Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bosanac723
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la bosanac723 » 22 maj 2009, 20:01

Virtu4l je napisao/la:
bosanac723 je napisao/la:Nek dzeko ostane s VFL, ode u LP dobro odigra te utakmice i zabije par golova...reci nekom klubu iz Engleske/italije/spanije..onda u bundesligi opet zabije 20etak golova. TAD BI SIGURNO SVI GA ZELJELI I IMAO BI OSIGURANO MJESTO U PRVI 11. :D
A sta ako ne zabije? Sta ako odu Miske, Schefer i jos neki igraci? Sta onda druze?

Ok, kontam sta govoris. Nek vako bude: Ako ostanu grafite, schafer, miske, itd nek dzeko ostane jos jednu sezonu u VFL nek igra u LP, nemora zabit golove protiv tih klubova, nek samo dobro odigra, znam da su golovi vazni..kao sto svi ostali znaju i aBd ce mu barem jedan leci u LP, ako ne boze moj, nek on samo dobro odigra i nek pokaze svoju tehniku i ostale kvalitite...a u Bundesligi nek zabije aBd jedno 20 komada, onda ce moci ici gdje zeli. Iako je zabio tu ogromnu cifru golova u bundesligi, njemu opet nece niko dati respekta u engleskoj, spaniji, italiji, jednu sezonu vrlo kvalitetno odigrao...al je pitanje moze li to opet ponovit?? nisam strucnjak niti mi je zelja to biti, al mislim da svi treneri u tim ligama sto sam naveo pitaju se to. A dzeko nebrine igrace iz tih liga niti 5%, i oni isto misle "corava koka ponekad potrefi zrno"
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 22 maj 2009, 20:08

ako je frajer sad zabijo 25 golova zasto ne bi mogo ni slijedece sezone ja u njega ne sumnjam sta ste pesimisti...dzeko ima to nesto nesto napadacko daje golove i lijevom i desnom i glavom malo ces naci takvih napadaca danas ima dobar karakter nije se promjenio kao neki,zato pustite ga nek odluci gdje zeli preci pametan je on zna on dobro gdje ce prec
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 22 maj 2009, 20:18

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 22 maj 2009, 20:22

.....Svi to vec znamo......
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 22 maj 2009, 20:32

Zamislite da mi Grafite-u damo drzavljanstvo i da ubuduce igramo 4-3-3. Ja mislim da bi bili najbolja repka u svijetu sto se tice ofenzive.
Evo sastava

----------------------Keno-------------------
Dzemo------Spaha--------Sajo-------Jahic
--------------------Rahimic------------------
-------------Miske---------Sejo-------------
------------Grafite--Vedo--Dzeko----------

Ovo je naravno sala mala.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 22 maj 2009, 20:42

amerosm je napisao/la:Zamislite da mi Grafite-u damo drzavljanstvo i da ubuduce igramo 4-3-3. Ja mislim da bi bili najbolja repka u svijetu sto se tice ofenzive.
Evo sastava

hehe.... a zamisli da ferdinandu, vidicu i terriju damo nase drzavljanstvo i igramo 3-4-3, pa kakva bi to repka bila.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 22 maj 2009, 20:51

lejla je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Zamislite da mi Grafite-u damo drzavljanstvo i da ubuduce igramo 4-3-3. Ja mislim da bi bili najbolja repka u svijetu sto se tice ofenzive.
Evo sastava

hehe.... a zamisli da ferdinandu, vidicu i terriju damo nase drzavljanstvo i igramo 3-4-3, pa kakva bi to repka bila.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
trebali smo zidanu dati prije nego sto je poceo nastupati za francusku devedesetih godina :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 22 maj 2009, 20:55

Ako se ne varam Grafite ima oko 30 god a jos jedno na toj pozicji smo jako dobri...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 maj 2009, 20:58

Kad bi dovodili neke strance u repku ja nikad nebi pogledao reprezentaciju BiH ,jel to nebi bila reprezentacija nase zemlje...isto ko u kosarci kad vidim da daju drzavljanstva Amerikancima da igraju satro crnci kod nas muka mi majkemi,od ovoliko talaneta jos treba strance da dovodimo a nasi da propadaju nema smisla :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 22 maj 2009, 21:11

ahmic je napisao/la:Ako se ne varam Grafite ima oko 30 god a jos jedno na toj pozicji smo jako dobri...
ma netreba nam grafite kakav grafite na toj poziciji imamo ibisevica,zeca,dzeku,muslimovica mislim da su i ibisevic i dzeko bolji od njega
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 22 maj 2009, 21:25

pa sta vam je amerosm se samo salio a vi odmah ozbiljno,naravno da grafite nikad nece igrat za bih

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 22 maj 2009, 21:29

svakako nemoze, posto ima jedan nastup za brazil

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 maj 2009, 22:30

dino-92 je napisao/la:svakako nemoze, posto ima jedan nastup za brazil
Mislis da to Munib nebi mogao srediti sa FIFA-om? :D
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 22 maj 2009, 22:57

FK Sarajevo je napisao/la:
lejla je napisao/la:
Evo sastava

trebali smo zidanu dati prije nego sto je poceo nastupati za francusku devedesetih godina :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a mozda i Daniu Alvesu damo posto smo slabi na toj poziciji i eto hajd nek i A. Cole dobije nase drzavljanstvo, i ko bi nam vise trebo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 22 maj 2009, 23:20

trebalo bi otici do vladimira glavasa , mozda covjek jos nije okacio kopacke o klin. mogao bi osjecanin odigrati zadnjih pet minuta kada imamo rezultat previjajuci se po terenu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 maj 2009, 23:24

bh hrvat je napisao/la:trebalo bi otici do vladimira glavasa , mozda covjek jos nije okacio kopacke o klin. mogao bi osjecanin odigrati zadnjih pet minuta kada imamo rezultat previjajuci se po terenu
a Topic ?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 23 maj 2009, 11:50

jojjj.... ja ne mogu docekat utakmicuuuu......

go dzeko, go........ :D :D :D :D
Didier Drogba

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 23 maj 2009, 12:14

hahaha znam za taj vic dobar je :D :D :D
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 23 maj 2009, 12:23

Zijo je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Neki meni ljudi ovdje na forumu stvarno nisu jasni. Sto vam smeta sto avaz pise da vrijedi 40 miliona eura, nek pise tako i treba. Hvala Bogu pa su i ovi nasi sportski novinari skontali da treba hvaliti nase igrace. Hajmo malo gledati iz ovog ugla ako za Hrvate njihov Olic vrijedi 15 miliona eura (realno ja bih za njega dao maksimalno 7 miliona eura da sam manager nekog kluba), a Dzeko da vrijedi 20 miliona eura i to se jos neki razmisljaju jeli to ta cijena, mozda on vrijedi manje itd. Izmedju ova dva igraca da je razlika u cijeni samo 5 miliona eura ja licno ne mogu da vjerujem. Pa jbt Dzeko je za njega profesor sto se tice fudbala, onaj samo zna da trci i ne zna vise nista. Jeste Dzeko malo sporiji, ali momak zato ima tehniku, pregled igre, primanje lopte, igru glavom, igru sa obje noge, hladnokrvnost pred golom itd. Onaj Olic samo obori glavu i ako prodje dobro jeste, ako ne nema veze. Ja licno znam o cemu pricam, jer sam u ove tri godine bezbroj puta zbog Olicevih "majstorija" sebi cupao kosu. Da je Olic imao bar 5 % mogucnosti Dzeke, jucer bi u finalu igrao HSV, jer je u prvoj utakmici u Bremenu trebao dati dva gola, ili da je podigao glavu pa da uposli bolje pozicioniranog saigraca. Nadam se da ste me shvatili sta vam zelim reci, ako neko nije sutra cu mu pojasniti ono sto se kaze od A do Z.
Dobar post, gledam na nekim hrvatskim forumima kako clanovi pisu kao da ih je udba obucavala da sire propagandu.. primjera radi neke hrvatske igrace velicaju i porede sa nekim drugim stranim igraciam koji su bar za 20 mjesta ispred, malo pomalo propagandom nabijaju cjeno svojim igracima, a usput to je ujedno dobar i put da se psiholoski motiviraju igraci. Zato nasim novinarima umjesto sto neki zamjeraju, kritikuju bez potrebe trebaju da daju podrsku za ono sto rade, jer je za dobrobit svih nas.
BRAVO ZIJO, POTPISUJEM!!!

dino_ze
Kontakt:

Post Postao/la dino_ze » 23 maj 2009, 12:28

Ne znam da li ste čuli ovaj vic:
Svađaju se Cristiano Ronaldo i Ronaldinjo.
C. Ronaldo u jednom trenutku kaže Ronaldinju: "Slušaj ba, ja sam za tebe Edin Džeko"!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, DjaniTarik, izdzezveubrazil i 34 gosta.