znam da je tesko gledati da liverpul dovede klasu njunjeza a celsi penzionera kulibajlija
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
dachodachoni
- Kontakt:
Re: English Premier League
Dacho haman nije dugo rostiljo. Otiso pritisak u qrac
- wadethegreat
- Kontakt:
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
White i Ramsdale nisu razvalili prošle pripreme 
Pa ako se moze sprdat na njegov racun zbog 60ak min odigranih u prve 2 pripremne tekme, moze se i pohvalit nakon 4 komada za poluvrijeme Leipzigu.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
100 mil. / 4= 25 mil.po golu, smanjice to darwin nakon 6 godina na .
0.8 mil po golu.
0.8 mil po golu.
CPOJ
Jesu mi se nesto usutili kriticari njunjeza 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Izgleda da nakon najboljeg krilnog igrača Bayern sljedeće sezone dovodi i najboljeg napadača engleske poljoprivredne lige Harrya Kanea.
Zanimljiv transfer, ne znam zaista kako će se tridesetogodišnji Kane snaći u taktički zahtjevnoj Bundesligi, ali u svakom slučaju podržavam prelazak, vrijeme je da i on nešto osvoji.
Zanimljiv transfer, ne znam zaista kako će se tridesetogodišnji Kane snaći u taktički zahtjevnoj Bundesligi, ali u svakom slučaju podržavam prelazak, vrijeme je da i on nešto osvoji.
Kane se odlučio za novi izazov u karijeri.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Od dovodjenja Njunjeza mislim da je to dobar potez Liverpoola i ako pronadje "zajednicku rijec" na terenu sa Salahom to bi moglo funkcionisati i bolje od Salah-Mane (pogotovo nakon sto je Salah produzio i opet se osjeca kao glavna baja), ali misliti da 4 gola u nekoj prijateljskoj utakmici mogu nesto kriticarima je ludost - Njunjez moze usutiti kriticare samo ako krene trpati u sluzbenim utakmicama, ali ovo je za njeg super jer vec su ga poceli puno pritiskiati i cak neke snimeke kad mu na treningu jedna lopta predje preko noge kaciti i kojekave gluposti pisati kako se jos trazi (cuj trazi se jer je na treningu od 100 pokusaja jednu loptu nabio na 10 red trbina)
Ko i Owen kad je otisao s otoka - klupica i gleda kako Müler zabija velemajstorske golove.coelho41 je napisao/la: ↑22 jul 2022, 12:12Izgleda da nakon najboljeg krilnog igrača Bayern sljedeće sezone dovodi i najboljeg napadača engleske poljoprivredne lige Harrya Kanea.
Takticki zahtjevnoj jedino ako nisi Bayern u koji navodno ide.coelho41 je napisao/la: ↑22 jul 2022, 12:12Izgleda da nakon najboljeg krilnog igrača Bayern sljedeće sezone dovodi i najboljeg napadača engleske poljoprivredne lige Harrya Kanea.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
U medijima je napravljen lažni ideal o fizički najzahtjevnijoj engleskoj ligi, a u praksi skoro da ne vidimo engleske igrače da igraju van Otoka. Ušuškani u ogromne količine novca, kao i čitav medijski hype koji im njihova domovina pruža, većina engleskih igrača se ne usudi ići vani. Tako da tri najuspješnija engleza van svoje domovine ostaju: Hargreaves, McMannaman i Beckham, ostali su većinom teško flopali, a imamo sada i Judea Bellingahama koji nakon skoro 20 godina prijeti da postane jedan uspješan Englez van domovine. Sudeći po tome, prelazak Kanea u drugu ligu može značiti kraj njegove karijere.Sport90 je napisao/la: ↑22 jul 2022, 12:34Ko i Owen kad je otisao s otoka - klupica i gleda kako Müler zabija velemajstorske golove.coelho41 je napisao/la: ↑22 jul 2022, 12:12Izgleda da nakon najboljeg krilnog igrača Bayern sljedeće sezone dovodi i najboljeg napadača engleske poljoprivredne lige Harrya Kanea.
S druge strane igrači iz svih ostalih liga dokazano su spremni dominirati Engleskom ligom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.