Virtu4l je napisao/la:A sta ako ne zabije? Sta ako odu Miske, Schefer i jos neki igraci? Sta onda druze?bosanac723 je napisao/la:Nek dzeko ostane s VFL, ode u LP dobro odigra te utakmice i zabije par golova...reci nekom klubu iz Engleske/italije/spanije..onda u bundesligi opet zabije 20etak golova. TAD BI SIGURNO SVI GA ZELJELI I IMAO BI OSIGURANO MJESTO U PRVI 11.
Ok, kontam sta govoris. Nek vako bude: Ako ostanu grafite, schafer, miske, itd nek dzeko ostane jos jednu sezonu u VFL nek igra u LP, nemora zabit golove protiv tih klubova, nek samo dobro odigra, znam da su golovi vazni..kao sto svi ostali znaju i aBd ce mu barem jedan leci u LP, ako ne boze moj, nek on samo dobro odigra i nek pokaze svoju tehniku i ostale kvalitite...a u Bundesligi nek zabije aBd jedno 20 komada, onda ce moci ici gdje zeli. Iako je zabio tu ogromnu cifru golova u bundesligi, njemu opet nece niko dati respekta u engleskoj, spaniji, italiji, jednu sezonu vrlo kvalitetno odigrao...al je pitanje moze li to opet ponovit?? nisam strucnjak niti mi je zelja to biti, al mislim da svi treneri u tim ligama sto sam naveo pitaju se to. A dzeko nebrine igrace iz tih liga niti 5%, i oni isto misle "corava koka ponekad potrefi zrno"