Premijer liga BiH - aktuelno

Miljacka
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Miljacka » 25 jul 2022, 12:39

Virtu4l je napisao/la:
25 jul 2022, 12:37
Miljacka je napisao/la:
25 jul 2022, 11:37
Pa hajde nam ti, pametnjakoviću, reci šta očekuješ od Sarajeva ove sezone, pa da na kraju možemo napraviti neki kratki rezime. Po meni, imamo ama baš svako pravo da se nadamo vrhu tabele s ovim igračima i stanjem u i oko kluba.
Očekujem da tradicionalno tamo negdje na proljeće Feđi počnete spominjati familiju do sedmog koljena i da vas bude 150 na sjeveru. Da se ibretite, kako, kako se ovo dešava, da su igrači preplaćene pizdurine i ostali tradicionalni repertoar.
Uteftereno. Nemoj poslije da bude nisam znao. :D
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jul 2022, 12:40

Vidite pitari kako je joker nakon višegodišnjeg iskustva postao diplomata "može, a i ne mora", "duga je sezona", "lopta je okrugla", u stilu Bisere Turković i Zlatka Lagumdžije.

E tako se trebate ponašati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 25 jul 2022, 12:41

Virtu4l je napisao/la:
25 jul 2022, 12:40
Vidite pitari kako je joker nakon višegodišnjeg iskustva postao diplomata "može, a i ne mora", "duga je sezona", "lopta je okrugla", u stilu Bisere Turković i Zlatka Lagumdžije.

E tako se trebate ponašati.
Misliš kao vi?

Sarajevo u zadnjih 10 godina ima 6 osvojenih trofeja, najviše od svih. Uz situaciju kakva je trenutno u klubu mislim da možemo biti malo bahatiji od "može, a i ne mora" i "lopta je okrugla". Klub sa najsukpljom ekipom u ligi i najboljom finansijskom situacijom sigurno može više od toga. Ako je suditi po prvoj takmičarskoj utakmici, crno vam se piše kad budemo u punom pogonu.
Zadnja izmjena: Miljacka, dana/u 25 jul 2022, 12:48, ukupno mijenjano 1 put.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 jul 2022, 12:46

Stranka me isprofilisala u demagoga.
Bahati, bahati Željkan!
1946

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 25 jul 2022, 12:48

Roster FKS je presirok da ne zavrse medju top 3. Uzeli su Borac na teskom gostovanju u teskim uslovima za igranje. Steta samo sto nisu doveli boljeg napadaca, ali oni vec imaju najbolje igrace u ligi na pozicijama desnog beka, lijevog krilnog i ofanzivnog veznog. Sanse da osvoje titulu su 50 - 50 sa Zrinjskim.

Realno da sam stravstveni navijac FKS, ocekivao bi barem jedan trofej vec ove sezone.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 25 jul 2022, 12:54, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 25 jul 2022, 12:50

Virtu4l je napisao/la:
25 jul 2022, 12:37
Miljacka je napisao/la:
25 jul 2022, 11:37
Pa hajde nam ti, pametnjakoviću, reci šta očekuješ od Sarajeva ove sezone, pa da na kraju možemo napraviti neki kratki rezime. Po meni, imamo ama baš svako pravo da se nadamo vrhu tabele s ovim igračima i stanjem u i oko kluba.
Očekujem da tradicionalno tamo negdje na proljeće Feđi počnete spominjati familiju do sedmog koljena i da vas bude 150 na sjeveru. Da se ibretite, kako, kako se ovo dešava, da su igrači preplaćene pizdurine i ostali tradicionalni repertoar.
Zato vi nemate nikakvih očekivanja i to ste riješili.
I jug uvijek pun :salut:

Vidiš, kako se mi toga nismo sjetili... :think:

Jel dogodine slavite 10 godina bez titule?
Koševo Zapad

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 25 jul 2022, 12:57

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
25 jul 2022, 12:48
Roster FKS je presirok da ne zavrse medju top 3. Uzeli su Borac na teskom gostovanju u teskim uslovima za igranje. Steta samo sto nisu doveli boljeg napadaca, ali oni vec imaju najbolje igrace u ligi na pozicijama desnog beka, lijevog krilnog i ofanzivnog veznog. Sanse da osvoje titulu su 50 - 50 sa Zrinjskim.
Mnogo je jucer hvalilo igraca, pa je Djokanovic prvi put u karijeri igrao stopera.
Mislim da je ipak Zrinjski favorit za titulu,a ubrzo ce u Mostaru biti derbi pa da vidimo gdje smo.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 25 jul 2022, 12:57

Al i zurite svi sa tim prognozama, tek dva nepotpuna kola odigrana, ko zna kako ce sve to izgledati nakon 15 odigranih npr. Bespotrebna prepucavanja, vidjet cemo sta nam nastavak nosi. Sto se Sarajeva tice jasno je da smo dosta jaci u odnosu na proslu sezonu, rijesili se konacno nekih isluzenih igraca, i jasno da imamo najvece moguce ciljeve, a da li cemo ih i ostvariti, vidjecemo, niko nije vidovit ovde pa da sta moze tvrditi.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 25 jul 2022, 12:58

Miljacka je napisao/la:
25 jul 2022, 12:41
Klub sa najsukpljom ekipom u ligi i najboljom finansijskom situacijom sigurno može više od toga. Ako je suditi po prvoj takmičarskoj utakmici, crno vam se piše kad budemo u punom pogonu.
slika

:mrgreen:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 25 jul 2022, 12:59

amypitar je napisao/la:
25 jul 2022, 12:57
DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
25 jul 2022, 12:48
Mnogo je jucer hvalilo igraca, pa je Djokanovic prvi put u karijeri igrao stopera.
Mislim da je ipak Zrinjski favorit za titulu,a ubrzo ce u Mostaru biti derbi pa da vidimo gdje smo.
Baš i neće, prije je naš sarajevski nego li sa njima.
Tek u septembru 9. kolo je Zrinjski - Sarajevo.
Koševo Zapad

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 25 jul 2022, 13:02

Osttribine je napisao/la:
Al i zurite svi sa tim prognozama, tek dva nepotpuna kola odigrana, ko zna kako ce sve to izgledati nakon 15 odigranih npr. Bespotrebna prepucavanja, vidjet cemo sta nam nastavak nosi. Sto se Sarajeva tice jasno je da smo dosta jaci u odnosu na proslu sezonu, rijesili se konacno nekih isluzenih igraca, i jasno da imamo najvece moguce ciljeve, a da li cemo ih i ostvariti, vidjecemo, niko nije vidovit ovde pa da sta moze tvrditi.
Ne vidim šta bi prognoze mogle značiti Feđi i ekipi.
Ok, imaš ciljeve, to je normalno. Svaka ekipa ima ciljeve na početku sezone.
Neko ih ostvari. Neko podbaci. Neko prebaci.

Doveli trenera i autobus igrača (ali ciljanih pojačanja, ne reda radi), riješili se onih koji su već par sezona suvišni u klubu i ok, jedna utakmica ništa ne znači. Dobili, svaka čast. Sad treba idući vikend Slogu dobiti. Dalje od toga me ne zanima u ovom momentu, a vjerujem niti Feđu.
Koševo Zapad

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 25 jul 2022, 13:03

Damir Sadiković potpisao za Kolubaru, kako što sam i najavio jednom željinom u pp
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 25 jul 2022, 13:05

Shategabri je napisao/la:
25 jul 2022, 13:02

Doveli trenera i autobus igrača (ali ciljanih pojačanja, ne reda radi), riješili se onih koji su već par sezona suvišni u klubu i ok, jedna utakmica ništa ne znači. Dobili, svaka čast. Sad treba idući vikend Slogu dobiti. Dalje od toga me ne zanima u ovom momentu, a vjerujem niti Feđu.
Ma nisi skontao, ne znace Fedji ni ekipi, nego raja bezveze okrece na prepucavanja ovde na forumu, ko ce gdje na kojoj poziciji zavrsiti a tek drugo nepotpuno kolo.

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 25 jul 2022, 13:06

let3 je napisao/la:
25 jul 2022, 12:58
Miljacka je napisao/la:
25 jul 2022, 12:41
Klub sa najsukpljom ekipom u ligi i najboljom finansijskom situacijom sigurno može više od toga. Ako je suditi po prvoj takmičarskoj utakmici, crno vam se piše kad budemo u punom pogonu.
slika

:mrgreen:
Ide SVEEEE :mrgreen:

slika

Dobri u dobru
Zli u zlu

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 25 jul 2022, 13:06

25 jul 2022, 13:05
Shategabri je napisao/la:
25 jul 2022, 13:02

Ma nisi skontao, ne znace Fedji ni ekipi, nego raja bezveze okrece na prepucavanja ovde na forumu, ko ce gdje na kojoj poziciji zavrsiti a tek drugo nepotpuno kolo.
Ma to sam ja više onako sebi u bradu :D jasno da im ne znače.
A toga je bilo i biće na forumu, pa ovisno kako se završi, tako će biti likovanje ili napušavanje, samo obrni strane.
Koševo Zapad

Sjevernokorejskipas
Kontakt:

Post Postao/la Sjevernokorejskipas » 25 jul 2022, 13:30

Ima li neka liga u Europi gora od ove filđan lige?

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 25 jul 2022, 13:34

Pashoni je napisao/la:
25 jul 2022, 12:08
elvirbaljic je napisao/la:
25 jul 2022, 10:23
Pashoni je napisao/la:
25 jul 2022, 09:28

Moci ces u 4-om kolu :D
:nene: nemoj se zezati, pa sa rosterom od sinoc upitno gol dati, a kamoli pobjediti. Jos jedna sezona za brigu navijaca Slobode.
Nemoj podcijenivati, kad prorade babini sinovi necete znati sta vas je snaslo :lol: navikli smo se vec na tu brigu.. Vidimo se u 4. kolu i sretno u Cetvrtak :salut:
Hvala drug, ne potcjenjujem vjeruj. Gledao Sam sinoc utakmicu, nista bolji od prosle sezone. Uz tezak raspored, igranje u Gradaccu, teska bitka vas ocekuje.
Tuzla City / Sloga Simin Han

Sjevernokorejskipas
Kontakt:

Post Postao/la Sjevernokorejskipas » 25 jul 2022, 13:36

Sjevernokorejskipas je napisao/la:
25 jul 2022, 13:30
Ima li neka liga u Europi gora od ove filđan lige?
Haj evo službeno 35 liga po kvaliteti...čak je recimo Maćedonija niže ali njihovog prvaka Skupija NDH Agregat ne može nadigrati...sumnjivo mi ovo...odron pravi.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 25 jul 2022, 14:38

Ma prerano je za svaki sud.. Nikad se ne zna kako će se sezona okrenuti za bilo koji klub
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 25 jul 2022, 14:39

Jel sljedece kolo samo Igman-TC odgodjeno ili jos neka?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Argentina, Balorda, Vanja8 i 16 gostiju.