FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sky9
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sky9 » 24 jul 2022, 23:07

U svakom slučaju te volim vol. 7382726 :(

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 24 jul 2022, 23:14

Ko je zadnji ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 24 jul 2022, 23:16

Laku noć najvjerniji navijači na svijetu. Ovolika dugogodišnja razočarenja ne bi niko trpio...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 24 jul 2022, 23:33

FK Sterilitet 1919
075

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 25 jul 2022, 00:13

crvenocrnitz je napisao/la:
24 jul 2022, 21:25
Sve jedni te isti sad komentarisu, docekali svojih 5 min. Samo debil je mogao ocekivati i bod dole! Ni najjaci ih nismo dole dobili. I da, ne kazem da je ista valjalo al "navijaci" napusite se qrtza ba a prepoznat ce se ko su oni
Slusaj nisam htio komentarisat nocas, reko hladne glave sutra
Hocete li vi ikada razumiti da nije problem poraz.....nego odnos prema utakmici, igra covjece pa ne mozemo jedan dupli uvezat za 90min......
De otrijeznite se malo ...Svake godine isto....do ku rcilo covjece, pun ku rac a volis klub ko nikog, nemozes gledat vise sta rade.
Zadnja izmjena: Aerials, dana/u 25 jul 2022, 09:38, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: Molim vas bez vrijeđanja.

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 25 jul 2022, 09:13

FKBilder je napisao/la:
25 jul 2022, 00:13
crvenocrnitz je napisao/la:
24 jul 2022, 21:25
Sve jedni te isti sad komentarisu, docekali svojih 5 min. Samo debil je mogao ocekivati i bod dole! Ni najjaci ih nismo dole dobili. I da, ne kazem da je ista valjalo al "navijaci" napusite se qrtza ba a prepoznat ce se ko su oni
Slusaj nisam htio komentarisat nocas, reko hladne glave sutra
Hocete li vi ikada razumiti da nije problem poraz.....nego odnos prema utakmici, igra covjece pa ne mozemo jedan dupli uvezat za 90min......
De otrijeznite se malo ...Svake godine isto....do ku rcilo covjece, pun ku rac a volis klub ko nikog, nemozes gledat vise sta rade.
Procitaj moj post do kraja. Ja navijam za klub a ne za upravu i igrace
Zadnja izmjena: Aerials, dana/u 25 jul 2022, 09:37, ukupno mijenjano 1 put.
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 25 jul 2022, 09:29

Cast beduinu i jos par forumasa koji deru kad je lose i pohvale ako ima sta dobro i sto su realni a ovo ostalo...
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 25 jul 2022, 09:44

malo se prave velika drama oko samo jedne utakmice, kad se prikljuce svi igraci bit ce to fina ekipica. Uvijek smo u Sirokom pusili ne znam zasto se to sad predstavlja kao smak svijeta

dajmo ljudima sansu kao i svima do sad makar 4-5 kola :D samo jako carsiski 075 ljevicarski ovo ono 3 vjere jedna nacija, crveni, kontra onih drugih itd
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 25 jul 2022, 10:12

Utakmica koja nije znak ničega, više smo se pozitivno palili kad smo prošle sezone na startu uzimali ekipe koje su jedva dospjele u PL nego što se sad nakon onog sinoć palimo negativno, pa gdje smo završili? Sad je kontra raspored, falilo je igrača i plus Široki na Pecari, najveća noćna mora svakog od nas, pa radije bih 3x gostovao na Grbavici nego jednom dole.

Jedino što mi je zasmetalo je ovo ponašanje pojedinih igrača, bez volje, bez želje, bez hrabrosti. Tome nije mjesto u Slobodi.

Idemo dalje, Komazec bi trebao biti registrivan za narednu utakmicu. ❤🖤
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 25 jul 2022, 10:20

simonknows je napisao/la:
25 jul 2022, 10:12
Utakmica koja nije znak ničega, više smo se pozitivno palili kad smo prošle sezone na startu uzimali ekipe koje su jedva dospjele u PL nego što se sad nakon onog sinoć palimo negativno, pa gdje smo završili? Sad je kontra raspored, falilo je igrača i plus Široki na Pecari, najveća noćna mora svakog od nas, pa radije bih 3x gostovao na Grbavici nego jednom dole.

Jedino što mi je zasmetalo je ovo ponašanje pojedinih igrača, bez volje, bez želje, bez hrabrosti. Tome nije mjesto u Slobodi.

Falilo je i Sirokom igraca nikakvo opravdanje to nije.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 25 jul 2022, 10:24

Skojevska je napisao/la:
25 jul 2022, 10:20

Vjeruj da bi nama Komazec došao bolje nego njima sva petorica onih. :bih:

Paniči se opet bez razloga, da je bajno nije, da je katastrofa nije.
Protiv ovih "velikih" ionako nemamo šta tražiti, pogotovo na gostovanjima gdje nikad nismo dobili. Ali protiv ovoga " :guz: " kad god se ide na gostovanje itekako imam štošta.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 25 jul 2022, 10:36

25 jul 2022, 10:24
Skojevska je napisao/la:
25 jul 2022, 10:20

Vjeruj da bi nama Komazec došao bolje nego njima sva petorica onih. :bih:

Paniči se opet bez razloga, da je bajno nije, da je katastrofa nije.
Protiv ovih "velikih" ionako nemamo šta tražiti, pogotovo na gostovanjima gdje nikad nismo dobili. Ali protiv ovoga " :guz: " kad god se ide na gostovanje itekako imam štošta.
Brate mili Siroki nikad gori mi ne mozemo dva pasa uvezat, sta su radili na pripremama, jesul opet navijaci krivi.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 25 jul 2022, 11:04

Obzirom da moram nekome reci da se napusi, a da ne bi nekog drugog napušavao onda cu sam sebi reci da se napusim.
tuzlanska Sloboda

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 25 jul 2022, 11:26

zlajci je napisao/la:
25 jul 2022, 11:04
Obzirom da moram nekome reci da se napusi, a da ne bi nekog drugog napušavao onda cu sam sebi reci da se napusim.
Moracu se i ja haman napusit onda.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 25 jul 2022, 11:39

RollingPaper je napisao/la:
25 jul 2022, 11:26
zlajci je napisao/la:
25 jul 2022, 11:04
Moracu se i ja haman napusit onda.
Sezona ce se samo napuseno moci pratiti.
tuzlanska Sloboda

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 25 jul 2022, 14:19

Ja i ? Ko ce dati upotrebljiv pas Komazecu vezni red ciciban igraci.

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 25 jul 2022, 14:36

Jučer sam malo komentarisao na poluvremenu poslije nisam prije svega jer sam ostao bez riječi kojima iskazati nezadovoljstvo ne rezultatom mene rezultat ni najmanje ne zanima bili prvi ili zadnji to mene neće plaho zanimati ali me razočarala igra koja je bila bez zalaganja i ideje. Mi navijači ćemo uvijek davati podršku i igračima i treneru, kao i klubu ali mislim da se mora nešto mijenjati u igri u zalaganju i hrabrosti igrača jer naši igrači su juce bježali od protivnika. Čudi me kako nisu mogli odigrati jednu akciju u kojoj pas neće biti presjecen ili da ne izgube loptu. Ovaj poraz je najmanji problem ocekivao sam remi i optimistično se nadao pobijedi, ali kako god ovo je opomena da se igra mora promijeniti nisu ovi igrači toliko loši ali mora postojati razlog zašto ovako igraju. I još mišljenja sam da su uvrede ipak previše ovdje su jučer izvrijeđani neki igrači i to mislim da se išlo u krajnost, kritikovat se treba vrijeđati ne. Velež je odgodio tako da valjda ćemo 8grati protiv Simin Hana iduću i tu mora biti zalaganje i lijep fudbal, pa i izgubili.

SlobodaTuzla075
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla075 » 25 jul 2022, 21:36

Kako god da pogledam sa bilo koje strane ne mogu se sloziti sa postom Simonknows-a, UTAKMICA KOJA NIJE ZNAK NICEGA.
Znak nicega je igra.

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 25 jul 2022, 21:46

Saće Spaha lagano da tuži klub :zviz:
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 25 jul 2022, 23:55

ZaBoljuSlobodu je napisao/la:
25 jul 2022, 21:46
Saće Spaha lagano da tuži klub :zviz:
Jel to istina? Mislim koji je tacno razlog mislim da mu razloga ne fali, je li zbog plata ili zbog načina rastanaka? Ali kako god mislim da ima pravo.

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.