Uteftereno. Nemoj poslije da bude nisam znao.

Uteftereno. Nemoj poslije da bude nisam znao.
Misliš kao vi?
Zato vi nemate nikakvih očekivanja i to ste riješili.
Mnogo je jucer hvalilo igraca, pa je Djokanovic prvi put u karijeri igrao stopera.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 jul 2022, 12:48Roster FKS je presirok da ne zavrse medju top 3. Uzeli su Borac na teskom gostovanju u teskim uslovima za igranje. Steta samo sto nisu doveli boljeg napadaca, ali oni vec imaju najbolje igrace u ligi na pozicijama desnog beka, lijevog krilnog i ofanzivnog veznog. Sanse da osvoje titulu su 50 - 50 sa Zrinjskim.
Baš i neće, prije je naš sarajevski nego li sa njima.amypitar je napisao/la: ↑25 jul 2022, 12:57Mnogo je jucer hvalilo igraca, pa je Djokanovic prvi put u karijeri igrao stopera.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 jul 2022, 12:48Roster FKS je presirok da ne zavrse medju top 3. Uzeli su Borac na teskom gostovanju u teskim uslovima za igranje. Steta samo sto nisu doveli boljeg napadaca, ali oni vec imaju najbolje igrace u ligi na pozicijama desnog beka, lijevog krilnog i ofanzivnog veznog. Sanse da osvoje titulu su 50 - 50 sa Zrinjskim.
Mislim da je ipak Zrinjski favorit za titulu,a ubrzo ce u Mostaru biti derbi pa da vidimo gdje smo.
Ne vidim šta bi prognoze mogle značiti Feđi i ekipi.Osttribine je napisao/la: ↑25 jul 2022, 12:57Al i zurite svi sa tim prognozama, tek dva nepotpuna kola odigrana, ko zna kako ce sve to izgledati nakon 15 odigranih npr. Bespotrebna prepucavanja, vidjet cemo sta nam nastavak nosi. Sto se Sarajeva tice jasno je da smo dosta jaci u odnosu na proslu sezonu, rijesili se konacno nekih isluzenih igraca, i jasno da imamo najvece moguce ciljeve, a da li cemo ih i ostvariti, vidjecemo, niko nije vidovit ovde pa da sta moze tvrditi.
Ma nisi skontao, ne znace Fedji ni ekipi, nego raja bezveze okrece na prepucavanja ovde na forumu, ko ce gdje na kojoj poziciji zavrsiti a tek drugo nepotpuno kolo.Shategabri je napisao/la: ↑25 jul 2022, 13:02Ne vidim šta bi prognoze mogle značiti Feđi i ekipi.Osttribine je napisao/la: ↑25 jul 2022, 12:57Al i zurite svi sa tim prognozama, tek dva nepotpuna kola odigrana, ko zna kako ce sve to izgledati nakon 15 odigranih npr. Bespotrebna prepucavanja, vidjet cemo sta nam nastavak nosi. Sto se Sarajeva tice jasno je da smo dosta jaci u odnosu na proslu sezonu, rijesili se konacno nekih isluzenih igraca, i jasno da imamo najvece moguce ciljeve, a da li cemo ih i ostvariti, vidjecemo, niko nije vidovit ovde pa da sta moze tvrditi.
Ok, imaš ciljeve, to je normalno. Svaka ekipa ima ciljeve na početku sezone.
Neko ih ostvari. Neko podbaci. Neko prebaci.
Doveli trenera i autobus igrača (ali ciljanih pojačanja, ne reda radi), riješili se onih koji su već par sezona suvišni u klubu i ok, jedna utakmica ništa ne znači. Dobili, svaka čast. Sad treba idući vikend Slogu dobiti. Dalje od toga me ne zanima u ovom momentu, a vjerujem niti Feđu.
Ma to sam ja više onako sebi u braduOsttribine je napisao/la: ↑25 jul 2022, 13:05Ma nisi skontao, ne znace Fedji ni ekipi, nego raja bezveze okrece na prepucavanja ovde na forumu, ko ce gdje na kojoj poziciji zavrsiti a tek drugo nepotpuno kolo.Shategabri je napisao/la: ↑25 jul 2022, 13:02Ne vidim šta bi prognoze mogle značiti Feđi i ekipi.Osttribine je napisao/la: ↑25 jul 2022, 12:57Al i zurite svi sa tim prognozama, tek dva nepotpuna kola odigrana, ko zna kako ce sve to izgledati nakon 15 odigranih npr. Bespotrebna prepucavanja, vidjet cemo sta nam nastavak nosi. Sto se Sarajeva tice jasno je da smo dosta jaci u odnosu na proslu sezonu, rijesili se konacno nekih isluzenih igraca, i jasno da imamo najvece moguce ciljeve, a da li cemo ih i ostvariti, vidjecemo, niko nije vidovit ovde pa da sta moze tvrditi.
Ok, imaš ciljeve, to je normalno. Svaka ekipa ima ciljeve na početku sezone.
Neko ih ostvari. Neko podbaci. Neko prebaci.
Doveli trenera i autobus igrača (ali ciljanih pojačanja, ne reda radi), riješili se onih koji su već par sezona suvišni u klubu i ok, jedna utakmica ništa ne znači. Dobili, svaka čast. Sad treba idući vikend Slogu dobiti. Dalje od toga me ne zanima u ovom momentu, a vjerujem niti Feđu.
Hvala drug, ne potcjenjujem vjeruj. Gledao Sam sinoc utakmicu, nista bolji od prosle sezone. Uz tezak raspored, igranje u Gradaccu, teska bitka vas ocekuje.Pashoni je napisao/la: ↑25 jul 2022, 12:08Nemoj podcijenivati, kad prorade babini sinovi necete znati sta vas je snasloelvirbaljic je napisao/la: ↑25 jul 2022, 10:23nemoj se zezati, pa sa rosterom od sinoc upitno gol dati, a kamoli pobjediti. Jos jedna sezona za brigu navijaca Slobode.
navikli smo se vec na tu brigu.. Vidimo se u 4. kolu i sretno u Cetvrtak
![]()
Haj evo službeno 35 liga po kvaliteti...čak je recimo Maćedonija niže ali njihovog prvaka Skupija NDH Agregat ne može nadigrati...sumnjivo mi ovo...odron pravi.Sjevernokorejskipas je napisao/la: ↑25 jul 2022, 13:30Ima li neka liga u Europi gora od ove filđan lige?
Trenutno korisnika/ca: Balorda, jurisicduska i 16 gostiju.