Luka Juricic u prvih 11 nije cudo sto gola nisu dali

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Luka Juricic u prvih 11 nije cudo sto gola nisu dali
Ubise ih bukvalno, 3:1 vode i samo napad, napadDoktorinho je napisao/la: ↑19 jul 2022, 19:18ovaj Qarabag mi je fascinantan, ljudi igraju sa svakim. ne zanima ih vrijednosna razlika (mislim da imaju puno vece plate nego sto šira fudbalska masa misli). npr. evo na tm-u vrijede €14mil i vode protiv Zuricha koji vrijedi €47mil, al opet tm nije mjerilo al jeste neki osnovni reprezent
8 puta zaredom igraju grupe evropskih takmicenja a evo na dobrom su putu da i 9ti put zaigraju.
I Lecha koji vrijedi 31 milion,znaci duplo vise od njih poniziliDoktorinho je napisao/la: ↑19 jul 2022, 19:18ovaj Qarabag mi je fascinantan, ljudi igraju sa svakim. ne zanima ih vrijednosna razlika (mislim da imaju puno vece plate nego sto šira fudbalska masa misli). npr. evo na tm-u vrijede €14mil i vode protiv Zuricha koji vrijedi €47mil, al opet tm nije mjerilo al jeste neki osnovni reprezent
8 puta zaredom igraju grupe evropskih takmicenja a evo na dobrom su putu da i 9ti put zaigraju.
činjenica je da ti je činjenica go k...
A zadnjih par godina pojedini na ovoj temi o Qarabagu pričaju kao o ekipi koja se može proći.Doktorinho je napisao/la: ↑19 jul 2022, 19:18ovaj Qarabag mi je fascinantan, ljudi igraju sa svakim. ne zanima ih vrijednosna razlika (mislim da imaju puno vece plate nego sto šira fudbalska masa misli). npr. evo na tm-u vrijede €14mil i vode protiv Zuricha koji vrijedi €47mil, al opet tm nije mjerilo al jeste neki osnovni reprezent
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.