Bh. klubovi u Europi - 2022/23
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bh. klubovi u Europi - 2022/23
Sve osim grupne faze bilo kojeg evropskog takmičenja se ne može smatrati nekim ogromnim uspjehom. Plasman u grupu je već iskorak.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Prognoze za prolaz u 3.pretkolo:
1.TC - "..rezultat is open.." što bi rekao Baka.
2.Zrinjski - 80% da prolazi u sljedeće kolo!
3.Velež - razočarao u svim segmentima,male šanse.
4.Borac - njima će biti najteže
1.TC - "..rezultat is open.." što bi rekao Baka.
2.Zrinjski - 80% da prolazi u sljedeće kolo!
3.Velež - razočarao u svim segmentima,male šanse.
4.Borac - njima će biti najteže

sto puta ponovljena laz postaje istina.Niti je ko sta nudio niti je Velez odustao od bilo cega ,i sada polaze pravo na svoj stadion.Nema sta zrinjski nuditi Velezu ,nije to njihov stadion da oni nesto nude ,oni treba samo da omoguce da Velez igra na svom stadion bez ikakvog uslovljavanja i bez ikakve zabrane.A da bi se to dopustilo prvo bi se trebali prefarbati sve ono sto trenutno stoji na stadionu i promjeniti sve natpise pa onda dalje.Zrinjski nema sta nama nuditi nego samo osloboditi prostor da ga mozemo nesmetano koristiti.Dok se to ne desi mi gradimo novi stadion ali i dalje ne odustajemo od svog stadionamiki651 je napisao/la: ↑20 jul 2022, 00:22Rođeni hoće pare a ne stadion...Nuđeno im je bilo ali jok, oni kažu dajte nam pare za stadion.rishovski je napisao/la: ↑20 jul 2022, 00:12I tebi da neko uzme kuću i ti bi ga mrzio... al ti si šuplja glava da to razumijes...Srebrenko je napisao/la: ↑19 jul 2022, 23:25Zrinjski definitivno najbolji klub u BiH,nije mu niko do koljena!Odlična utakmica večeras,taktički dobro postavljena,izgledali su odlično na terenu,svi redom!
Ćorluka može igrati gdje poželi,a Bilbija me podsjeća na Diega Forlana,samo kosu još da pusti
Žao mi je Vehležovaca što im pucaju čirevi,al jbg...tako je kad mrziš nekoga![]()
Ljudi im dali pare, milione skucali a nemaju ni prvu kategoriju za evropu.
Al eto to su rođeni treba im tepati i još novca dati.
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- ElCartel11
- Kontakt:
Znaci u grupnoj fazi UCL ce igrati predstavnik Luksemburga ili Arminije. I to im nece biti prvi put 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ako misliš na Dudelange ili Pyunik oni neće jer im je naredna runda Zvezda. Ko god prođe to će lagano Zvezda izbaciti.ElCartel11 je napisao/la: ↑26 jul 2022, 19:34Znaci u grupnoj fazi UCL ce igrati predstavnik Luksemburga ili Arminije. I to im nece biti prvi put![]()
- Trebinjac94
- Kontakt:
Nema to veze, ko god da prođe siguran je učesnik barem konferencijske lige.arelinho je napisao/la: ↑26 jul 2022, 20:18Ako misliš na Dudelange ili Pyunik oni neće jer im je naredna runda Zvezda. Ko god prođe to će lagano Zvezda izbaciti.ElCartel11 je napisao/la: ↑26 jul 2022, 19:34Znaci u grupnoj fazi UCL ce igrati predstavnik Luksemburga ili Arminije. I to im nece biti prvi put![]()
Blue Train
To svakako. Nego ovo što je napisao UCL ja sam mislio da misli na Uefa Champions league, a ono je isto skračenica za ovu Konferencijsku ligu.Trebinjac94 je napisao/la: ↑26 jul 2022, 20:30Nema to veze, ko god da prođe siguran je učesnik barem konferencijske lige.arelinho je napisao/la: ↑26 jul 2022, 20:18Ako misliš na Dudelange ili Pyunik oni neće jer im je naredna runda Zvezda. Ko god prođe to će lagano Zvezda izbaciti.ElCartel11 je napisao/la: ↑26 jul 2022, 19:34Znaci u grupnoj fazi UCL ce igrati predstavnik Luksemburga ili Arminije. I to im nece biti prvi put![]()

Juricic 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Sljedecu igraju sa C.Zvezdom

AEK Larnaca gdje igraju Piric i Milicevic protiv Partizana
Zrinjski u Kazahstan zvanicno,Sheriff ni sam ne zna na koju je foru i srecu prosao 2 kola

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Zrinjskom je ovo zeznut protivnik, ove ekipe nisu atraktivne, ali su vrlo neugodne.
- ElCartel11
- Kontakt:
Imao sam u mislima konferencijsku ligu. Skracenica za ligu prvaka je CLarelinho je napisao/la: ↑26 jul 2022, 20:34To svakako. Nego ovo što je napisao UCL ja sam mislio da misli na Uefa Champions league, a ono je isto skračenica za ovu Konferencijsku ligu.Trebinjac94 je napisao/la: ↑26 jul 2022, 20:30Nema to veze, ko god da prođe siguran je učesnik barem konferencijske lige.![]()

Jos fali bas da neko od ovih levata zaigra u grupama lige prvaka onda bi stvarno trebali ugasiti nasu ligu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Sheriff je puno bolje odigrao protiv Maribora nego protiv Zrinjskog. Rekoh ja i ranije da Zrinjski nije toliko podbacio, Sheriff je ozbiljna ekipa.
Sutra ako maltežani pobjede sportski ću čestitati bez naslađivanja. Nogomet je to.
U slučaju da velež pobijedi iskulirat jednostavno ih ignorirat.
Tuzla City male šanse ali u Nizozemskoj su pokazali da mogu.
Zrinjski ako prođe super ako ne onda uživati u ćestitkama skakaća itd...
U slučaju da velež pobijedi iskulirat jednostavno ih ignorirat.
Tuzla City male šanse ali u Nizozemskoj su pokazali da mogu.
Zrinjski ako prođe super ako ne onda uživati u ćestitkama skakaća itd...
Moze li neko napisati dane i satnice, kada igraju ovi nasi klubovi?
Hvala.
Hvala.
- FKS -
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sutra Velež u 20h, Tuzla City u 20:45 i Zrinjski u 21h
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Ferrante071
- Kontakt:
Ako je za tebe Newcastle United veći klub od Celtic FC onda OKVictor je napisao/la: ↑24 jul 2022, 03:15Zeta i Kukaesi u tom trenutku vala nisu bili ni daleko od toga, a opet ste ispali
Postujem sve uspjehe sarajeva u evropi i mislim da je bilo zaista odlicnih kako utakmica tako i skalpova..al vala ste se i izbrukali da valja..mozda Borac sa ovim ispadanjima zadnjih sezona moze vam na crtu stat
Atalantu smatrate uspjehom a zrijeb ih je spojio...a vala i to
i besiktas i Borusija(gdje mislim da ste top igrali, ali preglupo izasli na teren u gostima) su vam cvaju zabili u tri tekme..jbg nije vala ni za pohvale, kad te prebije MMA borac ipak si ti prebijen, nes sigurno rec raji JOJ OCM JES ME PREBIO FRAJER AL JE MMA BORAC...jbg imate rekord najveceg poraza u historiji takmicenja i vi vadite ime te ekipe kao "upsjeh"..sto je najgore boba je falila da vam jos koji daju
Mi smo gubili od dosta javicih ekipa i naprimali se golova..al vala se ne sjecam da smo od slabijeg ispali..mozda onaj metalurg al daleko je to od autsajder ekipe, bilo je u najboljem slucaju 60/40 za nas prije dvomeca. Mozda nasa najveca blamaza je Litex, jbg previse je to od jedne takve ekipe..
Kad se gadjamo imenima, mi smo nesretno ispali od jedne MALAGE, onda vjerovatno najvece ime koje je gostovalo u BiH je newcastle...izbacili smo ferenc i serif sto su u to vrijeme jako ozbiljni skalpovi bili..plzen i standard ispali za go..itd
Tako da taj narativ da se svi brukaju a vi imate uspjehe i nije bas tacan..uostalom ako se ne varam najveci poslijeratni skalp ako se gleda pozicija kluba na uefinoj listi, drzi Slavija kad je izbacila Alborga
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajevo
-
- Kontakt:
Gdje je moguće gledati prijenose sutra?
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- PeljtoIrfan
- Kontakt:
Pisao sam ranije, Velež je na AS1 Srb a Zrinjski na AS1 BH.
Tuzla se opet nije dogovorila ni sa jednom tv kućom.
- PeljtoIrfan
- Kontakt:
Očito njihovi dolaze s ekipom da rade prijenos, iz BiH zasad niko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.