Ti iskreno ne znas sta pricas, a mislio sam da se moze normalno razgovarati. Sam sebi izmisljas stvari i uvjeravas se. Gore pises o **** SDA i petokraci, sad o turskim majicama, o svemu osim realnosti i onome sto se desilo.Antipolitika3 je napisao/la: ↑25 jul 2022, 00:01Najgore su prosli gradjani Mostara srpske nacionalnosti,ostali su i bez kluba i stadiona pa vi pricajte sto hocete?
Mislite li da su vasi osnivaci prije 100 godina mislili da ce klub voditi najveca islamska,muslimanska,bosnjacka stranka i da ce sahovnica biti pod BB,da ce se na utakkice Veleza dolaziti u turskim majicama i da ce upravu sacinjavati 99 % gradjani jedne nacije?
Meni iskreno zao ljudi,pokrali smo ih kao sirokobrijezani Mostar 90ih.
Jedini crveni (komunisticki klub) koji je preostao, pa na grbu im je petokraka, hoces da kazes da je sve osim toga. Koliko god ih na silu neko pokusao povezati sa necim drugim (kao ti sto radis), to je glupost.
Covjek iznad koji je Velezovac, sve je to popljuvao, a ti hoces njega uvjeriti da on nije upravu sto je napisao i da bolje znas od njega sta on misli. Svasta.