Hvala ti, nisam znao da ide.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kakva epizoda, kakva atmosfera na Kosevu. Prebrutalno
Sad sam upravo pregledao i svidja mi se kako je uradjeno.admin je napisao/la: ↑20 jul 2022, 13:57Ovo je vraćeno za sad u nekoj testnoj varijanti.redbull93 je napisao/la: ↑07 jul 2022, 22:29ma novi portal je katastrofa, blago receno. Prilagodjen reklamama, a ne korisniku, sto u neku ruku mogu razumjeti, ali... Trebao se naci neki kompromis, ovako bezvoljno ista i citati. npr prvo sto sam uocio i sto meni smeta, nema vise selekcije "moj tim" gdje su u desnom redu uvijek bile vijesti o klubovima koje dodas u favorite. Al reklame ubise sa svih strana i to bas![]()
Pristupa se mobitelom samo za sad, u meniju, dugme "TEME".
Biće mi drago ako ti kao korisnik te sekcije daš neki komentar na ono što ti je unutar toga korisno i ono što nije...
https://sportsport.ba/moje-teme
Pa koristim android i web verziju cesto, pogledam bas i na laptopu cim mi bude pri ruci. U svakom slucaju pozitivna opcija, a mozda bi i vise ljudi koristilo da zna za nju.admin je napisao/la: ↑20 jul 2022, 17:11Ti gledaš Android aplikaciju. tu se u biti ništa nije ni mijenjalo, to sve tako ima već par godina. biće notifikacije, to je u planu (i za web i za android).
Ono što smo sada dodatno riješili jeste da ima ista stvar i na web varijanti na mobitelu i taj dio planiramo unaprijeđivati u budućnosti iako se iskreno dosta slabo koristi.
Kakva je ovo prisnost sa adminom,cemu ?redbull93 je napisao/la: ↑20 jul 2022, 17:59Pa koristim android i web verziju cesto, pogledam bas i na laptopu cim mi bude pri ruci. U svakom slucaju pozitivna opcija, a mozda bi i vise ljudi koristilo da zna za nju.admin je napisao/la: ↑20 jul 2022, 17:11Ti gledaš Android aplikaciju. tu se u biti ništa nije ni mijenjalo, to sve tako ima već par godina. biće notifikacije, to je u planu (i za web i za android).
Ono što smo sada dodatno riješili jeste da ima ista stvar i na web varijanti na mobitelu i taj dio planiramo unaprijeđivati u budućnosti iako se iskreno dosta slabo koristi.
Mora biti ljeto ? Ljudi samo ljeti negdje idu ?feniksptica je napisao/la: ↑21 jul 2022, 10:43Cekaju da prodje ljetna setona i sezona godisnjih pa da onda vauceri budu u opticaju.
Ne idu i zimi. Al sezona je od januara. A do kraja godine vazi. Ja sam svakako negdje na Uni htio iskoristit, sto ne znaci da je ovo dobra ideja malo losije realizovanabombaysaphire je napisao/la: ↑21 jul 2022, 11:26Mora biti ljeto ? Ljudi samo ljeti negdje idu ?feniksptica je napisao/la: ↑21 jul 2022, 10:43Cekaju da prodje ljetna setona i sezona godisnjih pa da onda vauceri budu u opticaju.
Cunami ga ubacio u spot. Čeka se Bubin odgovor, možda neki duetBosniaBoston je napisao/la: ↑23 jun 2022, 14:51Sajfa je dovodjenjem Mirze Hatica na mjesto DJ-a u slogu prosli vikend ipak prekucao konkurenciju![]()
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl i 10 gostiju.