivi i zdravi na tm JA ima aktivan ugovor u gani.. jedino ako nekog drugog garu dovodimoTMovac je napisao/la: ↑18 jul 2022, 13:10Ima
Trenutno korisnika/ca: Blank123, Ferroviere1987, Hajdeee, perodeformero, skoJaa i 48 gostiju.