Ako si oko 180 visok i nemas stomaka ne sikiraj

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Blize 190 nego 180
Ja skoro 2 i bez stomaka, XXL dres mjera.
Znaci trebo sam XL, ali nema veze hajd, svakako je vise kao memorabilia nego nesto sto cu cesto nositi. Bice to okPeljtoIrfan je napisao/la: ↑26 jul 2022, 17:11Ja skoro 2 i bez stomaka, XXL dres mjera.
Ja prošli dres L nisam mogao navući a XL pouzak.spezial je napisao/la: ↑26 jul 2022, 17:14Znaci trebo sam XL, ali nema veze hajd, svakako je vise kao memorabilia nego nesto sto cu cesto nositi. Bice to ok![]()
Brate ja sam na ivici između M i XL, a morao sam XXL uzeti. Znam još raje kod kojih je ista situacija.feniksptica je napisao/la: ↑26 jul 2022, 16:55Jbg dres ko dres ko ima stomaka jedan broj vece nego majice sto nosi
Prijavit cu klub zbog diskriminacije na osnovu KG
Realno je da decko ima 20 godina i odlicnu statistiku u onako losem Rudaru. Iskreno misljenja sam da smo ga mi trebali dovesti, prvenstveno radi godina i vjerovatne prodaje . Ja fakat ne znam kako oni bilo koga prevare da dodje kod njih. Ali eto ovo smo mi trebali pokupiti radi buducnosti. Svakako je plan bio najbolje igrace lige da uzimamo. A on nas je ubio na Kosevu ako se neko sjeca. Odlicna konkurencija na krilnim pozicijama da se svi pofajtaju za mjesto u timu . Bolje predispozicije ima i od Guzine i od Milanovica . Sto je najjace za smijesne pare dobar igrac.Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2022, 12:57Dovodili smo mi iz MDK razne Guzine i Milanoviće iz Rudara ili odakle već, pa ništa. Mrka kapa.
Komšiluku će vjerovatno valjati, kod nas ne bi imao mjesta.
napoleon72 je napisao/la: ↑26 jul 2022, 17:33Ja sam vala narucio zeleni L, 180 cm i stomak k'o u Secerovica, ako mi i ne mogne svakako je vise uspomena nego za nosenje.
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Armija1987, AuroraBorealis, Beli98, bhfanatic14, broj6, Dave, Gomis99, Haksss, laznokrilo, mma_hz, muhamedhulk, Posejdon, propoklopac, SamoDaKazeem, ShofaII, skoJaa, stokastoka23, Tatamata1946 i 180 gostiju.