OnlyLeft22 je napisao/la: ↑22 jul 2022, 10:28@baader
Čim mi ne odgovaraš znaci da je šuplja
Ja znam da si ti ljut zbog toga sto ti Ronaldo ide iz Uniteda. Ali reci mi je li ova brojka tacna

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑22 jul 2022, 10:28@baader
Čim mi ne odgovaraš znaci da je šuplja
Ja znam da si ti ljut zbog toga sto ti Ronaldo ide iz Uniteda. Ali reci mi je li ova brojka tacna
Buraz, trebate pitati upravu što im je marka velika k'o demirlija. Čuj Halilović jbt.RaZuti je napisao/la: ↑22 jul 2022, 11:03To je to, mi smo gotova priča i pobjede naše što klupske što reprezentativne danas postaju čudo. Nemamo trenere koji znaju motivisati igrače, nemamo igrače koji imaju volju da igraju. Para nemamo, kriminal hara, amateri sa dalekih ostrva nas naguze u Evropi kao da igramo protiv tima iz lige 5. U Amara sam se potpuno razočarao jer igra mu je... pa, ima 11 igrača na terenu, eto to je igra. Ali naravno nisu Borac i Velež jedini klubovi u Evropi. Jedino što nam preostaje, i zbilja jedna jedina nada jeste Feđa sa Sarajevom da za dvije godine nešto napravi, i Sergej sa Zrinjskim. U Tuzlu ne polažem nade jer mijenjaju trenere kao čarape. Nadamo se da će makar neki klubovi nabaviti trenera, zacrtati cilj i onda se gradi godinama, a ne nakon 19 dana otkaz.
A da se vratim na predstavljanje u Evropi - sramota! Od ovoga mi reprezentacije ne možemo stvarati, jer ovo su **** a pita se od toga ne pravi.
Fedja je moderniji i trenutno sigurno bolji trener od Amara, malo sam se lose izrazio..MortemHz je napisao/la: ↑22 jul 2022, 07:57Demantovao si sam sebe u ovom postu. Najvećih očekivanja ali sa kakvom ekipom? Mogu i ja očekivati da će Sloga uzeti ligu ali koliko je to realno?Victor je napisao/la: ↑22 jul 2022, 00:58Ne branim amara al de svijuti..sta je fedja gradio? Nakon najvecih ocekivanja od rata Velez zavrsio jedva 5i, jedno vrijeme ih poraz dijelio od borbe za opstanakh1a2s3o4 je napisao/la: ↑21 jul 2022, 22:51Veležu je bolje da se što prije otarasi Amara. Ovo je očaj.
Čovjek OK nije unaprijedio ono što je Feđa gradio, nego je još unazadio ekipu. Nema se šta čekati da se kao uigraju pa će to biti bolje. Teško da hoće, jer nema ni jednog segmenta igre koji obećava. Najlošiji mogući izbor su napravili.
U kupi pitari ih demolirali , oni osvojili kup bez sanse prakticno, a sarajevo boga oca promasilo
Tako da odvadite malo..kao sto pisem ima mjesec dana, velez je ekipa koja je igrala debelo iznad mogucnosri.
Usput da dodam da i dalje mislim da su blize porlasku neko maltezani, jer ovi bas lose igraju odbranu
Pa bgm i ti kao i par vas generalizujete zbog par forumasa kao pitari likuju pitari ispisali stranice, a evo imas i momaka pitara koji su navijali za vas ili vam zazeljeli srecu u susretu. Ne navodis pojedincima da se obracas nego pitarima. I sta ima ko da svrsava jel Velez izgubio ili nije, ni u dzep ni iz dzepa nam, sem ovih par koji se svakodnevno s vama prepucavaju. Ako je neko upisao komentar na utakmicu evo kao sto cu i ja ne znaci da likujem sto ste izgubili, sasvim mi nebitno, ukoliko je za cestitku cestitat cu vam kao prosle godine protiv AEKa npr.Balorda je napisao/la: ↑22 jul 2022, 10:34Pa svaki moj komentar u ovoj priči i jest usmjeren protiv tih pojedinaca. Nikakve veze nema ni sa FKS, HZ ili Pitarima. Ne znam onda šta se ti i slični osjećate prozvani.nokee je napisao/la: ↑22 jul 2022, 10:30Imas problem sa 1 ili 2 nasa forumasa od ranije koja su docekala svojih 5min. E sad sto ti imas problem s njima zapitaj se sam.
Nikom od normalne raje koja navija za FKS nije drago sto je Velez izgubio, to je sigurno. A ti sad misli sta hoces! Eto formiraj misljenje na osnovu tih s kojima se castis redovno. A i procitaj sta ti pises, pa ako ti je to ok, nisi daleko od njih.
Pozdrav![]()
I prosle godine su poprilicno namucili Feyenoord u onom pretkolu, gledao sam bas utakmicu iz Roterdama, a eto Feyenoord na kraju ode do finala tog takmicenja. Ma svi napreduju nema govora ma koliko to otrcano zvucalo, nekada su ove ekipe sa Malte bile kanta za napucavanje, pa eto i mi kad smo kokuzi bili sastajali se sa tim ekipama sa Malte i trpali ih, ali bgm sad vise to nije tako. Sinoc gledam one maltezane i nista oni nisu slabiji u odnosu na nase klubove. A sto se Kosova tice ubjedjen sam da ce i oni prije nas dati klub u grupnoj fazi ove Konferencijske ligerishovski je napisao/la: ↑22 jul 2022, 11:18DRITA iz Gnjilana, gradića na Kosovu, izvela je jedno od najvećih iznenađenja početka sezone eurokupova. U prvoj utakmici drugog pretkola Konferencijske lige odigrala je 0:0 kod Antwerpa, punog uglednih imena. Belgijski klub vodi slavni bivši nogometaš Mark van Bommel, a za njega igraju Radja Nainggolan, Toby Alderweireld, Vincent Janssen, Ritchie De Laet, koji je bio prvak s Leicesterom, japanski reprezentativac Koji Miyoshi...
I jos im morz dovede za pomocnike ljude pred penzijufeniksptica je napisao/la: ↑22 jul 2022, 10:24Na stranu zajebanciju ali klub koji staje na zdrave noge i koji iz dana u dan napreduje da imenuje Osima za trenera… treba neko krivicno odgovarati za to
Padamo par pozicija ove godine
Što je opet najveći uspjeh nekog kluba iz tvoje države kakav god da je. Nije nam u 1. pretkolu konferencijske lige neki poluprofesionalni klub pun ribara i taksista iz države veličine jednog sarajevskog naselja složio tricu ili nešto slično.
Jednu godinu samo, čisto da vidite da koliko god se mi obrukali, vi ostali možete još puno, puno gore
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.