Luka Juricic u prvih 11 nije cudo sto gola nisu dali
Bh. klubovi u Europi - 2022/23
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bh. klubovi u Europi - 2022/23
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ubise ih bukvalno, 3:1 vode i samo napad, napadDoktorinho je napisao/la: ↑19 jul 2022, 19:18ovaj Qarabag mi je fascinantan, ljudi igraju sa svakim. ne zanima ih vrijednosna razlika (mislim da imaju puno vece plate nego sto šira fudbalska masa misli). npr. evo na tm-u vrijede €14mil i vode protiv Zuricha koji vrijedi €47mil, al opet tm nije mjerilo al jeste neki osnovni reprezent
8 puta zaredom igraju grupe evropskih takmicenja a evo na dobrom su putu da i 9ti put zaigraju.
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
- oldschool72
- Kontakt:
novokompovani klub bez tradicije večeras u Tirani nastavlja svoje velike europske pohode 
Velež do groba
Sjecam se onda davno kad je Zeljo igrao sa Šerifom kad su pokazali tada snimke kakve ljudi imaju terene, centar za rad, uslove za treniranje, koje su to pare i napori uazu i ne preko noci nego godinama ? J'ebena Moldavija smijem se kladiti da mnogi ne znaju gdje je na mapi a da nepogledaju na gogle.
A mi hocemo neki uspjeh, nista se ne radi apsolutno nista, misli neko evo milion maraka uzmi ligu i napravi iskorak u europi za godinu dana.
A mi hocemo neki uspjeh, nista se ne radi apsolutno nista, misli neko evo milion maraka uzmi ligu i napravi iskorak u europi za godinu dana.
Mjau !
Dobro je pao koeficijent na Zrinjski,sad su vec favoriti malko izrazeniji i u gostujucoj utakmici,tako da nema nekog izgovora za eventualni loš rezultat.Mada mislim da bi ih i x zadovoljnio veceras,sto bi bio fin rezultat pred revanš
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
itatabisine
- Kontakt:
Ko prenosi Zrinjski
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
I Lecha koji vrijedi 31 milion,znaci duplo vise od njih poniziliDoktorinho je napisao/la: ↑19 jul 2022, 19:18ovaj Qarabag mi je fascinantan, ljudi igraju sa svakim. ne zanima ih vrijednosna razlika (mislim da imaju puno vece plate nego sto šira fudbalska masa misli). npr. evo na tm-u vrijede €14mil i vode protiv Zuricha koji vrijedi €47mil, al opet tm nije mjerilo al jeste neki osnovni reprezent
8 puta zaredom igraju grupe evropskih takmicenja a evo na dobrom su putu da i 9ti put zaigraju.
5-1.Njihova cijena definitivno nije realna,zasluzuju najmanje 35+mil evo i sam si naveo igraju 9 godina za redom grupnu fazu ali valjda im liga slaba i to im ne dozvoljava nesto vise.
Ljudi imaju svoj neki sistem i guraju.Ne prave glupe greske i ne izbacuju ih razni amateri iz Crne Gore,Farski Ostrva,Moldavije,Albanije itd.a protiv dosta jaci znaju i mogu se ravnopravno nositi
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šta je ovo ovako prazan stadion? 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ima taman publike koliko Zrinsjki ima na svojim utakmicama cak i vise.
Dobri su za sada, mozda malo previse zure trebaju malo stati na loptu, nije ova Tirana bolja od njih.
Dobri su za sada, mozda malo previse zure trebaju malo stati na loptu, nije ova Tirana bolja od njih.
Mjau !
Zrinjski ovo mora proci
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
OnceUponATime
- Kontakt:
Ne može nemanja bez penala. Činjenica.
Nastati će novo doba, Matija Ivaniću. Ustati ćeš ti iz groba, s tobom u boj poći ću!
Dobar Zrinjski zasad
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
činjenica je da ti je činjenica go k...
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
perodeformero
- Kontakt:
Šta ti je neiskustvo, da je Magdić pao poslije ovog udarca crnca u glavu ovaj bi fasovao crveni
Ovaj Zrinjski je najbolja ekipa koja je ikad igrala našu ligu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- kontrasviju
- Kontakt:
A zadnjih par godina pojedini na ovoj temi o Qarabagu pričaju kao o ekipi koja se može proći.Doktorinho je napisao/la: ↑19 jul 2022, 19:18ovaj Qarabag mi je fascinantan, ljudi igraju sa svakim. ne zanima ih vrijednosna razlika (mislim da imaju puno vece plate nego sto šira fudbalska masa misli). npr. evo na tm-u vrijede €14mil i vode protiv Zuricha koji vrijedi €47mil, al opet tm nije mjerilo al jeste neki osnovni reprezent
1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.