Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

RAGIBIZSTRMINA
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la RAGIBIZSTRMINA » 23 jul 2022, 05:44

Teski bunker i protiv ovih amatera,sreca pa nam ziherica pokazuje odmah na startu kakva ce nam igra biti :urnebes:

Pa sudija ozlijedi nam igraca :rol:
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍

"No Mikey,no no Mikey that was so no right".

Super Max! 🧡

RAGIBIZSTRMINA
Kontakt:

Post Postao/la RAGIBIZSTRMINA » 23 jul 2022, 05:56

Koliko je zalosno za ovu ekipu da im je ziheras Alegri trener,Pogba i DiMaria samo hajcaju da se ide naprijed u presing,odskacu od svih ali ovi navikli u svojih 16 lezati

Ovom liku je u glavi samo bunker i tjt,cak i protiv ovih amatera vidis naznake toga,Kean u liniji veznih,igrac bez karaktera kao i spanska bukva

DiMaria Pogba i Fagioli najbolji :thumbup:
Zadnja izmjena: RAGIBIZSTRMINA, dana/u 23 jul 2022, 06:03, ukupno mijenjano 1 put.
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍

Super Max! 🧡

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 23 jul 2022, 06:00

Super poluvrijeme, nemam zamjerki

Pogba, Di Maria, Loca klase

Fagioli pun samopouzdanja, smiren, svaka čast

Da vidimo sad Rovellu, Zakariu i Bremera
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 23 jul 2022, 06:12

Pohvalio bi i Gatija. Jako smiren, dobar pas a njemu se moze i gol pripisati. Ovi debili jako agresivni
Max Allegri

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 23 jul 2022, 06:35

Ovaj Juventus je sramota ko god igro i dosao dok je pacov na klupi ...Jbni ga chivas stavio u 16 metara ..

RAGIBIZSTRMINA
Kontakt:

Post Postao/la RAGIBIZSTRMINA » 23 jul 2022, 06:40

Dajte ljudi već jednom otpustite ovu budalu ziherašku sa klupe,nije ovo normalno stvarno....
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍

Super Max! 🧡

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 23 jul 2022, 06:44

Daj Bože da ovog Pellegrinija iko na posudbu uzme, kamo li plati šta
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 23 jul 2022, 07:13

Fagioli je ljepota, lahkoca kojom igra se ne može nauciti.
Ali ne sumnjam, radi nadakardnog mentaliteta u klubu, ako bude bilo on ili Rovella da ce klasični soldatino imati prednost nad tehnički superiornijim i nadarenijim igračem.
Apsolutno ne dovoditi Paredesa, veza je krcata i fali igraca na drugim pozicijama.

:tokralju:

Kean mora otici, ne moze on biti ni rezerva. Juventus ce imati ozbiljne probleme ako ne dovede 2 napadaca.

Pellegrini je igrač za drugu ligu, ali to je znao svako ko ga je jednom gledao.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 23 jul 2022, 09:31

Imas jutros 3 igraca u veznom redu koji zaista znaju igrati fudbal, i mi se opet povlacimo, nemamo zelje drzati loptu niti kontrolisati protivnika, ko god on bio. Stvarno se ne radujem nastavku prosle sezone.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 23 jul 2022, 09:38

Prva utakmica a djelovali smo tako uigranije vec porslih godina. Brzina pasa, protok sve na vecem nivou. Nastavit radit, vidjet cemo ko ce od ove trojice momcica ostati u klubu, za trojicu nema mjesta. Gati je stvarno fin igrac, brzina pasa, preciznost sve sto nam fali u zadnjoj liniji a uz to jak i stamen.
Mirise fina sezona
Max Allegri

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 23 jul 2022, 10:07

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 23 jul 2022, 10:38

Ova utakmica ne mora biti mjerilo nicega, ali mene su Gatti i Fagioli odusevili. Ta dva momka moraju imati sansu da igraju rame uz rame s ostalima, bez razmisljanja o daljim posudbama ili klupi zbog "neiskustva".
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 23 jul 2022, 10:45

BuffonGigi je napisao/la:
23 jul 2022, 10:38
Ova utakmica ne mora biti mjerilo nicega, ali mene su Gatti i Fagioli odusevili. Ta dva momka moraju imati sansu da igraju rame uz rame s ostalima, bez razmisljanja o daljim posudbama ili klupi zbog "neiskustva".
Mislim da su previse premladi za Allegria :mrgreen:

Nisam gledo utakmicu Ali po komentarima po raznim forumima kritikuje se igra prema naprijed? Opet isto bez ideja..
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FabioMiretti
Kontakt:

Post Postao/la FabioMiretti » 23 jul 2022, 12:19

nije sramota braniti se protiv Guadelahare

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 23 jul 2022, 12:47

FabioMiretti je napisao/la:
23 jul 2022, 12:19
nije sramota braniti se protiv Guadelahare
"Danas svi igraju fudbal"

Mislim da ni on sam ne zna koliko može biti dobar, a pogotovo u klubu, nadam se da su im oči otvorene. Ima nešto modricevsko u načinu tretiranja lopte, jednostavnost i lahkoca igranja na nivou iznad prosjeka.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 23 jul 2022, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 23 jul 2022, 13:03

Prvo odlicno, bilo je i trke i zelje. Di Maria ce biti veliko pojacanje klasa, jos da se uigra sa ostalim igracima.
Pogba isto tako.
Gatti solidan.
Drugo poluvrijeme odmah izmjene na startu nista posebno ovi sa klupe nisu odigrali.
1946

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 23 jul 2022, 16:22

J1897 je napisao/la:
23 jul 2022, 10:45

Nisam gledo utakmicu Ali po komentarima po raznim forumima kritikuje se igra prema naprijed? Opet isto bez ideja..
Rugani 21
Lemina 22
Sturaro 23
Pereyra 24
Zaza 25
Morata 23
Dybala 22
Pjaca 22
Kean 17
Bentancur 21
Berna 23
De Ligt 20
Vlahović 21

To su po statistici igraci koji su bili redovni, bez nabrajanja Mandragora, Fagiolija i svih onih koji nisu ostavili neki trag. Igraci koji su bili standardni u rosteru. Bas bih volio vidjeti statistiku prethodnika, koliko je npr. Conte izbacio mladih igraca ili sta nam je to ostalo od Sarrijevog mladog tima. A da ne pricam o calciopoli eri i prije, gdje je prosjek godina bio 33.5.

A sto se Gatija tice, ja mislim da je konacno svima jasno da nema potrebe za jos jednim stoperom pored Bremera, Bonuccija i njega. Samo bi mu oduzimali dragocijeno vrijeme, a moze biti novi lider.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

RAGIBIZSTRMINA
Kontakt:

Post Postao/la RAGIBIZSTRMINA » 23 jul 2022, 16:36

Italia je napisao/la:
23 jul 2022, 16:22
J1897 je napisao/la:
23 jul 2022, 10:45

Rugani 21
Lemina 22
Sturaro 23
Pereyra 24
Zaza 25
Morata 23
Dybala 22
Pjaca 22
Kean 17
Bentancur 21
Berna 23
De Ligt 20
Vlahović 21

To su po statistici igraci koji su bili redovni, bez nabrajanja Mandragora, Fagiolija i svih onih koji nisu ostavili neki trag. Igraci koji su bili standardni u rosteru. Bas bih volio vidjeti statistiku prethodnika, koliko je npr. Conte izbacio mladih igraca ili sta nam je to ostalo od Sarrijevog mladog tima. A da ne pricam o calciopoli eri i prije, gdje je prosjek godina bio 33.5.

A sto se Gatija tice, ja mislim da je konacno svima jasno da nema potrebe za jos jednim stoperom pored Bremera, Bonuccija i njega. Samo bi mu oduzimali dragocijeno vrijeme, a moze biti novi lider.
Evo ziherica ti se na pressu ponosi sto je igrao ujednacenu utakmicu i u momentima sa 11 igraca u bunkeru protiv ovih amatera :rol:
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍

Super Max! 🧡

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 23 jul 2022, 16:42

Sta kazete braco, hoce li biti sta od nas ove sezone... :mrgreen:

Gatti, odigrao ok...onu loptu nije smjeo pustiti, odmah na pocetku, 3/4 minuta, Cuardaro je "osinuo" u korner...ono se mora izbiti, nema pustanja..
Pogba, kakav god donosi novu dimenziju u sredini...
Marija, pod stare dane i dalje dominira, jos da se to malo ustima, bice i bolje..
Fagioli, dobar, ako misle da u njemu ista ima, on bi trebao odigrati barem 1800-2000 minuta ove sezone u svim takmicenjima...ako nema, onda ga "utopiti" za Zaniola ili koga vec...zao mi te momak, tek si 21, nisi ziherica style..druga opcija je realnost.. :crazy: da Bog da ja pogrijesio..
Danilo, valjda nece igrati stopera... :crazy:
Sandro/Cuadrado...sta ja znam...onako
Graca, osim gola, nista specijalno..slabo se nekako nudio na terenu..
Kean, njega mi najvise zao..poslije one sezone gdje je dobivao minute na kapaljku, odigrao odlicno, uradili smo "odlican" potez pustajuci ga...i tako je lutao par godina, dosao u fazu raspada, vise ni lopte ne moze pogoditi, a kamo li gol... :( Njega se rijesiti pod hitno, neka mu je sretno gdje god da ode i da pronadje samog sebe...tu istu gresku bi mogli uraditi sa Fagiolom...hoce li biti pameti??

Drugo nisam gledao...nisam upratio, gdje je Miretti? Pisalo je o posudbi, Monza?

Kako je odigrao Soule?
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

RAGIBIZSTRMINA
Kontakt:

Post Postao/la RAGIBIZSTRMINA » 23 jul 2022, 17:05

Juventinisimo je napisao/la:
23 jul 2022, 16:42
Sta kazete braco, hoce li biti sta od nas ove sezone... :mrgreen:

Gatti, odigrao ok...onu loptu nije smjeo pustiti, odmah na pocetku, 3/4 minuta, Cuardaro je "osinuo" u korner...ono se mora izbiti, nema pustanja..
Pogba, kakav god donosi novu dimenziju u sredini...
Marija, pod stare dane i dalje dominira, jos da se to malo ustima, bice i bolje..
Fagioli, dobar, ako misle da u njemu ista ima, on bi trebao odigrati barem 1800-2000 minuta ove sezone u svim takmicenjima...ako nema, onda ga "utopiti" za Zaniola ili koga vec...zao mi te momak, tek si 21, nisi ziherica style..druga opcija je realnost.. :crazy: da Bog da ja pogrijesio..
Danilo, valjda nece igrati stopera... :crazy:
Sandro/Cuadrado...sta ja znam...onako
Graca, osim gola, nista specijalno..slabo se nekako nudio na terenu..
Kean, njega mi najvise zao..poslije one sezone gdje je dobivao minute na kapaljku, odigrao odlicno, uradili smo "odlican" potez pustajuci ga...i tako je lutao par godina, dosao u fazu raspada, vise ni lopte ne moze pogoditi, a kamo li gol... :( Njega se rijesiti pod hitno, neka mu je sretno gdje god da ode i da pronadje samog sebe...tu istu gresku bi mogli uraditi sa Fagiolom...hoce li biti pameti??

Drugo nisam gledao...nisam upratio, gdje je Miretti? Pisalo je o posudbi, Monza?

Kako je odigrao Soule?

Može od nas nesto biti i trebalo bi biti samo da ih ziherica hoce da pusti da igraju,koje gledao utakmicu prvo poluvrijeme vidio je da kad god izadjemo u pressing i visoko stojimo odmah nam se lopta vraca u posjed i u tom posjedu ima dobrih razmjena pasa sa jedne na drugu stranu ali brate dragi opet vidis kad se povucu proriv ovih amatera pa Kean dole stoji 16erca onnda ti je muka pravo
Ima potencijala samo da ih pusti da igraju jer to kako on zamislja fudbal u glavi vjerujem da niko ne zna.
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍

Super Max! 🧡

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.