FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Objektivac1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hajmo SVI,SVI,SVI!!!

-
- Kontakt:
Hajdeeeeeeee
Svi svi svi!
Svi svi svi!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
E stvarno ovom narodu nikad ugoditi, na fejsbuku neko komentarisao mogli ste kako u 23:00 stavit utakmicu
- Objektivac1946
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To nisu navijaci to su cisti idioti i takvi ljudi nam ne trebaju na tribini.Sto dalje njemu kuca od Koseva,ocigledno mu roditelji jos uvijek ne daju poslije 8 vani
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- PeljtoIrfan
- Kontakt:
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Sve sto su mogli uradili su, sad je do nas da se konacno malo trgnemo i aktiviramo. Dresove, sezonske i na tekmu u subotu ama bas SVI koji mogu! Ko god da je sprijecen da dodje u subotu neka makar kupi ulaznicu i na taj nacin podrzi klub!MortemHz je napisao/la: ↑26 jul 2022, 18:02OVE SUBOTE SVI NA SJEVER
FK Sarajevo obavještava navijače da će za narednu utakmicu, koja se igra u subotu, 30.07.2022. godine između FK Sarajevo i FK Sloga Doboj, sjeverna tribina biti otvorena za najvatrenije navijače.
Protekla sezona nije ispunila očekivanja, ali smo u ovu ušli dobrom igrom i pobjedom na gostovanju protiv našeg velikog rivala. Ljubitelji fudbala su sigurno poželjeli posjetiti naš najveći stadion i zbog toga je, između ostalog, donijeta ova odluka.
Naš cilj je da budemo zajedno, da igrači na terenu daju maksimum, a da navijači to prepoznaju i dolaze na utakmice. Kao najveći Klub u BiH na Koševu ćemo goste dočekati otvorenog srca i pokazati veličinu FK Sarajevo. Mi ćemo biti primjer kako se trebaju ponašati i ljudi iz uprave i navijači prema suparnicima, službenim licima i svima koji budu dolazili na stadion.
Preuzimamo odgovornost za svaki propust, a očekujemo da gostoprimstvo bude uzvraćeno. Vrijeme je da fudbal ujedinjuje ljude i FK Sarajevo zbog toga pravi prvi korak.
Bliži se početak zamjene travnjaka na Koševu, a onda se privremeno selimo u Zenicu. Otvaramo Sjever za utakmicu protiv Sloge, a zauzvrat očekujemo dlanove, srce i ljubav prema klubu.
U narednim utakmicama očekujemo naše navijače u Zenici dok se travnjak na Koševu ne dovede na nivo kakav zaslužuju naši igrači, njihovi suparnici ali i navijači.
Postanite član, budite dio FK Sarajevo, preuzmite i vi obavezu, vrijeme je da naš klub povedemo putem stare slave.
Počinje nova era FK Sarajevo, budite dio ove predivne priče!
Na Koševo vas pozivaju igrači, stručni štab i Uprava na čelu sa predsjednikom Ismirom Mirvićem.
Ako ne bude barem milja na sjeveru svi ce nas ismijat zbog besplatnog ulaza. Iako nisam u ultra fazonu zivim za taj dan da se vrati barem pola sjevera od prije sedam-osam godina
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Vratit ce se i stari sjever, nove generacije opasno idu na tekme uz starije momke ce to biti sve tip top, još da nas posluže rezultati i tip top 

Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ma lazni profil, to nije navijac Sarajeva nego napaceni idiot za tastaturom
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Obzirom na protivnika, pun sektor u sredini sjevera bi bio odličan. Biće sigurno i one raje što će ući na sjever i po ćoškovima da sjede. Nema razloga da nas ne bude barem 5-6 hiljada uz dobro vrijeme. Dobar rezultat u prvom kolu, odlična igra, fina atmosfera i napokon na vrijeme se promoviše utakmica 4 dana prije. Do nas je da ispoštujemo.
Može li ikako onaj brat ponovo postaviti golove. Ja to po petšest puta pogledam, međutim ta stranica mi je nekako " pobjegla" i ne mogu da je pronađem. Hvala!
- PeljtoIrfan
- Kontakt:
Eto ih drug, trudit ću se svaki put postaviti golove kao i dosad