FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Dok @braco ne potvrdi ništa, samo njemu vjerujem 

pa dolazi sve je zavrseno ,zavrsio je taj papir sto je trebao
-
- Kontakt:
A zašto na transfermarkt pokazuje da je potpisao za Accra Lions, jedino nas to buni
Ko je taj novi Mamba može li neko detaljnije, hvala
-
- Kontakt:
Onda mora da je dobarJugjesamojedan je napisao/la: ↑20 jul 2022, 15:18Igrao zajedno sa Santosom u Rudaru, desno krilo, to je jedino što znam![]()
- manijacikonjic87
- Kontakt:
hajde bolan veličanstveni sa ovakva 2 krila prekuco bi bilbiju od prosle sezone

Mi smo Željini, Željo je naš !
U devetom kolu ćemo pobijediti Igman kući. Citiraćeš me brate!
- LegendaIvica
- Kontakt:
Amoah 
Sadikovic
Krpic
Sadikovic

Krpic

-
- Kontakt:
Imao ih je i Rudar prošle sezone pa ispade iz ligemanijacikonjic87 je napisao/la: ↑20 jul 2022, 15:35hajde bolan veličanstveni sa ovakva 2 krila prekuco bi bilbiju od prosle sezone![]()
![]()

Ovo kad je debil nama pleso

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Izradili ga lavovi, u ugovoru mu ponudili manje od dogovorenog i on odustao
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
brate jesi citao jucer sta sam pisao?
kad zakuham sa pola foruma nigdje te

Zadnja izmjena: KANA, dana/u 20 jul 2022, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
- lijevapolutka
- Kontakt:
-
- Kontakt:
KANA je napisao/la: ↑20 jul 2022, 16:16brate jesi citao jucer sta sam pisao?
kad zakuham sa pola foruma nigdje tebrate jedva napisem ovo (hajde rekao da se ne svadjam sa ljudima ) pa ti znas moje misljenje nakon Radnika da je iko pametan u ovom klubu bio odmah bi ga nogom u guzicu . Sto je najgore on nakon toga pokaze da moze biti jos gluplji jer nebitnih 7 utakmica nije iskoristio ama bas nizasta ( pa bar da je jednom pokuao Hodzica na njegovu prirodnu poziciju ) i opet ga potpisu
frajer nastavlja sa svojim glupostima od izjava do igre i oni ga opet podrze
Ne mogu shvatiti da ima neko ko ga podrzava nakon toga svega ali eto .Jucer sam napisao ima da svi placemo od srece kad iduci put pobjedimo .Samo da naglasim ovo je iskljucivo moje misljenje
![]()
Kana brate slažem se s tobom u vezi iznad navedenog, ali gdje ima da piše da je njemu uprava dala podršku, čisto da pročitam…ili su to čisto mahalske price
istina je sto je ubipitar napisao nakon Leotarasassari je napisao/la: ↑20 jul 2022, 16:42KANA je napisao/la: ↑20 jul 2022, 16:16brate jesi citao jucer sta sam pisao?
kad zakuham sa pola foruma nigdje tebrate jedva napisem ovo (hajde rekao da se ne svadjam sa ljudima ) pa ti znas moje misljenje nakon Radnika da je iko pametan u ovom klubu bio odmah bi ga nogom u guzicu . Sto je najgore on nakon toga pokaze da moze biti jos gluplji jer nebitnih 7 utakmica nije iskoristio ama bas nizasta ( pa bar da je jednom pokuao Hodzica na njegovu prirodnu poziciju ) i opet ga potpisu
frajer nastavlja sa svojim glupostima od izjava do igre i oni ga opet podrze
Ne mogu shvatiti da ima neko ko ga podrzava nakon toga svega ali eto .Jucer sam napisao ima da svi placemo od srece kad iduci put pobjedimo .Samo da naglasim ovo je iskljucivo moje misljenje
![]()
Kana brate slažem se s tobom u vezi iznad navedenog, ali gdje ima da piše da je njemu uprava dala podršku, čisto da pročitam…ili su to čisto mahalske price
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.