Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Prvo niko nigdje ne kmeci kako ti napisa, samo kazem u pobjedama treba ostati na zemlji u porazima isto tako ne padati u ponor. Samopouzdanje kod igraca DA, prevelika euforija NE.Antikloc je napisao/la: ↑25 jul 2022, 10:03Vasa tvrdnja je apsolutno netacna. Nikad ,ali bas nikad nismo imali ovakvu situaciju. Mi nikad nismo imali ovoliki nivo ulaganja u igracki kadar,ni u strucni kadar,ni ozbiljnosti pri ulaganju,odnosno sklapanju tima i pripremama. Prvi put je Sarajevo u svojoj historiji od 1996 sklopilo tim prije priprema. Nikad nismo imali ovakve rezultate na pripremama,ni na otvaranju.
A insinuacija da ce 'ti isti' koji najavljuju,da hebu sve zivo' je bezobrazna. Ja nisam nikad nista najavljivao ,jer se nije imalo sta najavljivati a ne psujem ni kad smo tonuli a tonuli smo puno i godinama.
Jedno je biti oprezan i realan je drugo je biti isprepadani kmecavac !
Strucnjak, ko je gdje napisao da trebamo da strijepimo od nekoga?spezial je napisao/la: ↑25 jul 2022, 09:56Yebo ba laznu skromnost. Nema od toga nista. Gazda ulaze milione u klub, doveli smo pojacanja iz jacih liga regionalnih, napravili vrhunsku ekipu sa 17-18 top igraca, i sad kao trebamo strepiti od jbn Sloge Doboj kojoj je jedina akvizicija Popara iz Radnika, a ostatak je nivo lige RS. Nemojte ba zayebavat. Ako ove utakmice necemo dobijat u hendikepu, nego se budemo patili, poseri ga, opet nam slijedi tavorenje i iscekivanje hoce li vico namjestit 2-3 tekme da nas izbace iz Evrope
Da, al taj Borac je bio ocajan (naredne sezone ispali iz lige), a mi dosli avionom iz Grcke u BL i pocijepali ih.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑25 jul 2022, 12:16Imali smo sličnu situaciju na ljeto 2014. godine, čak i identičan rezultat u Banjaluci.
Ma jok treba se bahatiti pa vec sad nakon jedne dobre utakmice najaviti karanje sviju redom u ligi. Jer samo to ce nas dovesti do necega, kako je Novak DjokovicLecler je napisao/la: ↑25 jul 2022, 12:19Bolje 3 pobjede po 1:0 nego dvije po 5:0 i jedan remi ili poraz. Ja sam uvijek zadovoljan sa bilo kakvom pobjedom. Drago mi je što Dudić ide od utakmice do utakmice,dosta rotira igrače i sigurno im neće dozvoliti da nekog potcijene i da se opuste. Juče smo odigrali fenomenalno po jako teškom vremenu. Idemo korak po korak. Vamos Sarajevo!
Ma nije baš toliko očajan bio, pa taj Borac nas je izbacio iz kupa, Vinko ih vodio. Ispali jedva u polufinalu, raspali su se puno kasnije, kad je Vinko već preuzeo Zrinjski.napoleon72 je napisao/la: ↑25 jul 2022, 12:25Da, al taj Borac je bio ocajan (naredne sezone ispali iz lige), a mi dosli avionom iz Grcke u BL i pocijepali ih.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑25 jul 2022, 12:16Imali smo sličnu situaciju na ljeto 2014. godine, čak i identičan rezultat u Banjaluci.
Al daj Boze da ova sezona zavrsi kao i ta.![]()
Ne moze tvoj minijaturni mozak procesuirati koliko mentalitet znaci u sportu. Ti se vodis politikom "samo nek ne puca" klasicnom balijskom, daj da zabijemo jedan gol i zatvorimo se, 3 boda su 3 boda. Ali to je upravo ono sto nas yebe vec 2-3 godine, i zbog cega zavisimo od vicinog raspolozenja hocemo li izaci u Evropu. Ako ti je ok da dobijemo Slogu, Igman, i slicne 1:0, legendo ovo nije klub za tebe, navijaj za Slobodu ili Siroki.nokee je napisao/la: ↑25 jul 2022, 12:25Ma jok treba se bahatiti pa vec sad nakon jedne dobre utakmice najaviti karanje sviju redom u ligi. Jer samo to ce nas dovesti do necega, kako je Novak DjokovicLecler je napisao/la: ↑25 jul 2022, 12:19Bolje 3 pobjede po 1:0 nego dvije po 5:0 i jedan remi ili poraz. Ja sam uvijek zadovoljan sa bilo kakvom pobjedom. Drago mi je što Dudić ide od utakmice do utakmice,dosta rotira igrače i sigurno im neće dozvoliti da nekog potcijene i da se opuste. Juče smo odigrali fenomenalno po jako teškom vremenu. Idemo korak po korak. Vamos Sarajevo!oj trolova tito dragi.
Sve ove naredne 4 utakmice sa na papiru slabijim ekipama bi sad potpisao 1:0
Pa njima Dzeko nije valjao, nemoj nista da te cudiShategabri je napisao/la: ↑25 jul 2022, 12:32Enigma je kako on nije valjao komšiluku, no šta je tu je...hvala![]()
Hadis Zubanović im ga doveo iz Basaksehira na posudbu, ali Slavko Petrović je tu gurao Shortya StevanovićaShategabri je napisao/la: ↑25 jul 2022, 12:32Enigma je kako on nije valjao komšiluku, no šta je tu je...hvala![]()
To ''lako ćemo'' je kao kad se poklopi prošla sezona Zrinjskom, pa se ne zna ko je gori od konkurenata.ubipara je napisao/la: ↑25 jul 2022, 12:36Samo ici iz utakmice u utakmicu 100% bez previse respekta prema protivniku a ni bez podcjenjivanja protivnika. Igrati ko da nam je zadnja svaka utakmica. Licno vjerujem u Fedju i ekipu al da smo tolko jaki da kazemo ma lako cemo, nismo i to svims treba da bude jasno. Danas svi igraju fudbal i sve zavisi od raspolozenja igraca. Nije ovo fifa ili football menager pa da postavis najjaci tim pa da igraju svaku utakmicu, ima malih milion faktors sto utice na rezultat ekipe. Od sitnih povreda do raspolozenja do forme itd. Sto sam vec napisao vjerujem u Fedju i igrace dati im maksimalnu podrsku iz utakmice u utakmicu i siguran sam da rezultat nece izostati. Fazon je sto ovi koji govore da cemo lako sa svima na kraju budu najglasniji kada ne ide i kada treba popljuvati.
Trenutno korisnika/ca: boki86, Google Adsense [Bot], HariTz, NeSamSafetee i 37 gostiju.