5 godina
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
ovi nam poslali mail da nemaju kurira i da dodjemo sami po dresove,preneozbiljno,vidio sam dresove,meni ne izgledaju loše ali su navodno preloše kvalitete
VVVBK
VVVBK
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
To sto si i pomislio da si i ti jedan od tih.joker90 je napisao/la: ↑22 jul 2022, 20:55Sta si htio reci u ovoj posljednjoj recenici??
Iskreno ne zanima me to jedino me zanima FKS, podrska i pobjeda
naseg kluba.
Ko moze kupio je ko ne moze i nije, svima nama je isto za te godisnje a isto je tako i ostalim navijacima sirom PL BiH
Bez ljutnje
Pozz
F.K. SARAJEVO
Smijes li pare staviti na to da nisam kupio? Evo moderator me zna imenom i prezimenom, pa ti moze potvrditi jesam li ja. Ako si siguran da se oparis nabrzaka.senad82 je napisao/la: ↑22 jul 2022, 21:13To sto si i pomislio da si i ti jedan od tih.
naseg kluba.
Ko moze kupio je ko ne moze i nije, svima nama je isto za te godisnje a isto je tako i ostalim navijacima sirom PL BiH
Bez ljutnje
Pozz
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Evo krenulo kmecanje : Zasto tekma po vrucini ?! Kme,kme,vruce !!
No,stvar je jasna i jednostavna. Ako dva kluba igraju u terminu gdje su extremni uvjeti -vrucina u prednosti je ??
Klub koji je mladji,fizicki spremniji i odmorniji. Sto znaci da ti uslovi-vrucina,daju ogromnu prednost Sarajevu.
Nas tim je dosta mladji,fizicka sprema je poslije dugih i dobrih priprema odlicna ,dok vidjeli smo da je fizicka sprema igraca Borca na nivou morskog krastavca,igrali su i tri tekme u 10 dana,dok su nasi igraci skroz odmorni i nasponovani.
Termin igranja utakmice i vrucina su veliki plus za Sarajevo
No,stvar je jasna i jednostavna. Ako dva kluba igraju u terminu gdje su extremni uvjeti -vrucina u prednosti je ??
Klub koji je mladji,fizicki spremniji i odmorniji. Sto znaci da ti uslovi-vrucina,daju ogromnu prednost Sarajevu.
Nas tim je dosta mladji,fizicka sprema je poslije dugih i dobrih priprema odlicna ,dok vidjeli smo da je fizicka sprema igraca Borca na nivou morskog krastavca,igrali su i tri tekme u 10 dana,dok su nasi igraci skroz odmorni i nasponovani.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Nehumano je igrati na 35+ celzijusa.Antikloc je napisao/la: ↑22 jul 2022, 21:41Evo krenulo kmecanje : Zasto tekma po vrucini ?! Kme,kme,vruce !!
Fudbaleri Borca u nedjelju dočekuju Sarajevo u drugom kolu m:tel Premijer lige BiH, a nisu imali nimalo lijep uvod u taj meč.
Banjalučani su danas otputovali u Prijedor, trebalo je da budu smješteni u ovom gradu i kasnije otputuju na trening u Bosanski Novi, gdje će da ugoste bordo ekipu, prenosi Šumska1nf0
Ipak, hotel u koji su smješteni, nije bio uslovan, pa su Banjalučani odlučili da se vrate u svoj grad i tu će večeras da obave trening.
Nepotrebno pređenih 100 i više kilometara uticat će na ekipu sigurno, a ko je kriv za to putešestvije...

Banjalučani su danas otputovali u Prijedor, trebalo je da budu smješteni u ovom gradu i kasnije otputuju na trening u Bosanski Novi, gdje će da ugoste bordo ekipu, prenosi Šumska1nf0
Ipak, hotel u koji su smješteni, nije bio uslovan, pa su Banjalučani odlučili da se vrate u svoj grad i tu će večeras da obave trening.
Nepotrebno pređenih 100 i više kilometara uticat će na ekipu sigurno, a ko je kriv za to putešestvije...

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Pamcenje k'o u ribice. Sta bi da ti organizuju ? Da klece da te mole da dodjes ?!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
[/quote]
To sto si i pomislio da si i ti jedan od tih.
naseg kluba.
Bez ljutnje
Pozz
[/quote]
Smijes li pare staviti na to da nisam kupio? Evo moderator me zna imenom i prezimenom, pa ti moze potvrditi jesam li ja. Ako si siguran da se oparis nabrzaka.
[/quote]
Iskreno drago mi je da si vjeran i kupio sezonsku ali brate onda ne jadikuj. Sve shvatam, sve ok, cijene sve je katastrofa ali jbaji ga svima nam je tako. Hajmo podrzati a ne zaliti 30-40 maraka. Ako si u mogucnosti idi, ako nisi ljudi smo treba se organizovati i snalaziti a ako ne onda tv jbi ga.
Svi na istoj strani
Idemo Sarajevo

To sto si i pomislio da si i ti jedan od tih.
naseg kluba.
Bez ljutnje
Pozz
[/quote]
Smijes li pare staviti na to da nisam kupio? Evo moderator me zna imenom i prezimenom, pa ti moze potvrditi jesam li ja. Ako si siguran da se oparis nabrzaka.
[/quote]
Iskreno drago mi je da si vjeran i kupio sezonsku ali brate onda ne jadikuj. Sve shvatam, sve ok, cijene sve je katastrofa ali jbaji ga svima nam je tako. Hajmo podrzati a ne zaliti 30-40 maraka. Ako si u mogucnosti idi, ako nisi ljudi smo treba se organizovati i snalaziti a ako ne onda tv jbi ga.
Svi na istoj strani
Idemo Sarajevo
F.K. SARAJEVO
Na sta lice dresovi? Kojima su najslicniji?nukleusmember je napisao/la: ↑22 jul 2022, 20:59ovi nam poslali mail da nemaju kurira i da dodjemo sami po dresove,preneozbiljno,vidio sam dresove,meni ne izgledaju loše ali su navodno preloše kvalitete
VVVBK
- FKS -
Mislim da je kvalitet na nivou, nano tehnologija je u pitanju. Nepropusni su.nukleusmember je napisao/la: ↑22 jul 2022, 20:59ovi nam poslali mail da nemaju kurira i da dodjemo sami po dresove,preneozbiljno,vidio sam dresove,meni ne izgledaju loše ali su navodno preloše kvalitete
VVVBK
Alo majstore.. ja svakako ne bih s tim prevozom ni isao, jer nisam iz Sarajeva. Uvijek idemo s privatnim... Nego samo kazem da se ne sjecam da je klub tako nesto org.mozda grijesim.. ovaj spomenuo da u Igmanu tako rade...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Alo majstore.. ko kaze da nece organizivati ? Alo majstore.. da sacekamo da (ne)organizuju pa da kritikujemo..
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Što te onda briga ako ideš svojim prevozom ? Ja nisam iz Sarajeva, kada mogu idem i ništa ne prigovaram.NazorUso je napisao/la: ↑22 jul 2022, 22:23Alo majstore.. ko kaze da nece organizivati ? Alo majstore.. da sacekamo da (ne)organizuju pa da kritikujemo..
Oni imaju Tatara a on navikao kod arapa na vrućinu.Antikloc je napisao/la: ↑22 jul 2022, 21:41Evo krenulo kmecanje : Zasto tekma po vrucini ?! Kme,kme,vruce !!

Ma ne bi me cudilo zbog prijenosa ai dvije tekme se u Hercegovini igraju gdje je pakleno te njih kasnije dok zahladni a i et ovi nemaju reflektore i do toga je .Antikloc je napisao/la: ↑22 jul 2022, 21:41Evo krenulo kmecanje : Zasto tekma po vrucini ?! Kme,kme,vruce !!
- hordesofdevil
- Kontakt:
Ne znam za vas ali ja cu lec spavat u 8 ujutro, i navit sebi alarm pola sata prije utakmice. Inace necu moc docekat utakmicu i umrijet cu od nervoze...
La Banda Del Diablo !
Dal je moguce da je Fedja ovoliko izvukao od ovih igraca Veleza poput Ovcine,Hasanovica,Zeljkovica,Vehabovica pa i Zajmovica koji je u Zelji bio los je bio solidan.Mislim da ce ovi sada poceti strmoglavo padati u kvaliteti i formi.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: N3R3D, Proximic, rimljanin90, skoJaa, UltraSa46 i 80 gostiju.