Inače strašan igrač, ti ga pratio pa znas. Da ti pomognem, za polusezonu zabio 3 gola, na posljednjem turniru bio među najlošijim pojedincima. Ali hajde neka vas takve, kolektivni proljev dobili kad im je neko rekao da smo kontaktirali Amoaha

Inače strašan igrač, ti ga pratio pa znas. Da ti pomognem, za polusezonu zabio 3 gola, na posljednjem turniru bio među najlošijim pojedincima. Ali hajde neka vas takve, kolektivni proljev dobili kad im je neko rekao da smo kontaktirali Amoaha
Gluposti ba pisu,jednostavno nisu sigurno da ce covjek doci, kao sto ih hvata prpa i za Diglisica...Neki dan jedan im napisa , stize u ponedjeljak do srijede sve gotovo, ali je zaboravio samo staviti koje godine.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jul 2022, 19:24Inače strašan igrač, ti ga pratio pa znas. Da ti pomognem, za polusezonu zabio 3 gola, na posljednjem turniru bio među najlošijim pojedincima. Ali hajde neka vas takve, kolektivni proljev dobili kad im je neko rekao da smo kontaktirali Amoaha. Odmah vas prpa uhvatila, znaju ako smo se javili da pisu propalo.. lijepi strah
![]()
Ja sad htio tog citirati. Kako nam samouvjereno reče u ponedjeljak stize u BiH, ko da je Dicklizic licnoVanja8 je napisao/la: ↑27 jul 2022, 20:05Gluposti ba pisu,jednostavno nisu sigurno da ce covjek doci, kao sto ih hvata prpa i za Diglisica...Neki dan jedan im napisa , stize u ponedjeljak do srijede sve gotovo, ali je zaboravio samo staviti koje godine.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jul 2022, 19:24Inače strašan igrač, ti ga pratio pa znas. Da ti pomognem, za polusezonu zabio 3 gola, na posljednjem turniru bio među najlošijim pojedincima. Ali hajde neka vas takve, kolektivni proljev dobili kad im je neko rekao da smo kontaktirali Amoaha. Odmah vas prpa uhvatila, znaju ako smo se javili da pisu propalo.. lijepi strah
![]()
Niti nas Amoah zanima niti smo ga kontaktirali, stvar je sto jos nisu sa njim izdefinisali uslove, jer na neke njegov menadzer ne pristaje.Spale kone da prebiraju ko je od skarta napustio FKS, a nekada se opasno qrcilo po forumu.Dodje i srijeda, a od Diglisica ni traga ni glasa, ne znam jesu li mu uopste i javili da je "strateski partner".Kad se sjetimo uplatnice, veoma je upitno da li su i viber poruku covjeku znali poslati![]()
Iskreno znao sam da ce prva asocijacija na ovaj naslov biti kod navijaca Zeljeznicara da je Amoah taj. Emir Hadžić: "Varešanović potpisuje novi ugovor, stiže Afrikanac..."
Drogbu Škoro sredio
Ahhaha realno levat je preblago za ovo. Meni su najdrazi kad su ovako u fazi da su bh Dinamo.
Usr'o mi se prijatelj k'o grlicasvrakino1921 je napisao/la: ↑27 jul 2022, 21:49Emir Hadžić: "Varešanović potpisuje novi ugovor, stiže Afrikanac..."
Amoaha kupili
Samo da bih ga nama skinuli
Koji bolesnici
![]()
![]()
![]()
![]()
A vi nas bh hajduk <33333333
To sam ja reako prije pola godine kad je imao dobro polu sezonu i kod nas igrali jos Hebibovic i ostali. onda je on pokazo da nije za Sarajevo.i hvala Bogu bolji igraci dosli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.