Cujem zale vam se simpatizeri skupa im karta protiv Tirane 20KMAntipolitika3 je napisao/la: ↑25 jul 2022, 00:36Komsije sta cemo za europu,jehbo rat i politiku?
Kakva nam je ovo igra losa?
Gledam one vase maltezane to sve neki profesionalci sto bi rekao Osim nekakve velike torbe nose.
A nasi mamlazi vise niti trcat ne mogu valjda misle samo ce od sebe.
Velež vs Zrinjski
-
- Kontakt:
Re: Velež vs Zrinjski
Zrinjski reklo bi se ima psihološku prednost zbog pobjede iz prve utakmice, a stvari na terenu mogu biti zajebane baš zbog toga.Antipolitika3 je napisao/la: ↑25 jul 2022, 00:36Komsije sta cemo za europu,jehbo rat i politiku?
Gledam one vase maltezane to sve neki profesionalci sto bi rekao Osim nekakve velike torbe nose.
Ja mislim da protiv Želje nisu išli 100% zbog potrošnje i eventualnih povreda, a protiv Tirane se trebaju na glavu bacati zbog važnosti utakmice. Bacat će se i ovi tako da i dalje 50-50.
Za Velež nisam optimista, karakter postoji ali forma je upitna. Hamrun je razbio Alashkert kući tako da to ne daje nadu. Jedina nam je šansa da rano zabijemo.
U svakom slučaju forzza

- Antipolitika3
- Kontakt:
Nemam ti pojma,mozda dijaspora ali tko njih jehbe marka im ko HumMostarwolf1981 je napisao/la: ↑25 jul 2022, 09:17Cujem zale vam se simpatizeri skupa im karta protiv Tirane 20KMAntipolitika3 je napisao/la: ↑25 jul 2022, 00:36Komsije sta cemo za europu,jehbo rat i politiku?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Na Grbavici protiv Hamruna do mene neki dijasporci sjedili i kukaju kažu joj na šta dadosmo po 25 maraka, kad na poluvremenu odoše sa tekme.
Kontam u sebi ne znam ni što ste dolazili ako vam je do 25 KM.
Kontam u sebi ne znam ni što ste dolazili ako vam je do 25 KM.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Sramota. Nasa dijaspora je inace ekstremna (pozitivno i negativno).
Ili skupe love za autobus ili im je marka ko oko vrijedna.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Hvala svima koji su sudjelovali u izgradnji gradskog stadiona pod BB, a posebno KPJ. Da nije njih mi se danas nebi imali gdje loptati 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Što se dijaspore tiče ima tu svega, isto kao i kod domaće raje. Doduše malo je nas paćenika koji bi zadnju marku za svoj klub dali, i ne bi nam žao bilo da 10:0 istu izgubimo... Kod nas barem u zadnje vrijeme imamo pomak što ljudi koji su članovi kluba imaju neke beneficije, pa me za tu dijasporu realno zalibo taki... @Rigi prije svega se treba zahvaliti običnom narodu, koliko sam upoznat svima se odbijalo od plate da se stadion izgradi...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Pa i u vrapčićima za stadion svima se odbijalo od plate za stadion.. I Hrvatima i Bošnjacima a i prošle sezone i Hrvati i Bošnjaci su upumpali 2,5 miliona km u velež, više nego u sve ostale klubove zajedno.*p!p!t@* je napisao/la: ↑26 jul 2022, 17:44Što se dijaspore tiče ima tu svega, isto kao i kod domaće raje. Doduše malo je nas paćenika koji bi zadnju marku za svoj klub dali, i ne bi nam žao bilo da 10:0 istu izgubimo... Kod nas barem u zadnje vrijeme imamo pomak što ljudi koji su članovi kluba imaju neke beneficije, pa me za tu dijasporu realno zalibo taki... @Rigi prije svega se treba zahvaliti običnom narodu, koliko sam upoznat svima se odbijalo od plate da se stadion izgradi...
https://www.dnevnik.ba/sport/fk-velez-n ... ca-2638440miki651 je napisao/la: ↑26 jul 2022, 18:10Pa i u vrapčićima za stadion svima se odbijalo od plate za stadion.. I Hrvatima i Bošnjacima a i prošle sezone i Hrvati i Bošnjaci su upumpali 2,5 miliona km u velež, više nego u sve ostale klubove zajedno.*p!p!t@* je napisao/la: ↑26 jul 2022, 17:44Što se dijaspore tiče ima tu svega, isto kao i kod domaće raje. Doduše malo je nas paćenika koji bi zadnju marku za svoj klub dali, i ne bi nam žao bilo da 10:0 istu izgubimo... Kod nas barem u zadnje vrijeme imamo pomak što ljudi koji su članovi kluba imaju neke beneficije, pa me za tu dijasporu realno zalibo taki... @Rigi prije svega se treba zahvaliti običnom narodu, koliko sam upoznat svima se odbijalo od plate da se stadion izgradi...
https://ba.****/sport-klub/nogome ... -i-fs-bih/
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
Miki nemoj moriti i pisati gluposti ako nemas nista pametno za reci. Taman se pocelo zdravo i normalno diskutovati a ti ko padobranacmiki651 je napisao/la: ↑26 jul 2022, 18:10Pa i u vrapčićima za stadion svima se odbijalo od plate za stadion.. I Hrvatima i Bošnjacima a i prošle sezone i Hrvati i Bošnjaci su upumpali 2,5 miliona km u velež, više nego u sve ostale klubove zajedno.*p!p!t@* je napisao/la: ↑26 jul 2022, 17:44Što se dijaspore tiče ima tu svega, isto kao i kod domaće raje. Doduše malo je nas paćenika koji bi zadnju marku za svoj klub dali, i ne bi nam žao bilo da 10:0 istu izgubimo... Kod nas barem u zadnje vrijeme imamo pomak što ljudi koji su članovi kluba imaju neke beneficije, pa me za tu dijasporu realno zalibo taki... @Rigi prije svega se treba zahvaliti običnom narodu, koliko sam upoznat svima se odbijalo od plate da se stadion izgradi...
Pa sve ok. Tužite portale i vladu federacije koja je cifru od 2,4 miliona km zvanično objavila da je istinit.
I dobijete presudu kad je sve po zakonu.
Ono čudimo se svi što čekate sa tužbom protiv portala i podataka koji su izneseni na zvaničnim stranicama.
Ono čudimo se svi što čekate sa tužbom protiv portala i podataka koji su izneseni na zvaničnim stranicama.
-
- Kontakt:
Zasto bi ikoga tuzili kad je objavljen demant? Uostalom nije njihova greska nego je pogrijesio onaj ko je sastavio finansijski izvjestaj za 2021. godinu i sve stavio pod prihode iz budzeta.miki651 je napisao/la: ↑26 jul 2022, 19:05Pa sve ok. Tužite portale i vladu federacije koja je cifru od 2,4 miliona km zvanično objavila da je istinit.
Ma daj ne mazlunaj. Napravljena vam je nepopravljiva šteta sa onim da ste dobili iz budžeta federacije lani 2.5 miliona maraka.MostarskiSin je napisao/la: ↑26 jul 2022, 23:25Zasto bi ikoga tuzili kad je objavljen demant? Uostalom nije njihova greska nego je pogrijesio onaj ko je sastavio finansijski izvjestaj za 2021. godinu i sve stavio pod prihode iz budzeta.miki651 je napisao/la: ↑26 jul 2022, 19:05Pa sve ok. Tužite portale i vladu federacije koja je cifru od 2,4 miliona km zvanično objavila da je istinit.
A niste dobili ništa...
Pa 100 odvjetnika jedva čeka takve slučajeve. Obraz kluba je doveden u pitanje.
Tužite slobodno čega se plašite.
-
- Kontakt:
Haj ti objasni čovjeku da je isti demant pisao Gosk , da je isti demant pisala i televizija TRT . Al možeš objasnit normalno čovjeku ali čovjeku koji je ograničen kao podrum vrlo teško , al nek svak misli kako hoće to je svačije pravo
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Samo ću ti jedno reći, da se tolike pare pumpaju dovodili bi se ozbiljniji igrači, a ne polovnjaci kao u čitavoj državi. Ko hoće da vidi, može jasno da vidi da je ovaj medijski članak plaćen. Uostalom jasno se po stavkama vidi kad odbiješ pare od Evrope i saveza, i ulaznica. A to su sve pare koje se ne oporezuju, koliko je Velež zaista od države dobio. Jedna su stvar naša podjebavanja, a sušta suprotnost je istina. Mani se te priče, ako išta znaš, onda znaš da svjetska krovna fudbalska kuća svaki projekat radi ovako. Da su uključeni i oni, i savez, i klub, i lokalna zajednica. Svi mi kukamo kako ništa ne rade, a kada urade e yebo ih otac gdje pare bacaju. Svi bi da imamo moderne stadione, i terene, a niko da qurcem mrdne da se isto ostvari. Velež je prošle sezone bio simpatičan jer ga niko nije uzimao za ozbiljno, pa su se hvalospjevi pisali na račun Evrope i gradnje na stadionu. E ove smo godine nekome nešto izbili iz ruka pa i nismo toliko simpatični, i odmah se priča okreće u negativnom smjeru. Velež je prošle godine iz budžeta dobio isto koliko će i ove dobiti, jer se realizuju radovi na stadionu. Ali yebiga, takvo smo mi društvo generalno, zato i kaskamo u svemu, i zato se pare od Uefe gledaju kao pare iz budžeta....miki651 je napisao/la: ↑26 jul 2022, 18:10Pa i u vrapčićima za stadion svima se odbijalo od plate za stadion.. I Hrvatima i Bošnjacima a i prošle sezone i Hrvati i Bošnjaci su upumpali 2,5 miliona km u velež, više nego u sve ostale klubove zajedno.*p!p!t@* je napisao/la: ↑26 jul 2022, 17:44Što se dijaspore tiče ima tu svega, isto kao i kod domaće raje. Doduše malo je nas paćenika koji bi zadnju marku za svoj klub dali, i ne bi nam žao bilo da 10:0 istu izgubimo... Kod nas barem u zadnje vrijeme imamo pomak što ljudi koji su članovi kluba imaju neke beneficije, pa me za tu dijasporu realno zalibo taki... @Rigi prije svega se treba zahvaliti običnom narodu, koliko sam upoznat svima se odbijalo od plate da se stadion izgradi...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Hoće li Zrinjski tražiti odgodu derbija zbog Evrope ili se ipak igra prema redovnom rasporedu?
Zamjena domaćinstva mi je ok jer mi je nekako bezveze da se derbi igra u Gabeli
-
- Kontakt:
Idealno bi bila zamjena domacinstva. Ovako bi se moglo desiti da nijedan od tri prvenstvena derbija ne odigramo kuci.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Kad ce se znat igra li se.....
Arsenal London Slovenian FAN GROUP
Arteta is new Arsene Wenger!
T.H 14
Arteta is new Arsene Wenger!
T.H 14
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, N3R3D, supervizor i 20 gostiju.