Ko je bio u situaciji kad se priznalo da je nas igrac zadnji dirao loptu, nakon onog koskanja. Neshvatljivo. Cetalji se raduju ko zadnje picke ko onakvog gola, a ti im jos to poklanjas.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Amer Dupovac!
- Objektivac1946
- Kontakt:
Moguće da klub ponovo pokrene one akcije tipa srednjoškolcima ulaz besplatan na A4, ili nešto kao penzioner sa unukom gratis ulaz za dijete itd itd. Da najhajcaju raju malo prije odlaska u Zenicu
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kada bude 1. pretkolo nas bude 8-9K tako da teško ali svakako će biti dobra posjeta, ne treba se sad zamarati sa tim
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nisam uspio gledati drugo poluvrijeme, ima li gdje snimak?
Svaka cast bordo momci, srce ko munara, hvala Ismire, siguran sam da su grizli na terenu.. Konacno je i taj bopac yeban, mayku li im chetnicku svima!
YEBEM BOPAC I BANJALUKU
Svaka cast bordo momci, srce ko munara, hvala Ismire, siguran sam da su grizli na terenu.. Konacno je i taj bopac yeban, mayku li im chetnicku svima!
YEBEM BOPAC I BANJALUKU
NEMA NAZAD
- PeljtoIrfan
- Kontakt:
Još jednom odgovor vezan za snimku.
PeljtoIrfan je napisao/la: ↑24 jul 2022, 19:30To jednostavno nije moguće, ako imaš MojaTV (ili nekog drugog ko ima Arena) možeš vratiti snimku pa gledati. Ja sam postavio snimke svih golova i sasvim je dovoljno uz HL koji će biti na Areninom yt kanalu.
Cestitke ekipi na pobjedi.
Nemojte samo euforiju praviti molim vas.
Bojac je u rangu raspale Slibode trenutno, kad pogledamo par jacih tekmi onda mozemo donekle znati kakvi smo.
Melji R'ajvo!!!

Nemojte samo euforiju praviti molim vas.
Bojac je u rangu raspale Slibode trenutno, kad pogledamo par jacih tekmi onda mozemo donekle znati kakvi smo.
Melji R'ajvo!!!

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Bravo momci, cestitke Fedji i SS, ucinili ste nas ponosnim 

- Osttribine
- Kontakt:
Opet da kazem da cemo mi kriticari Dala Varesanovica se najesti g.ovana, ali hajde neka bude tako, mali je sve bolji 
I eto dokazano, kada imas ekipu i igru mogu ti se qrca i sudije i Vico napusiti, nije da danas sudije nisu banalno grijesile par puta, tipa onog offsidea koji nisu svirali za Borac, ali nista, jednostavno imali smo glavu i rep. Fino ovo izgleda za sada pod Dudicem, ne treba euforisati samo naravno, bice i losih tekmi sigurno, duga sezona.

I eto dokazano, kada imas ekipu i igru mogu ti se qrca i sudije i Vico napusiti, nije da danas sudije nisu banalno grijesile par puta, tipa onog offsidea koji nisu svirali za Borac, ali nista, jednostavno imali smo glavu i rep. Fino ovo izgleda za sada pod Dudicem, ne treba euforisati samo naravno, bice i losih tekmi sigurno, duga sezona.
- feniksptica
- Kontakt:
Ma svaka cast Dalu, ali odabrao je najtezu mogucu opciju. Da je masio mislim d abi mu se jos psovalo jer je pucao u onoj situaciji. Hrabar je
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- JavierBosnia
- Kontakt:
Sto je nadimak Djokanovicu Peci? Ne znam jbg
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- PeljtoIrfan
- Kontakt:
U subotu kisa, standardno
ali ce biti i kisa golova aBd 
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
To mu je nadimak od kada je bio u Akademiji. Oduvijek.
Daj kakve majice sa Mirvicem. Posalji ih fan shopu, to ce te ispostovati garant

- FKS -
Ja mu ne bi puno zamjerio jer da je Hamzi dodao ovaj bi je preko gola napucao. Nardin mu je fino prostor napravio. Dosta je posla i nazad odradjivao kod prekida, izgleda kao zahvalan igrac samo mora poceti golove davati jer kod nas se samo to gleda.feniksptica je napisao/la: ↑24 jul 2022, 21:20Ma svaka cast Dalu, ali odabrao je najtezu mogucu opciju. Da je masio mislim d abi mu se jos psovalo jer je pucao u onoj situaciji. Hrabar je
Ne bi ni Hamzu da ruzim s obzirom na pociju koju je igrao bio je solidan ali zavrsnica losa...
You are someone else I am still right here
Najviše mi je drago zbog cigana Tatara. Eto mu i Borac sada neka ga u **** sada. Musa prekucao. Andrej kapitenski. Daleko najdraži igrač ovdje
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Evo gube tatorova braca cigani..zrinjski ce ih silovat 8;0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.