znam da je tesko gledati da liverpul dovede klasu njunjeza a celsi penzionera kulibajlija
English Premier League
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
dachodachoni
- Kontakt:
Re: English Premier League
Dacho haman nije dugo rostiljo. Otiso pritisak u qrac
- wadethegreat
- Kontakt:
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
White i Ramsdale nisu razvalili prošle pripreme 
Pa ako se moze sprdat na njegov racun zbog 60ak min odigranih u prve 2 pripremne tekme, moze se i pohvalit nakon 4 komada za poluvrijeme Leipzigu.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
100 mil. / 4= 25 mil.po golu, smanjice to darwin nakon 6 godina na .
0.8 mil po golu.
0.8 mil po golu.
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Jesu mi se nesto usutili kriticari njunjeza 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Izgleda da nakon najboljeg krilnog igrača Bayern sljedeće sezone dovodi i najboljeg napadača engleske poljoprivredne lige Harrya Kanea.
Zanimljiv transfer, ne znam zaista kako će se tridesetogodišnji Kane snaći u taktički zahtjevnoj Bundesligi, ali u svakom slučaju podržavam prelazak, vrijeme je da i on nešto osvoji.
Zanimljiv transfer, ne znam zaista kako će se tridesetogodišnji Kane snaći u taktički zahtjevnoj Bundesligi, ali u svakom slučaju podržavam prelazak, vrijeme je da i on nešto osvoji.
Kane se odlučio za novi izazov u karijeri.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Od dovodjenja Njunjeza mislim da je to dobar potez Liverpoola i ako pronadje "zajednicku rijec" na terenu sa Salahom to bi moglo funkcionisati i bolje od Salah-Mane (pogotovo nakon sto je Salah produzio i opet se osjeca kao glavna baja), ali misliti da 4 gola u nekoj prijateljskoj utakmici mogu nesto kriticarima je ludost - Njunjez moze usutiti kriticare samo ako krene trpati u sluzbenim utakmicama, ali ovo je za njeg super jer vec su ga poceli puno pritiskiati i cak neke snimeke kad mu na treningu jedna lopta predje preko noge kaciti i kojekave gluposti pisati kako se jos trazi (cuj trazi se jer je na treningu od 100 pokusaja jednu loptu nabio na 10 red trbina)
Ko i Owen kad je otisao s otoka - klupica i gleda kako Müler zabija velemajstorske golove.coelho41 je napisao/la: ↑22 jul 2022, 12:12Izgleda da nakon najboljeg krilnog igrača Bayern sljedeće sezone dovodi i najboljeg napadača engleske poljoprivredne lige Harrya Kanea.
Takticki zahtjevnoj jedino ako nisi Bayern u koji navodno ide.coelho41 je napisao/la: ↑22 jul 2022, 12:12Izgleda da nakon najboljeg krilnog igrača Bayern sljedeće sezone dovodi i najboljeg napadača engleske poljoprivredne lige Harrya Kanea.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
U medijima je napravljen lažni ideal o fizički najzahtjevnijoj engleskoj ligi, a u praksi skoro da ne vidimo engleske igrače da igraju van Otoka. Ušuškani u ogromne količine novca, kao i čitav medijski hype koji im njihova domovina pruža, većina engleskih igrača se ne usudi ići vani. Tako da tri najuspješnija engleza van svoje domovine ostaju: Hargreaves, McMannaman i Beckham, ostali su većinom teško flopali, a imamo sada i Judea Bellingahama koji nakon skoro 20 godina prijeti da postane jedan uspješan Englez van domovine. Sudeći po tome, prelazak Kanea u drugu ligu može značiti kraj njegove karijere.Sport90 je napisao/la: ↑22 jul 2022, 12:34Ko i Owen kad je otisao s otoka - klupica i gleda kako Müler zabija velemajstorske golove.coelho41 je napisao/la: ↑22 jul 2022, 12:12Izgleda da nakon najboljeg krilnog igrača Bayern sljedeće sezone dovodi i najboljeg napadača engleske poljoprivredne lige Harrya Kanea.
S druge strane igrači iz svih ostalih liga dokazano su spremni dominirati Engleskom ligom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.