mozak je napisao/la: ↑20 jul 2022, 23:39
miky_hz je napisao/la: ↑20 jul 2022, 22:59
Najjace obješnjenje za ovo sam vidio od moderatora Veležove teme vezano za ove majice.
.Što se tiče ove opreme i izbjeljelih majica, imam osjećaj da je u pitanju neko sujevjerje prema ovim majicama.
Valja se i ovog iskreno sjetit
Ne mogu se ja dosjetiti nečega što je u svjetu sporta normalno.
Po tebi, igrači kao što su De light, Toni Kros i dr. nemaju novca za nove kopačke.
Da li si gledao serijal o Džordanu i nastupu u starim patikama.
Takvih primjera je bezbroj.
Iznio sam svoje mišljenje koje je kao informacija totalno nebitno.
Ne nego si jedan od onih koji za sve ima pokušaj opravdavanja ,normalni su takvi likovi,istina nekad cu cudni,jer nekad ono što kažu ni oni u to ne vjeruju,ali eto ko hoce da se postave da svako zašto ima ono pozitivno zato,i ti se trudis da si taj pozitivac tamo koji ce to tako i pokusati predstaviti,i ok bolje sto si takav nego da si negativan,ali ovo mi je bilo ipak malo previše moram priznat i zato sam i izvukao to više kao nešto smješno u smislu da sam se nasmijao na ovo(bez da te zezam fkt nešto)
Al evo realno da sagledamo ovu situaciju,vidi momaka ovih sa Malte eto mi podcjenjujemo fol Malta šta ce oni ovo ono,pa izgledaju realno ko Liga Prvaka kad ih vidiš,to Puma oprema,grmi na njima sve (ok nije to bitno u suštini ja se nadam da cete vi to proci da ste kvalitetniji jel realno ne igra oprema ).Ali nemozes mi reci da ti nebi volio da je tvoja ekipa tako obucena i da ti kao opravdanje tome kazes da je to zbog nekih uroka i babinih gatki,kakvo crno sujevjerje i trening majice,pa da ste osvojili Ligu Prvaka u njima pa da covjek kaže pa eto ima to nešto kao shvatam.
Brate budeš realan,kazes ono sto vidis svojim ocima,ovo sto vidim to je odron i to mi se ne svidja(jer nemoze ti se ovo svidjat),molba prijedlog za upravu da promjene to jel je stvarno neugodno za vidjeti i kraj price.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".