Cuj ti stanovnik te opstinezagor1987 je napisao/la: ↑20 jul 2022, 18:10Zeljko je Manijak tako da ne lupaj dalabu. Jel znas sta je gradski klub i ko koristi gradski stadion? Zeljo ima svoj tako da nema potrebe da bilo sta koristi ti nama pricas da smo politicka prcija a klub vam pun politicara ubleho hahahahha daj nam nadji nekog iz nase uprave da je u politici crveni kmeru? Velez sam gotivio bas ono iskreno,raje iz Mostara imam vise nego iz Sarajeva sad se cude kako pljujem Velez,bukvalno mi se zbog ovakvih budala zgadio,da hocete ispast od ovih maltezana volio bih vise nego bilo sta. Zrinjski podnosio nisam sad mi je gotivniji 10000 puta,gospoda u svakom smislu za vas . Bice vam ovo duga sezona livadici. Treba grad da nama daje stadion dzaba jer ja kao stanovnik te opstine to placam kao i ostali stanivnici ti nam sigurno ne placas nista,uglavnom nisu nam nikakvu livadu kao vama dali niti 1 cm za dz prcijo zeleno-crvenaopalaopala je napisao/la: ↑20 jul 2022, 18:07zagor1987 je napisao/la: ↑20 jul 2022, 18:01
Pusi.k.urcu budi miran i nauci da se obracas normalno. Mi smo gradski klub,stadion Kosevo je gradski i tu igramo kao i vi sto ste prije pod Bijelim Brijegom,Komsic nije vas navijac tako da kurko mi Kosevo placamo i ne koristimo dzaba,kad vec spominjes evropu fukaro igrate je dvije godine do tada Sarajevo sekunda dijelila od grupa protiv Cluja,play off protiv Dinama Kijeva,play off Celtic itd itd pa opet nismo dobijali sadaku kao vi,nemate nesto pametnije da kazete osim stadiona za koji prozivate uostalom Kosevo je nase bilo mozes i to provijeriti. U svakoj zemlji najtrofejniji,najuspjesniji,sampioni itd dobijaju najvece cifre samo kod nas je kontra
I željo je gradski klub pa ne koristi kosevo kao trening centar . To sto ste prcija od vlasti i dali vam na korištenje za markicu to je druga stvar . Komsic vjerni navijač imaš po fb.u gdje često objavljuje , a o Becirevicu da ti ne govorim brat crveni . To kolko vas je djelilo je smješno pricat , djelilo je i mene sekunda od osvajanja miliona al ga nisam osvojio .
Niste dobijali sadaku al ste bili ravaku na koju se bjelosvjetski olos iživljavao i prebacivao s ruke na ruku . Ko vas nije imao , nije vas upoznao . Amer još malo i opet neki drugi bjelosvjetski olos da vas konzumira

Dosta za danas