Mi Focaci smo najpoznatiji po karanju pitara od njihovog postojanja. Nije ih niko trpao kao Paprica i Radmilo
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Amoah moze biti dobra prinova, ali da dado ode prije u kolubaru nego kod nas je za pucat u nogu. Cuj kolubara, rudnik, ko da ovdje ode u banovice
-
CiroDiMarcio
- Kontakt:
Daj boze da zna brojati do 2 onaaaajSudoHusika je napisao/la: ↑26 jul 2022, 13:01Navodno, nek' ne sere Edis sa tumbanjem pozicija. Doveo je 2 špica i neka igraju momci, neka dobijaju po poluvrijeme Dženis i Haračić. Ovoga, ako dođe, staviti na njegovu poziciju i ne izmišljati toplu vodu.
Isto tako za Subašu, neka igra na 10 poluvrijeme i neka ga mijenja Štilić.
Ubacio je fino desno krilo na svoju poziciju u Mostaru i to je prelomilo utakmicu. Valjda je u stanju sabrati 2 i 2.
Ocm cim pomislim na njega nije mi dobro, cuj lik se naljutio na komentatora sto je rekao prva pobjeda nakoj godinu i po kao da to nije svima jasno poznata cinjenica jbt
-
SudoHusika
- Kontakt:
Ne vidim u čemu je problem. Dobio je vrhunske uslove u poređenju sa onim što bi mu Željo mogao ponuditi.
Željezničar za život cijeli!
- LegendaIvica
- Kontakt:
manijacikonjic87 je napisao/la: ↑26 jul 2022, 13:49daBogda i Amoah bio propalitet i alkos i volio debele zene kao što je i Santos bio prije mjesec dana![]()
![]()
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
-
Lordiox101
- Kontakt:
Hocemo li mi njega odmah moci kotistiti protiv Sirokog, ili moramo cekati jos?
Polako, ba, s ovim najavama oko Amoaha....
Nije to završeno.
Nije to završeno.
A jesmo se pojacali crnim mambama 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
CiroDiMarcio
- Kontakt:
Odmah brt 90 minuta i da zabije 3 gola. Al sto mi mozemo.mastati prije nego je ista zvanicno ne moze niko ja mislim.Lordiox101 je napisao/la: ↑26 jul 2022, 14:21Hocemo li mi njega odmah moci kotistiti protiv Sirokog, ili moramo cekati jos?
Mi sa sirokim mozemo igrati sa ovim sastavom kada bi imali taktiku i kada bi igraci igrali na pozicijama za koje su prije svega fizicki predodredjeni. Do sad nit smo imali taktiku nit su igraci igrali na pravim pozicijama, pa eto vidjet cemo u nedjelju
Prošle sezone je Velez htieo dovest ovi dvojca medjutim Rudar je trazio za njih dvojca finu šifru. Meni je ova pobijeda protiv Zrinjski tolko obradovala, a još više meni obradovalo ova vijest da zeli Amoah kod nas doc valdja redi svog prijatelja Clasimeiro. Ima cemo jednu dobru ekipu za borbu u Evropu. Sa Clasimeiro i Amoah ima ćemo zaista dobar napad još da igra Gasal desetku i Haracic napad nećemo izgledati loše. Mufic malo ne sigurno djelovo ali je zaista talentovan golman. Jedini hednikep je njegova 1.76 visina. Luka Malic mora obavezno svako utakmicu igrati pored ovog panja Vego.
-
Ganola1921
- Kontakt:
Ganola1921 je napisao/la: ↑18 jul 2022, 14:29Do kraja sedmice bi se trebalo znat kakav ce ishod pregovora biti. Valjo bi nam prvo jer nam je neophodno desno krilo, drugo jer je jako brz,a trece sto je vec igro sa Santosom i tu je prednost bas njega dovesti.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑18 jul 2022, 13:16da ste vi zivi i zdravi na tm JA ima aktivan ugovor u gani.. jedino ako nekog drugog garu dovodimo![]()
Pa to i jest taktika. Sablja je to poredao bez logike i zbunio sve igrače navijače, a eto i zrinjski zato smo i pobijedili.CiroDiMarcio je napisao/la: ↑26 jul 2022, 14:38Odmah brt 90 minuta i da zabije 3 gola. Al sto mi mozemo.mastati prije nego je ista zvanicno ne moze niko ja mislim.Lordiox101 je napisao/la: ↑26 jul 2022, 14:21Hocemo li mi njega odmah moci kotistiti protiv Sirokog, ili moramo cekati jos?
Mi sa sirokim mozemo igrati sa ovim sastavom kada bi imali taktiku i kada bi igraci igrali na pozicijama za koje su prije svega fizicki predodredjeni. Do sad nit smo imali taktiku nit su igraci igrali na pravim pozicijama, pa eto vidjet cemo u nedjelju
Dok su ljudi skontali da u našoj igri nema logike mi im uvalili dva gola, jer smo i sami bili zbunjeni. Drugačije im nebi golu prošli.
Malo šale. Morao sam
Evo jednog slobodnog: https://www.transfermarkt.com/aleksanda ... ler/384224
- Doktorinho
- Kontakt:
jos potpis diglisića
naći špica
i novi dresovi
naći špica
i novi dresovi
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Pišeš ko da si Clasimeiro ličnoHarise je napisao/la: ↑26 jul 2022, 14:49Prošle sezone je Velez htieo dovest ovi dvojca medjutim Rudar je trazio za njih dvojca finu šifru. Meni je ova pobijeda protiv Zrinjski tolko obradovala, a još više meni obradovalo ova vijest da zeli Amoah kod nas doc valdja redi svog prijatelja Clasimeiro. Ima cemo jednu dobru ekipu za borbu u Evropu. Sa Clasimeiro i Amoah ima ćemo zaista dobar napad još da igra Gasal desetku i Haracic napad nećemo izgledati loše. Mufic malo ne sigurno djelovo ali je zaista talentovan golman. Jedini hednikep je njegova 1.76 visina. Luka Malic mora obavezno svako utakmicu igrati pored ovog panja Vego.
-
zeljodogroba
- Kontakt:
drzgemboadislic je napisao/la: ↑26 jul 2022, 16:02Pišeš ko da si Clasimeiro ličnoHarise je napisao/la: ↑26 jul 2022, 14:49Prošle sezone je Velez htieo dovest ovi dvojca medjutim Rudar je trazio za njih dvojca finu šifru. Meni je ova pobijeda protiv Zrinjski tolko obradovala, a još više meni obradovalo ova vijest da zeli Amoah kod nas doc valdja redi svog prijatelja Clasimeiro. Ima cemo jednu dobru ekipu za borbu u Evropu. Sa Clasimeiro i Amoah ima ćemo zaista dobar napad još da igra Gasal desetku i Haracic napad nećemo izgledati loše. Mufic malo ne sigurno djelovo ali je zaista talentovan golman. Jedini hednikep je njegova 1.76 visina. Luka Malic mora obavezno svako utakmicu igrati pored ovog panja Vego.
-
Grbavica786
- Kontakt:
U Engleskoj javili da samo 42 od 92 kluba u top 4 lige imaju nove dresove za ovu novu sezonu. Vecinom se dresovi Nike Adidas Umbro itd proizvodi u Kini, i posto su tamo uveli opet neki “lockdown”, kaze da ekipe ocekuju nove dresove krajem Septembra eventualno u Oktobru.
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 4 gosta.