FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Laku noć najvjerniji navijači na svijetu. Ovolika dugogodišnja razočarenja ne bi niko trpio...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- TzBulevar87
- Kontakt:
Slusaj nisam htio komentarisat nocas, reko hladne glave sutracrvenocrnitz je napisao/la: ↑24 jul 2022, 21:25Sve jedni te isti sad komentarisu, docekali svojih 5 min. Samo debil je mogao ocekivati i bod dole! Ni najjaci ih nismo dole dobili. I da, ne kazem da je ista valjalo al "navijaci" napusite se qrtza ba a prepoznat ce se ko su oni
Hocete li vi ikada razumiti da nije problem poraz.....nego odnos prema utakmici, igra covjece pa ne mozemo jedan dupli uvezat za 90min......
De otrijeznite se malo ...Svake godine isto....do ku rcilo covjece, pun ku rac a volis klub ko nikog, nemozes gledat vise sta rade.
Zadnja izmjena: Aerials, dana/u 25 jul 2022, 09:38, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: Molim vas bez vrijeđanja.
Razlog: Molim vas bez vrijeđanja.
-
- Kontakt:
Procitaj moj post do kraja. Ja navijam za klub a ne za upravu i igraceFKBilder je napisao/la: ↑25 jul 2022, 00:13Slusaj nisam htio komentarisat nocas, reko hladne glave sutracrvenocrnitz je napisao/la: ↑24 jul 2022, 21:25Sve jedni te isti sad komentarisu, docekali svojih 5 min. Samo debil je mogao ocekivati i bod dole! Ni najjaci ih nismo dole dobili. I da, ne kazem da je ista valjalo al "navijaci" napusite se qrtza ba a prepoznat ce se ko su oni
Hocete li vi ikada razumiti da nije problem poraz.....nego odnos prema utakmici, igra covjece pa ne mozemo jedan dupli uvezat za 90min......
De otrijeznite se malo ...Svake godine isto....do ku rcilo covjece, pun ku rac a volis klub ko nikog, nemozes gledat vise sta rade.
Zadnja izmjena: Aerials, dana/u 25 jul 2022, 09:37, ukupno mijenjano 1 put.
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
-
- Kontakt:
Cast beduinu i jos par forumasa koji deru kad je lose i pohvale ako ima sta dobro i sto su realni a ovo ostalo...
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
1899 AC Milan
malo se prave velika drama oko samo jedne utakmice, kad se prikljuce svi igraci bit ce to fina ekipica. Uvijek smo u Sirokom pusili ne znam zasto se to sad predstavlja kao smak svijeta
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
Utakmica koja nije znak ničega, više smo se pozitivno palili kad smo prošle sezone na startu uzimali ekipe koje su jedva dospjele u PL nego što se sad nakon onog sinoć palimo negativno, pa gdje smo završili? Sad je kontra raspored, falilo je igrača i plus Široki na Pecari, najveća noćna mora svakog od nas, pa radije bih 3x gostovao na Grbavici nego jednom dole.
Jedino što mi je zasmetalo je ovo ponašanje pojedinih igrača, bez volje, bez želje, bez hrabrosti. Tome nije mjesto u Slobodi.
Idemo dalje, Komazec bi trebao biti registrivan za narednu utakmicu. ❤
Jedino što mi je zasmetalo je ovo ponašanje pojedinih igrača, bez volje, bez želje, bez hrabrosti. Tome nije mjesto u Slobodi.
Idemo dalje, Komazec bi trebao biti registrivan za narednu utakmicu. ❤
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Falilo je i Sirokom igraca nikakvo opravdanje to nije.simonknows je napisao/la: ↑25 jul 2022, 10:12Utakmica koja nije znak ničega, više smo se pozitivno palili kad smo prošle sezone na startu uzimali ekipe koje su jedva dospjele u PL nego što se sad nakon onog sinoć palimo negativno, pa gdje smo završili? Sad je kontra raspored, falilo je igrača i plus Široki na Pecari, najveća noćna mora svakog od nas, pa radije bih 3x gostovao na Grbavici nego jednom dole.
Idemo dalje, Komazec bi trebao biti registrivan za narednu utakmicu. ❤![]()
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Vjeruj da bi nama Komazec došao bolje nego njima sva petorica onih.Skojevska je napisao/la: ↑25 jul 2022, 10:20Falilo je i Sirokom igraca nikakvo opravdanje to nije.simonknows je napisao/la: ↑25 jul 2022, 10:12Utakmica koja nije znak ničega, više smo se pozitivno palili kad smo prošle sezone na startu uzimali ekipe koje su jedva dospjele u PL nego što se sad nakon onog sinoć palimo negativno, pa gdje smo završili? Sad je kontra raspored, falilo je igrača i plus Široki na Pecari, najveća noćna mora svakog od nas, pa radije bih 3x gostovao na Grbavici nego jednom dole.

Paniči se opet bez razloga, da je bajno nije, da je katastrofa nije.
Protiv ovih "velikih" ionako nemamo šta tražiti, pogotovo na gostovanjima gdje nikad nismo dobili. Ali protiv ovoga "

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Brate mili Siroki nikad gori mi ne mozemo dva pasa uvezat, sta su radili na pripremama, jesul opet navijaci krivi.simonknows je napisao/la: ↑25 jul 2022, 10:24Vjeruj da bi nama Komazec došao bolje nego njima sva petorica onih.Skojevska je napisao/la: ↑25 jul 2022, 10:20Falilo je i Sirokom igraca nikakvo opravdanje to nije.simonknows je napisao/la: ↑25 jul 2022, 10:12Utakmica koja nije znak ničega, više smo se pozitivno palili kad smo prošle sezone na startu uzimali ekipe koje su jedva dospjele u PL nego što se sad nakon onog sinoć palimo negativno, pa gdje smo završili? Sad je kontra raspored, falilo je igrača i plus Široki na Pecari, najveća noćna mora svakog od nas, pa radije bih 3x gostovao na Grbavici nego jednom dole.
![]()
Paniči se opet bez razloga, da je bajno nije, da je katastrofa nije.
Protiv ovih "velikih" ionako nemamo šta tražiti, pogotovo na gostovanjima gdje nikad nismo dobili. Ali protiv ovoga "" kad god se ide na gostovanje itekako imam štošta.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Obzirom da moram nekome reci da se napusi, a da ne bi nekog drugog napušavao onda cu sam sebi reci da se napusim.
tuzlanska Sloboda
- RollingPaper
- Kontakt:
Sezona ce se samo napuseno moci pratiti.
tuzlanska Sloboda
Ja i ? Ko ce dati upotrebljiv pas Komazecu vezni red ciciban igraci.simonknows je napisao/la: ↑25 jul 2022, 10:12Utakmica koja nije znak ničega, više smo se pozitivno palili kad smo prošle sezone na startu uzimali ekipe koje su jedva dospjele u PL nego što se sad nakon onog sinoć palimo negativno, pa gdje smo završili? Sad je kontra raspored, falilo je igrača i plus Široki na Pecari, najveća noćna mora svakog od nas, pa radije bih 3x gostovao na Grbavici nego jednom dole.
-
- Kontakt:
Jučer sam malo komentarisao na poluvremenu poslije nisam prije svega jer sam ostao bez riječi kojima iskazati nezadovoljstvo ne rezultatom mene rezultat ni najmanje ne zanima bili prvi ili zadnji to mene neće plaho zanimati ali me razočarala igra koja je bila bez zalaganja i ideje. Mi navijači ćemo uvijek davati podršku i igračima i treneru, kao i klubu ali mislim da se mora nešto mijenjati u igri u zalaganju i hrabrosti igrača jer naši igrači su juce bježali od protivnika. Čudi me kako nisu mogli odigrati jednu akciju u kojoj pas neće biti presjecen ili da ne izgube loptu. Ovaj poraz je najmanji problem ocekivao sam remi i optimistično se nadao pobijedi, ali kako god ovo je opomena da se igra mora promijeniti nisu ovi igrači toliko loši ali mora postojati razlog zašto ovako igraju. I još mišljenja sam da su uvrede ipak previše ovdje su jučer izvrijeđani neki igrači i to mislim da se išlo u krajnost, kritikovat se treba vrijeđati ne. Velež je odgodio tako da valjda ćemo 8grati protiv Simin Hana iduću i tu mora biti zalaganje i lijep fudbal, pa i izgubili.
-
- Kontakt:
Kako god da pogledam sa bilo koje strane ne mogu se sloziti sa postom Simonknows-a, UTAKMICA KOJA NIJE ZNAK NICEGA.
Znak nicega je igra.
Znak nicega je igra.
-
- Kontakt:
Saće Spaha lagano da tuži klub 

“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
-
- Kontakt:
Jel to istina? Mislim koji je tacno razlog mislim da mu razloga ne fali, je li zbog plata ili zbog načina rastanaka? Ali kako god mislim da ima pravo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.