E to je posao, hvala druze

E to je posao, hvala druze
Kad vidim ko vama sudi, bolje je da Bog vama pomogne ipak
Zrinji realno nije potreban Kazlaga protiv ekipe koja nije 2 godine pobjedu uzela u gostima, a malisha iz Platonove popusio bi ga i protiv Klisa bez sudijafeniksptica je napisao/la: ↑21 jul 2022, 11:41Kad vidim ko vama sudi, bolje je da Bog vama pomogne ipak
pa zar nije vakat za jednu pobjedu u gostima, ja mislim da je zadnja pobjeda gostujuća baš protiv njih bila hahablueDBR je napisao/la: ↑21 jul 2022, 11:44Zrinji realno nije potreban Kazlaga protiv ekipe koja nije 2 godine pobjedu uzela u gostima, a malisha iz Platonove popusio bi ga i protiv Klisa bez sudijafeniksptica je napisao/la: ↑21 jul 2022, 11:41Kad vidim ko vama sudi, bolje je da Bog vama pomogne ipak
diglisicuuuuuuuuuuuuusvrakino1921 je napisao/la: ↑21 jul 2022, 06:03Sezonska ulaznica je za ulaz a klub nema nista s prevozom do stadiona. Do Zenice je 40 minuta voznje,toliko ima i od Ilidze do Koseva.
Hrdjavom qurcu svaka dlaka smeta !!
Stop socijali i sadakasenju !!
Svi u Zenicu !!
![]()
![]()
![]()
![]()
Eee tugo moja
gladni bolan vidis da reze kao psiMiljacka je napisao/la: ↑20 jul 2022, 19:09Počeo pjena partyblueDBR je napisao/la: ↑20 jul 2022, 16:39FK Sarajevo se obavezalo da ce staviti ves masinu u funkciju radnicima na stadionuMamba21 je napisao/la: ↑20 jul 2022, 16:33Projekat, prema uslovima koje je postavila krovna kuća evropskog fudbala, finansiraju UEFA i NSBiH sa 75% ukupne vrijednosti projekta, dok preostalih 25% obezbjeđuju lokalne zajednice koje raspolažu tim stadionima.
Ukupna vrijednost rekonstrukcije glavnog terena stadiona „Asim Ferhatović Hase“, sa svim troškovima i obračunatim PDV-om, iznosi 2.487.405,03 KM. Nogometni savez BiH je obezbijedio 1.938.207,97 KM, dok preostali iznos od 549.197,06 KM treba biti udio Općine Centar.![]()
![]()
![]()
Polahko, ostavite nešto i za ostatak sezone, biće duga, a za vas frontalne kokuze najduža ikad.![]()
Hvalaredbull93 je napisao/la: ↑21 jul 2022, 12:51Samo za jarana svraku. Zasto Pogba dolazi u zelju
https://www.tiktok.com/@unstoppableronn ... 5747182853
LutakSutko je napisao/la: ↑21 jul 2022, 12:46gladni bolan vidis da reze kao psi
pjena na usta
gladni
Ova u najmanju ruku specifična oprema Veleža podsjeća me na pjesme o našem epskom junaku gdje on kada mu se prigovori zbog pocijepane odjeće kaže: "Ako bude danku na udarcu, koga svučem da se preobučem, ko me svuče da se ne obuče".Antipolitika3 je napisao/la: ↑20 jul 2022, 20:07
Grob te jehbo,spao im znak sa ovih blijedih majica a 2 milke budzetskog kanulo.
Veci derbi uvijek, nego vi i vasi analni alpinisti menstrualne boje...OsmaDolazi je napisao/la: ↑21 jul 2022, 15:10Meni samo nije jasno na osnovu cega se pise da je Zrinjski - Zeljo derbi utakmica? Niti rezultatski, niti historijski, niti lokalno, niti trenutnom formom obje ekipe ne zasluzuju epitet derbi utakmice. Zrinjskom je ovo tekma kao i svaka druga (Sloga, Leotar, Igman...).
Veći im je derbi sa Posusjem nego sa Zeljom.![]()
Najveci klub u drzavi protiv trenutnog sampionaOsmaDolazi je napisao/la: ↑21 jul 2022, 15:10Meni samo nije jasno na osnovu cega se pise da je Zrinjski - Zeljo derbi utakmica? Niti rezultatski, niti historijski, niti lokalno, niti trenutnom formom obje ekipe ne zasluzuju epitet derbi utakmice. Zrinjskom je ovo tekma kao i svaka druga (Sloga, Leotar, Igman...).
Veći im je derbi sa Posusjem nego sa Zeljom.![]()
svrakino1921 je napisao/la: ↑21 jul 2022, 14:06LutakSutko je napisao/la: ↑21 jul 2022, 12:46gladni bolan vidis da reze kao psi
pjena na usta
gladni![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Proximic i 14 gostiju.