Pa sudija ozlijedi nam igraca

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Mislim da su previse premladi za AllegriaBuffonGigi je napisao/la: ↑23 jul 2022, 10:38Ova utakmica ne mora biti mjerilo nicega, ali mene su Gatti i Fagioli odusevili. Ta dva momka moraju imati sansu da igraju rame uz rame s ostalima, bez razmisljanja o daljim posudbama ili klupi zbog "neiskustva".
"Danas svi igraju fudbal"
Rugani 21J1897 je napisao/la: ↑23 jul 2022, 10:45Mislim da su previse premladi za AllegriaBuffonGigi je napisao/la: ↑23 jul 2022, 10:38Ova utakmica ne mora biti mjerilo nicega, ali mene su Gatti i Fagioli odusevili. Ta dva momka moraju imati sansu da igraju rame uz rame s ostalima, bez razmisljanja o daljim posudbama ili klupi zbog "neiskustva".
Nisam gledo utakmicu Ali po komentarima po raznim forumima kritikuje se igra prema naprijed? Opet isto bez ideja..
Evo ziherica ti se na pressu ponosi sto je igrao ujednacenu utakmicu i u momentima sa 11 igraca u bunkeru protiv ovih amateraItalia je napisao/la: ↑23 jul 2022, 16:22Rugani 21J1897 je napisao/la: ↑23 jul 2022, 10:45Mislim da su previse premladi za AllegriaBuffonGigi je napisao/la: ↑23 jul 2022, 10:38Ova utakmica ne mora biti mjerilo nicega, ali mene su Gatti i Fagioli odusevili. Ta dva momka moraju imati sansu da igraju rame uz rame s ostalima, bez razmisljanja o daljim posudbama ili klupi zbog "neiskustva".
Nisam gledo utakmicu Ali po komentarima po raznim forumima kritikuje se igra prema naprijed? Opet isto bez ideja..
Lemina 22
Sturaro 23
Pereyra 24
Zaza 25
Morata 23
Dybala 22
Pjaca 22
Kean 17
Bentancur 21
Berna 23
De Ligt 20
Vlahović 21
To su po statistici igraci koji su bili redovni, bez nabrajanja Mandragora, Fagiolija i svih onih koji nisu ostavili neki trag. Igraci koji su bili standardni u rosteru. Bas bih volio vidjeti statistiku prethodnika, koliko je npr. Conte izbacio mladih igraca ili sta nam je to ostalo od Sarrijevog mladog tima. A da ne pricam o calciopoli eri i prije, gdje je prosjek godina bio 33.5.
A sto se Gatija tice, ja mislim da je konacno svima jasno da nema potrebe za jos jednim stoperom pored Bremera, Bonuccija i njega. Samo bi mu oduzimali dragocijeno vrijeme, a moze biti novi lider.
Juventinisimo je napisao/la: ↑23 jul 2022, 16:42Sta kazete braco, hoce li biti sta od nas ove sezone...![]()
Gatti, odigrao ok...onu loptu nije smjeo pustiti, odmah na pocetku, 3/4 minuta, Cuardaro je "osinuo" u korner...ono se mora izbiti, nema pustanja..
Pogba, kakav god donosi novu dimenziju u sredini...
Marija, pod stare dane i dalje dominira, jos da se to malo ustima, bice i bolje..
Fagioli, dobar, ako misle da u njemu ista ima, on bi trebao odigrati barem 1800-2000 minuta ove sezone u svim takmicenjima...ako nema, onda ga "utopiti" za Zaniola ili koga vec...zao mi te momak, tek si 21, nisi ziherica style..druga opcija je realnost..da Bog da ja pogrijesio..
Danilo, valjda nece igrati stopera...![]()
Sandro/Cuadrado...sta ja znam...onako
Graca, osim gola, nista specijalno..slabo se nekako nudio na terenu..
Kean, njega mi najvise zao..poslije one sezone gdje je dobivao minute na kapaljku, odigrao odlicno, uradili smo "odlican" potez pustajuci ga...i tako je lutao par godina, dosao u fazu raspada, vise ni lopte ne moze pogoditi, a kamo li gol...Njega se rijesiti pod hitno, neka mu je sretno gdje god da ode i da pronadje samog sebe...tu istu gresku bi mogli uraditi sa Fagiolom...hoce li biti pameti??
Drugo nisam gledao...nisam upratio, gdje je Miretti? Pisalo je o posudbi, Monza?
Kako je odigrao Soule?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.