FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

joker90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 25 jul 2022, 11:56

Romicid!! :ljepota:

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 25 jul 2022, 11:59

Cirjak i Musa -> Strasna pojacanja.
Drago mi je sto konacno, po prvi put nakon Crepulje, imamo veznjaka koji komanduje veznom linijom. Cirjak je fenomenalan.
ZZ

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 25 jul 2022, 12:01

Antikloc je napisao/la:
25 jul 2022, 10:03
nokee je napisao/la:
25 jul 2022, 08:17
De ba ljudi (pojedini) polako sa najavama karanja lige, sampiona itd. Gledam na aktuelno se uveliko slavi titula (nitron antikloc itd) pomalo, iz kola u kolo. Imali smo ovakvih situacija, pa prvi kiks jebu sve zivo isti ti sto najavljuju..
Vasa tvrdnja je apsolutno netacna. Nikad ,ali bas nikad nismo imali ovakvu situaciju. Mi nikad nismo imali ovoliki nivo ulaganja u igracki kadar,ni u strucni kadar,ni ozbiljnosti pri ulaganju,odnosno sklapanju tima i pripremama. Prvi put je Sarajevo u svojoj historiji od 1996 sklopilo tim prije priprema. Nikad nismo imali ovakve rezultate na pripremama,ni na otvaranju.
A insinuacija da ce 'ti isti' koji najavljuju,da hebu sve zivo' je bezobrazna. Ja nisam nikad nista najavljivao ,jer se nije imalo sta najavljivati a ne psujem ni kad smo tonuli a tonuli smo puno i godinama.
Jedno je biti oprezan i realan je drugo je biti isprepadani kmecavac !
Prvo niko nigdje ne kmeci kako ti napisa, samo kazem u pobjedama treba ostati na zemlji u porazima isto tako ne padati u ponor. Samopouzdanje kod igraca DA, prevelika euforija NE.
Drugo, imali smo kako nismo imali ovakvu situaciju, pa dovodila su se imena i dok je Kodro trener bio, ulagalo se bruku para tada pa umalo ne izgidosmo tu godinu. Ok, mozda se sad prvi put sklopila ekipa na vrijeme i s te strane stoji.
Trece, nemoj da vracam, uzece mi puno vremena, al 100% likovi koji najavljuju pisanje po ligi su poslije najglasniji kad zagusti, kad se odigra poluvrijeme lose a ne utakmica citava. To ovdje valjda svi znamo.
Evo ti primjer Zrinjskog, pozitivan ispostavilo se. I kad su valjali sve redom po ligi, pogledaj izjave Jakirovica i ponasanje igraca. Bez podcjenjivanja ikoga i sa stavom lako cemo s vama. Samo tako mozes nesto ocekivati..

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 jul 2022, 12:02

Ako Bog da Čirjak će biti sve ono što smo očekivali od Rifata Kapića, a nismo nikad dobili.
Bahati, bahati Željkan!
1946

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 25 jul 2022, 12:04

spezial je napisao/la:
25 jul 2022, 09:56
nokee je napisao/la:
25 jul 2022, 09:42
spezial je napisao/la:
25 jul 2022, 09:11

Ma kakvo 1:0, bice karanje, ovi su bas losi. Ok ne treba se kurc... ali ne treba se vala ni bojat poluamatera
Pocelo je bahacenje vec..

Da su losi toliko nisu. Evo i protiv leotara su pokazali. Da smo bolji jesmo, ali mi ni od koga nismo toliko bolji da kazemo bice karanje bez problema. Joj pitarluka
Yebo ba laznu skromnost. Nema od toga nista. Gazda ulaze milione u klub, doveli smo pojacanja iz jacih liga regionalnih, napravili vrhunsku ekipu sa 17-18 top igraca, i sad kao trebamo strepiti od jbn Sloge Doboj kojoj je jedina akvizicija Popara iz Radnika, a ostatak je nivo lige RS. Nemojte ba zayebavat. Ako ove utakmice necemo dobijat u hendikepu, nego se budemo patili, poseri ga, opet nam slijedi tavorenje i iscekivanje hoce li vico namjestit 2-3 tekme da nas izbace iz Evrope
Strucnjak, ko je gdje napisao da trebamo da strijepimo od nekoga?
Ne pisi nebuloze i netacne stvari ako vec hoces da diskutujes na civilizacijski prihvacen nacin.
Procitaj fino sta sam napisao pa komentarisi nije problem, ili zaobidji moj post i vozdra.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 25 jul 2022, 12:08

Steta sto nema snimak cijele utakmice da se rahat jos jednom pogleda.

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 25 jul 2022, 12:16

Imali smo sličnu situaciju na ljeto 2014. godine, čak i identičan rezultat u Banjaluci.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 25 jul 2022, 12:17

amypitar je napisao/la:
25 jul 2022, 12:08
Steta sto nema snimak cijele utakmice da se rahat jos jednom pogleda.
Ako imas mojutv mozes vratiti arenu dvicu
NEMA NAZAD

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 25 jul 2022, 12:19

Bolje 3 pobjede po 1:0 nego dvije po 5:0 i jedan remi ili poraz. Ja sam uvijek zadovoljan sa bilo kakvom pobjedom. Drago mi je što Dudić ide od utakmice do utakmice,dosta rotira igrače i sigurno im neće dozvoliti da nekog potcijene i da se opuste. Juče smo odigrali fenomenalno po jako teškom vremenu. Idemo korak po korak. Vamos Sarajevo!
ISTINA ZA VEDRANA!

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 25 jul 2022, 12:25

izdzezveubrazil je napisao/la:
25 jul 2022, 12:16
Imali smo sličnu situaciju na ljeto 2014. godine, čak i identičan rezultat u Banjaluci.
Da, al taj Borac je bio ocajan (naredne sezone ispali iz lige), a mi dosli avionom iz Grcke u BL i pocijepali ih.

Al daj Boze da ova sezona zavrsi kao i ta. :opaopa:
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 25 jul 2022, 12:25

Lecler je napisao/la:
25 jul 2022, 12:19
Bolje 3 pobjede po 1:0 nego dvije po 5:0 i jedan remi ili poraz. Ja sam uvijek zadovoljan sa bilo kakvom pobjedom. Drago mi je što Dudić ide od utakmice do utakmice,dosta rotira igrače i sigurno im neće dozvoliti da nekog potcijene i da se opuste. Juče smo odigrali fenomenalno po jako teškom vremenu. Idemo korak po korak. Vamos Sarajevo!
Ma jok treba se bahatiti pa vec sad nakon jedne dobre utakmice najaviti karanje sviju redom u ligi. Jer samo to ce nas dovesti do necega, kako je Novak Djokovic :rol: oj trolova tito dragi.
Sve ove naredne 4 utakmice sa na papiru slabijim ekipama bi sad potpisao 1:0

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 25 jul 2022, 12:28

napoleon72 je napisao/la:
25 jul 2022, 12:25
izdzezveubrazil je napisao/la:
25 jul 2022, 12:16
Da, al taj Borac je bio ocajan (naredne sezone ispali iz lige), a mi dosli avionom iz Grcke u BL i pocijepali ih.

Al daj Boze da ova sezona zavrsi kao i ta. :opaopa:
Ma nije baš toliko očajan bio, pa taj Borac nas je izbacio iz kupa, Vinko ih vodio. Ispali jedva u polufinalu, raspali su se puno kasnije, kad je Vinko već preuzeo Zrinjski.

I nemoj onog stresa iz te sezone, nek bude rahatnija :D

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 25 jul 2022, 12:29

nokee je napisao/la:
25 jul 2022, 12:25
Lecler je napisao/la:
25 jul 2022, 12:19
Ma jok treba se bahatiti pa vec sad nakon jedne dobre utakmice najaviti karanje sviju redom u ligi. Jer samo to ce nas dovesti do necega, kako je Novak Djokovic :rol: oj trolova tito dragi.
Sve ove naredne 4 utakmice sa na papiru slabijim ekipama bi sad potpisao 1:0
Ne moze tvoj minijaturni mozak procesuirati koliko mentalitet znaci u sportu. Ti se vodis politikom "samo nek ne puca" klasicnom balijskom, daj da zabijemo jedan gol i zatvorimo se, 3 boda su 3 boda. Ali to je upravo ono sto nas yebe vec 2-3 godine, i zbog cega zavisimo od vicinog raspolozenja hocemo li izaci u Evropu. Ako ti je ok da dobijemo Slogu, Igman, i slicne 1:0, legendo ovo nije klub za tebe, navijaj za Slobodu ili Siroki.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 25 jul 2022, 12:32

joker90 je napisao/la:
25 jul 2022, 11:56

slika
Enigma je kako on nije valjao komšiluku, no šta je tu je...hvala :D
Koševo Zapad

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 25 jul 2022, 12:35

Shategabri je napisao/la:
25 jul 2022, 12:32
joker90 je napisao/la:

slika
Pa njima Dzeko nije valjao, nemoj nista da te cudi :lol:

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 25 jul 2022, 12:36

Samo ici iz utakmice u utakmicu 100% bez previse respekta prema protivniku a ni bez podcjenjivanja protivnika. Igrati ko da nam je zadnja svaka utakmica. Licno vjerujem u Fedju i ekipu al da smo tolko jaki da kazemo ma lako cemo, nismo i to svims treba da bude jasno. Danas svi igraju fudbal i sve zavisi od raspolozenja igraca. Nije ovo fifa ili football menager pa da postavis najjaci tim pa da igraju svaku utakmicu, ima malih milion faktors sto utice na rezultat ekipe. Od sitnih povreda do raspolozenja do forme itd. Sto sam vec napisao vjerujem u Fedju i igrace dati im maksimalnu podrsku iz utakmice u utakmicu i siguran sam da rezultat nece izostati. Fazon je sto ovi koji govore da cemo lako sa svima na kraju budu najglasniji kada ne ide i kada treba popljuvati.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 25 jul 2022, 12:39

Shategabri je napisao/la:
25 jul 2022, 12:32
joker90 je napisao/la:

slika
Hadis Zubanović im ga doveo iz Basaksehira na posudbu, ali Slavko Petrović je tu gurao Shortya Stevanovića :rol: :rol:

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 25 jul 2022, 12:41

slika
jesam ti rekao prije tekme da cemo ih dobiti :D
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 25 jul 2022, 12:44

Samo slusam izjave Dudica on tako samopouzdanje ima kao da vodi Bajern.On toliku ima sigurnost kao da cemo se prošetati ligom.
Gledam pres konferenciju on mrtav hladan kao da je igrao pripremnu utakmicu sa Borcem,i tacno se vidi da je on bio siguran u pobjedu.
Tu svoju sigurnost,samopoudanje je prenio na igrace,koji su kao od šale,priveli utakmicu kraju
Sad po meni ide teža utakmica protiv Sloge plus dobro popunjeno Kosevo,gdje ce navijaci traziti sto vise golova u gostujucoj mrezi,a time ce biti veci pritisak na igrace.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 25 jul 2022, 12:47

ubipara je napisao/la:
25 jul 2022, 12:36
Samo ici iz utakmice u utakmicu 100% bez previse respekta prema protivniku a ni bez podcjenjivanja protivnika. Igrati ko da nam je zadnja svaka utakmica. Licno vjerujem u Fedju i ekipu al da smo tolko jaki da kazemo ma lako cemo, nismo i to svims treba da bude jasno. Danas svi igraju fudbal i sve zavisi od raspolozenja igraca. Nije ovo fifa ili football menager pa da postavis najjaci tim pa da igraju svaku utakmicu, ima malih milion faktors sto utice na rezultat ekipe. Od sitnih povreda do raspolozenja do forme itd. Sto sam vec napisao vjerujem u Fedju i igrace dati im maksimalnu podrsku iz utakmice u utakmicu i siguran sam da rezultat nece izostati. Fazon je sto ovi koji govore da cemo lako sa svima na kraju budu najglasniji kada ne ide i kada treba popljuvati.
To ''lako ćemo'' je kao kad se poklopi prošla sezona Zrinjskom, pa se ne zna ko je gori od konkurenata.
No dobro, oni su samljeli sve i nije njihova krivica što su svi ostali bili loši.

Ova sezona nije taj slučaj sigurno.

Imaš Zrinjskog koji brani titulu i koji kad završi s Evropom, kreće sa ozbiljnim igrama.
TC će biti tu opet u vrhu, a očekujem i Borac da se probudi.
Biće puno nagaznih mina, puno nezgodnih ekipa koje se ne bore za Evropu recimo, al ti mogu zagorčati dan.
Navijački se mi možemo nadati čemu hoćemo i to isto i zazivati, al ekipa od utakmice do utakmice.
Koševo Zapad

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: insimadop, miguelramos, nedimmmm1337, sekac i 76 gostiju.